Ciclu de 3zile este normal?
Dupa un tratament pentru anexita cu flamexin, augmentin si orgametril/3 luni, am observat ca durerile menstruale aproape au disparut, iar CM care deobicei la mine tinea 5-7zile si era foarte abundent acum ma tine maxim 3 zile nu trebuie sa mai stau chiar cu pampersii...
! Ideea e, poate fi normal un astfel de CM de 3zile si nu foarte abundent in conditiile in care noi vrem sa concepem un copil!
Raspunsuri
MirelaV spune:
pe mine ma tine ciclul 2 zile si o noapte. si asta de mult timp, inca de cand luam anticonceptionale. cantitativ, niciodata nu a fost mult.
intreaba medicul, poate iti da si explicatia.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
michelle7 spune:
eu de cand ma stiu am avut ciclu de trei zil. Aparitia menstrei demonstreaza ca ai avut ovulatie si nu cred ca o menstra abundenta garanteaza un ovul "mai bun"![]()
diadaniela spune:
nici mie nu imi pare in neregula ca te tine 3 zile.important e ca ai menstruatie.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
briza_marii spune:
Si la mine e tot asa scurt, practic in a 3 zi e doar de forma. asa a fost si inainte de antibebe si nici un dr nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
numeioana spune:
Da, este normal. Dar, michelle, aparitia menstrei nu insemna ca ai avut ovulatie. Poti sa ai ciclul regulat si totusi anovulatoriu.
Ioana
carla2005 spune:
Multumesc mult fetelor, probabil acum am intrat si eu in normalitate! Va pup si sper ca in curand sa va dau vestea cu bebelul pe care mi-l doresc mult!
daniella4 spune:
E ok. Posibil ca lungimea mai mare a ciclului de dinainte sa fi fost din cauza anexitei sau a altor pb pe care tratamentul cu antibiotic le-a rezolvat.
Daniella, mama lu'Alexis
carla2005 spune:
daniella4 sper sa ai dreptate si problemele mele s-au rezolvat! Ce ma mai ingrijoreaza este faptul ca mie CM imi vine destul de repede cam la 23-26 de zile, de cele mai multe ori la 23 de zile. E posibil sa fie anavolatoriu cum zice numeioana? Va pup pe toate!
asi spune:
De obicei ciclurile scurte si cele lungi sunt anovulatorii.Ar fi bine sa incerci sa faci monitorizare eco ca sa determini cum functioneaza ovarele.
Succes la bebe!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan