Bebelusi de iulie-august 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
joker spune:
Mamini,din pacate diagnosticul mi-a fost pus de doi medici din tara si de unul din Strasbourg, ultimul la inceputul anului trecut...Mi s-a spus de infiltratii dar, din pacate, la noi se fac cu novocaina si am o mica problema...SUNT ALERGICA.Atat de alergica incat am facut soc anafilactic, si de la ea si de la xilina...Imi trece cu calmante dar calmantul pe care il iau -ketonal-trebuie sa il iau in cantitate mare si mi-a cam aranjat ficatul.Plus ca acum, cat alaptez, nu pot sa il iau...nu scrie nimic pe prospect dar imi e frica.
Edutul meu nu suporta caldura...transpira foarte usor...e foarte cald in casa si azi a fost foarte mofturos.Cu toate geamurile deschise nu reusesc sa scad temeperatura sub 25 de grade...
Am inteles chestia cu carnita...ma conformez...deci:legume, fructe, carnita...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Simonaci79 spune:
Cati- e fff imp sa o vaccinezi! Si sa stii ca pe mine ma suna sa ma cheme si imi spune la tel sa nu cumva sa fie bolnav ca in ziua de vaccinari nu au voie copii bolnavi. Nici eu nu sunt la clinica de vcartier ci la una particulara la medic de familie (ca au si asa ceva) dar tot gratuit le fac pe toate!
Ioana- ca parca tu intrebai! Am fost azi si a zis ca e oligatoriu vaccinul antirujeolic la 7 luni chiar daca nu intra in colectivitate, ca mai intra lumea care vine pe la bb, asa ca il voi face chiar daca nu-mi convine!
Mai intru mai tarziu ca ma duc sa-i dau papa. am ajuns pe la pag 6 la cap trecut. Poate va prnd din urma azi, ca vb tare mult!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
emaaimee spune:
mamini-mersi mult de tot.
Simona-cateua indiferent cat de atasata erai de ea,nu e acelasi lucru fata de o fiinta umanaSi crede-ma ca stiu cum e ca si mie mi-a murit pisicul(cu care aveam poze din ziua in care s-a nascut)de 3 ani otravit de cineva.Tot nu se compara suferinta:om pierdut,animal pierdut.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Ingrid e f agitata..roade tot ce prinde...si am prins si o super poza cu ea...ia uitati-va!:
iepurash
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Lulu- felicitari.Iti doresc sa decurga totul bine si sa te vedem cu in poze.
Simona-mersi de urare.
mamini-nu stiu daca e proeminenta anterioara a maxilarelor sau a arcadelor dentare .M-am cam speriat ca poate si Oana mostenii chestia astaNici eu nu sunt pt admin de fluor decat daca e nevoie.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
hristina spune:
quote:
Originally posted by anis
Ingrid e f agitata..roade tot ce prinde...si am prins si o super poza cu ea...ia uitati-va!:
iepurash
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Anis, multam de schema!
Ingrid iepuras dulce, ce mandra trebuie sa fie mama ta de tine! Te pupam pe dintisori si ochisori! Despre obrajori, ce sa mai vorbim, sa-i papi!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
mamini spune:
Anis, e mortala Ingrid si mi se pare ca arata mai bine, ca e mai grasuta.
Boga, in principiu fluoroza, daca e sa fie, aia e. mai riscanta e cea acuta, cind se ingurgiteaza cant mare deodata, atunci se administreaza ceva cu cantitate mare de calciu, lapte sau o sol de electroliti.
Simona, poti sa faci anestezie locala fara probleme, fiindca anestezicul nu intra in singe si deci nu ajunge in lapte. oricum, daca ai carii, chiar si tratate ai bacteria si poti sa o transmiti. e drept, in cant mai mica. deci tu trebuie sa ai f mare de dintii tai si sa eviti sa atingi cu saliva ta de obiecte care apoi ajung la el in gura sau in contact cu mincarea. deci nu-l lasa sa bage minuta in gura la tine sau la altii, sau nu-l pupa pe minute, nu linge lingurita cu care ii pui mincarica in castronel sau de-astea...
imediat ce ii iese primul dinte, daca are de unde sa ia, streptococul care e implicat in carie se ia.
Joker, imi pare rau ca e chiar nevralgie, dar nu e cauzata de decapusonare...sau am inteles gresit? ca normal nu ar avea cum.
aici ti-am zis, s-ar evalua situatia molarului de minte, fiindca o radacina aiurea sau pozitia lui vicioasa poate face presiune pe canalul mandibular, generind nevralgie. eu am avut un caz, am extras operativ molarul inferior si cel superior de minte de pe partea aia, am facut o echilibrare ocluzala si o gutiera si simptomele s-au ameliorat simtitor, in sensul ca mai exista dureri, dar se calmeaza cu antialgice obisnuite. aici indicatiile de tratament difera putin de scoala romaneasca, dar as zice ca sunt mai eficienti, desi mai radicali. de exemplu, aici nu se fac infiltratiile alea criminale, in canalul infraorbital, cu seringa infipta in mijlocul obrazului, lipita cu leucoplast, ca in Ro.
dar doctorii aia nu ti-au dat nici o solutie?
eu nu m-as da batuta, as mai incerca. e in facultate o tipa f desteapta, Bahtiar Memet, care si-a facut lucrarea de diploma pe nevralgie de trigemen, caut-o in Plevnei la chirurgie.
M
mitub spune:
anis, cu felia de carne e Ok, chiar imi surade si mie ideea sa fac friptura la gratar cand cumpar perntru zuzulina. Super scumpica iepurica ta!
La inceput i-am dat o lingurita de carnita, acum suntem cam la 3. Ceapa i-am pus-o dupa ceva vreme, si o pasez doar rar. E oricum laxativa in cazul nostru.
Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
hristina spune:
Lulu, felicitari ! Sa vina bebe sanatos, iar tu sa ai o sarcina usoara! Sa va fie de bine si numai bucurii de la bebei!
Lia, care e problema cu pielea? Victoriei pe la patru luni i se lua pielicica pe maini, umeri, torace, spate, ca si cum era bronzata si se lua.Intelegi?
Am dus-o la dr. si am presupus ca e lipsa de Vit. A sau ceva alergie la detergent. Mi-a dat totusi o crema, preparata in farmacie cu care am uns-o in locul uleiului de dupa baita.Am rarit baitele la 2-3 zile si am schimbat si tipul de sapun.Si asta putea fi o cauza.
Am uns-o cam o saptamana cu crema si s-a vindecat.Dar, dupa anul nou, aparand iar problema, am facut un test de piele" Tampon cutanat". I-a iesit stafilococ, sensibil la oxaciclina.
Crema respectiva are si asa ceva in compozitie asa ca am repetat tratamentul, am schimbat si sapunul si dero si suntem ok.
Daca vrei detalii, trimite-mi mesaj pe yahoo.E-mail.
Sanatate puiutei!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
brianamica spune:
Anis super super iepurasul tau !!
E atat de dulce cu dintisorii ei mici si frumosi !
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa .
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos