Bebelusi de iulie-august 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Mamini- Doamne fereste, cum sa ma supar? Asa ma stii tu pe mine? Tu oricum esti in domeniu si stii cel mai bine, eu am zis numai ce auzisem si eu de la mama, soacra si alte pers care isi tot dau cu parerea!

Monai- pupici, sa va treaca ochisorul ala odata! Cred si eu ca iti e mila de ea!

Ioana- eu azi am fost la dr si mi-a zis ca spanacul pot sa-l combin cu suc de rosii si cu carne, ba chiar si usuroi daca-i place!

Boga- daca asa s-a obisnuit e bine, Mario daca ii dau numai 4 mese intr-o zi nu doarme pana la a 5-a. Eu ii dau mai putin la a 4-a ca sa pape bine inainte de culcare, chiar daca el ar vrea mai mult! Eu ti-am zis pt ca mie azi mi-a zis sa-i scot si masa 4 si sa i-o inlocuiesc cu papica si nu stiu cand o sa-i mai bagi tu 2 de lapte daca vei avea 3 de solide, dar daca zici ca la fel a fost si cu cea mare, te descuri tu, ca stii mai bine! Pupici si pofta buna!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

mamini intreb si eu ceva legat de fluor. Eu am decis sa le "tratez" pe amandoua la fel, deci ii voi da fluor si Cristinei.
In caz de fluoroza, e suficienta reducerea cantitatii de fluor sau raul a fostr deja facut? Intreb asta pentru ca am vazut copii care au facut si copii care nu au facut, luand aceeasi doza. Eu personal am mers mereu pe doza minima (abia acum la 5 ani si 22 kg am trecut la .75) si n-am avut probleme. Dar...

Valcampam, , sa fiti tari, daca puiul e in siguranta acasa sa vedeti ca nu stati cu grija prea mare. In fond, tot pentru pitici o facem, nu???

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Monica- eu cred ca numai floarea, pt ca la conopida asa mi-a zis dna dr!

Albinutzza- pupici bondarelului zburator! Pai de-aia nici nu a plans ca tb sa invete sa zboare! Nu fii suparata, eu ma consolez cu gandul ca mai devreme sau mai tarziu va cadea si Mario ca toti copiii cad mai oadat si odata! Cu ochisorul, ni s-a intamplat si noua la 2 luni dar dna dr ne-a zis ca pana la un an e posibil ca nu au muschii dezv, si cand oboseste nu se mai pot concentra bine si de-aia se intampla! De pivalat nu te supara ca ti-am zis dar pe mine m-a certat dna dr ca ii dau prea mult. Eu credeam ca ii dai tot timpul!Pupici!

Brianamica- poze eu nu am gasit decat de la serbare! Oricum frumusica foc printesa ta maricica!

Mergi la inceput

simona pai o sa merg numai cu 2 mese de solide ca la lapte nu renunt pana nu renunta ea (ca mai au si perioade cand refuza laptele, noi am patit-o cu Miruna vreo luna-doua la un moment dat cand era inca mica). A papat iaurt atunci seara si a fost OK. Cristinei ii voi da iaurtelul alternativ cu sucul de fructe sau cu zeama de supa, ca ma incapatanez sa bea lichide mai multe (tot din cauza ca la Miruna n-am facut-o si ea nici acum nu bea apa destula)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am si o intrebare...De ce trebuie sa congelati carnea? Ca doar nu mananca in fiecare zi,nu?
Nu e mai bine sa iei in ziua respectiva? Ca doar poti cumpara si 100 de g daca vrei..Asta ca sa stiu si io cum stau lucrurile...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Briana- am gasit! Frumoase foc fetele. Si ce are cea mare grija de surioara ei! Sa-ti traiasca!

Monica- nu a aparut spanacul praspat, chiar ma intrebam de unde iau congelat. Zici ca se gaseste la metro?

Dede= mie dr mi-a zis sa-i dau iaurt normal: brenac, mili etc.

Kasi-eu cumpar carne proaspata necongelata, o portionez si o congelez. Se gaseste si asa.

Joker- pai intre prima leguma si carne tb sa treca o luna si oricum nu ajungi la 10 luni!

Mergi la inceput

Spanac proaspat am vazut la Mega Image.E f bun si ala congelat..asta pt ca eu mananc des iarna...chiar imi place.
Azi o sa-mi comand mancare chinezeasca ca m-am saturat...bine ieri am comandat pizza.,...de parca as fi la cura..mananc supe ...etc..salate..dar nici vorba de cura ,n-as putea sa tin cat alaptez ,mi se face rau

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis- eu ceapa ii fierb in supa din prima zi, iar de azi mi-a zis ca pot sa-i dau si conopida fiarta cu suc de rosii. Fasole boabe si varza intr-adevar nu este voie, cel putin asa mi-a zis mie. Dar depinde f mult si de dr!

mamini- hai ca m-ai speriat. Nu stiam ca se ia! Dar anestezie locala se poate face fara probl cat alaptez? Ca mie mi-a aparut o carie si am zis ca ma duc la dentist dupa ce termin de laptat, pt ca in timpul sarxinii dr meu mi-a zis ca daca nu e urgent sa nu ma duc atunci, sa mai astept. Si de la ce varsta e problema? Daca nu are dinti e grav? Ca si eu il pup pe praslea pe manute tot timpul!

Ema- la multi ani tatalui tau! Sa fie sanatos! Nu stiu daca poate sa-ti scada cant de lapte. Incearca sa te detasezi putin stiu ca e greu dar bb e mai imp! Imi pare rau si sper sa nu ai probleme. Mie cand avea baiatul 2 luni mi-a murit cateau pe care o iubeam tare mult, am plans putin dar mi-am luat baiatul in brate si m-am gandit ca el e cel mai imp! Si Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic si mai am si acum lapte! Fii tare si gandeste-te la lucruri frumoase!

Mergi la inceput

anis poate in visele noastre cu zane care vand la carne ar da si cu 100 g, dar pe la noi dau cu bucata taiata la vita sau cu punga de piepti sau puiul intreg.

In plus, din 2 surse distincte de medici mi-a fost clar ca trebe sa le dam in fiecare zi, si parca nu m-as risca sa n-am o provizie daca intr-o zi urata n-am cum sa ies din casa. Daca mai pun la socoteala ca la timpul limitat pe care-l avem, facem cumparaturile cam 1 data in saptamana...ajungem ca musai trebe sa si congelam bucatele portionate.

am uitat...lulu sa dea Domnul sa fie cum ti-ai dorit cu bb2!!! Chair ca ma apuca emotiile cand imi amintesc cum eram cuu toatele anul trecut pe vremea asta! Acum nici nu-mi mai inchipui cum e fara voi, mamici de iulie-august ;)

Mergi la inceput

Simona, da e voie ,in a doua etapa a diversificarii....dar cum eu sunt de abia la prima si nici aia inceputa..la etapa aia ma refeream....ca mai incolo e voie...am intrebat.

Mitub la pui inteleg....dar la vita?Bine au am o macelarie turceasca care au carne de vita f buna si imi dau exact cat vreau.Mie nu imi place sa congelez si daca vreau sa imi fac cate ceva pt o singura masa de vita la grill atata cumpar.
Cam cata carne macanca ei la inceput?

Mergi la inceput