Ciclu de 3zile este normal?

Ciclu de 3zile este normal? | Autor: carla2005

Link direct la acest mesaj

Dupa un tratament pentru anexita cu flamexin, augmentin si orgametril/3 luni, am observat ca durerile menstruale aproape au disparut, iar CM care deobicei la mine tinea 5-7zile si era foarte abundent acum ma tine maxim 3 zile nu trebuie sa mai stau chiar cu pampersii...! Ideea e, poate fi normal un astfel de CM de 3zile si nu foarte abundent in conditiile in care noi vrem sa concepem un copil!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pe mine ma tine ciclul 2 zile si o noapte. si asta de mult timp, inca de cand luam anticonceptionale. cantitativ, niciodata nu a fost mult.
intreaba medicul, poate iti da si explicatia.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu de cand ma stiu am avut ciclu de trei zil. Aparitia menstrei demonstreaza ca ai avut ovulatie si nu cred ca o menstra abundenta garanteaza un ovul "mai bun"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

nici mie nu imi pare in neregula ca te tine 3 zile.important e ca ai menstruatie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si la mine e tot asa scurt, practic in a 3 zi e doar de forma. asa a fost si inainte de antibebe si nici un dr nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, este normal. Dar, michelle, aparitia menstrei nu insemna ca ai avut ovulatie. Poti sa ai ciclul regulat si totusi anovulatoriu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Multumesc mult fetelor, probabil acum am intrat si eu in normalitate! Va pup si sper ca in curand sa va dau vestea cu bebelul pe care mi-l doresc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

E ok. Posibil ca lungimea mai mare a ciclului de dinainte sa fi fost din cauza anexitei sau a altor pb pe care tratamentul cu antibiotic le-a rezolvat.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

daniella4 sper sa ai dreptate si problemele mele s-au rezolvat! Ce ma mai ingrijoreaza este faptul ca mie CM imi vine destul de repede cam la 23-26 de zile, de cele mai multe ori la 23 de zile. E posibil sa fie anavolatoriu cum zice numeioana? Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De obicei ciclurile scurte si cele lungi sunt anovulatorii.Ar fi bine sa incerci sa faci monitorizare eco ca sa determini cum functioneaza ovarele.
Succes la bebe!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Pentru mine da...Nu dureaza mai mult de 3-4 zile niciodata.

Nora

Mergi la inceput