Ciclu de 3zile este normal?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ciclu scurt inseama cicluri sub 21-25 de zile si lung peste 35 de zile.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

3 zile este ciclul ideal, ca la carte;
normal este intre 25 si 28 de zile; ce este sub 25 de zile sau peste 28 de zile nu este anormal intotdeauna dar indica un dezechilibru hormonal (stiu ca unul mai mic de 25 poate indica un exces de estrogeni, de pilda). Insa un ciclu de 23-24 de zile poate avea ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ce as vrea si eu sa fie de 3 zile (nu de 8 ), ce m-as bucura

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by michelle7

eu de cand ma stiu am avut ciclu de trei zil. Aparitia menstrei demonstreaza ca ai avut ovulatie si nu cred ca o menstra abundenta garanteaza un ovul "mai bun"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by asi

Ciclu scurt inseama cicluri sub 21-25 de zile si lung peste 35 de zile.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

iubita .. nu e o regula. mie nu mi-a venit din 2 dec. nu e bb..am ovulat in ziua...50!!! n-am mai avut demult asa dereglare..
imp e k am ovulat!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Da, este normal. Dar, michelle, aparitia menstrei nu insemna ca ai avut ovulatie. Poti sa ai ciclul regulat si totusi anovulatoriu.

Ioana

corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Nu mai stiu ce sa mai zic dar ma voi duce la medicul meu si de data asta ii spun sa nu ma mai indoape cu hormoni sau mai stiu eu ce pana nu stiu si eu exact de ce am nevoie! Eu cred ca de la orgametrilul ala a inceput sa ma tina CM asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si pe mine ma tine tot 3 zile
ma tratez de anexita si tratamentul mi l-a dat pt perioda menstruatriei (5 zile pe luna)
spus ca la mine 3 zile si mi-a spus "ferice tie, dar de ciuruit fundul 5 zile pe luna)
recomandat printre multe altele si polidin doza dubla

Mergi la inceput