Constanta la apel!! (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara si multe multumiri din partea noastra pentru urari!
Sinzi, sa va traiasca baiatul si toate cele bune la el sa se adune!
Eu citesc destul de greu... Sebi a tastat nu stiu ce anume si de doua zile, tot ce e de pe net, se vede micsorat... (Ati patit asa ceva? Aveti idee ce-o fi???) Nici n-am reusit sa-mi citesc posta...
Inca avem muci uraaati si ne-am saturat de "stat" in casa.
Sa aveti grija de voi, ca iar se anunta frig mare!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

vic - ce browser folosesti?internet explorer?

daca da - dute pe view/text size si alegi medium sau cum vrei tu.

merge?

daca vrei pot sa te ajut dar cauta-ma pe messenger.

ps.in seara asta am impletit iar ornamente de tort.dar cred ca am exagerat.sunt prea multe.http://360.yahoo.com/jonelip

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine dimineata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, David e innebunit dupa carte...sper sa nu o pierdem...o ia peste tot si doarme cu ea...hihi...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi,

Azi s-a intamplat minunea: Maria a adormit la 9.30! E adevarat, ca am pus-o in pat la 7.30, ca era rupta. Aseara a adormit la 12, cu toate ca era extrem de obosita, iar azi a facut totul in reluare. Bine, una peste alta, tot doua ore ia luat sa adoarma .

Nu am putut sa nu imi exprim satisfactia . Plec sa mai fac si eu una alta prin casa si sa ma pregatesc pt. o noua sapt. de munca.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

giana sa-ti traiasca dani !sa va aduca numai bucurii!

am vazut pozele.e tare frumusel.
la cat timp l-ai pus in scaun de masa??cu ce ai inceput diversificarea?

si eu ma o fetita de 4 luni si 1 sapt si inca nu am inceput diversificarea.poate ma ajuti cu niste sfaturi,te rog

in rest eu sunt rupta de somn pt ca ege si ieri noapte s-a trezit f.des.o fi din cauza dintisorului sau o fi din cauza ca nu se satura??nu mai stiu

ma duc sa vad ce face ca e cu tati
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/album?.dir=4d62&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara fetelor! Mai, eu nu imi gasesc mesajul, pe care l-am postat aseara. Il declar nul. Am scris pe la 12 noaptea cind m-am intors de la Galati, si cred ca am incurcat borcanele de obosita ce eram.
Oricum LA MULTI ANI! pentru Sebi si David, chiar daca cu intirziere.Super petrecere si super poze, Sanzi!
Dana, deja ti-am trimis alt mesaj cu mai multe informatii.
Ege, daca vrei mai multe date despre fabrica de mobila, iti trimit cu cea mai mare placere, dar activeaza-ti PM, ca altfel n-am cum. Sau scrie-mi pe messenger, id-ul meu este a3ghiulten.
Tatiana, merci mult, mi-am notat deja id-ul tau, pe al meu il ai mai sus.Mi-ar face mare placere sa mai vorbim si pe messenger.
Da, vrem si noi la intilneala, numai sa ne hotarim cind, vineri sau simbata.
Sper ca de data asta sa trimit corect mesajul. Pupici tuturor.
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, si eu i-am pus problema somnului dr pediatru la care am fost in Bucuresti. Pt ca David toata noaptea se foieste si am impresia ca nu doarme, daca aprinzi o lumina, sau faci un zgomot care ii se pare interesant in 2 sec e in picioare gata de petrecere!!! Si ziua doarme putin ...
Mi-a spus ca atata timp cat copilul se odihneste, adica sta in pat, chiar daca se foieste sa doarma, chiar daca la pranz nu doarme, dar sta in pat fara nici un alt stimul (tv, muzica, agitatie in jur) ii este suficient...

Deci daca Maria ar sta in pat la pranz macar 1-2 ore, chiar si fara sa doarma se considera odhina....

Si inca un "pont" : dimineata "intarzie" sa o iei din pat...
(noi folosim un tarc si pt ca a cazut mai demult in cap din el, acum nu mai are tupeul sa se dea jos singur, si asteapta sa il "salvam" noi)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
iaiiiixxxx ce durere de creierasi am! normal, ca e luni!
Geani si Dani, bine ati venit! aveti un program bun, intr-adevar!
Ege imi pare rau ca pitica ta are asa treziri dese. poate are doar o perioada mai proasta datorita dintisorilor. somn bun va dorim!
Oana, scuze daca is aiurita, voi ati optat pentru gradi 13? cum mai e acolo?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna dimineata!
Ege, si Sofi se trezea des cand a mai crescut, eu dadeam vina pe tzitzi, adica se trezea doar ca sa o iau la tzitzi.
Roxa, pentru cap, o cafea tare merge?
Eu de azi sunt in vacanta!URA!..pacat insa ca e vremea ff rece, ca vroiam sa ies cu Sofi, dar la minus nu-stiu-cat...nu prea e bine, abia s-a facut si ea bine in sfarsit!
Vic, imi pare rau ca Sebi inca e cu mucisori. Multa sanatate va dorim. Mai vorbim pe messenger, ca nu prea ne-am mai gasit in acelasi timp on-line.

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Ege,In scaunul de masa l-am pus de la 4 luni dar foarte inclinat pe spate.Si la 4 luni jumate cand am inceput diversificarea a fost super ok.Acum cand ma vede ca pregatesc scaunelul deschide gurita si imita mestecatul.
Am inceput pe la 4 luni fix cu sucurile de fructe cu care am avut succes numai cateva zile.Dupa care.Asa ca n-eam mai chinuit vre-o 2 sapt asa pana am zis eu GATA....si i-am dat primul piure de zarzavat.I-am dat piure si nu supa pt ca el papa foarte bine cu lingurita de la inceput.Intai le-am fiert pe toate dar ii bagam numai morcovul si putin cartof si incet-incet le-am pasat pe toate.Cu dovlecel,patrunjel,telina...carnita.galbenus

Ma rog,sunt multe de zis.Daca nu ai o schema ti-o dau pe a mea.Am avut succes cu ea.

roxana,multumim.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput