Sti ce ai fost intr-o viata anterioara?
Hmmm oare voi ce ati fost intr-o viata anterioara?
Uitati aici :http://horoscop.f3.ro/viata_anterioara.php
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Raspunsuri
devylla spune:
si ca sa va arat ce am fost eu prima nu de alta da' sa prindeti curaj
Povestea vietii tale anterioare:
--------------------------------------------------------------------------------
Se pare ca ai fost FEMEIE in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Sudul Africii in jurul anului 1800.
Ocupatia ta a fost aceea de dansator, cantaret, actor, un om al artelor.
--------------------------------------------------------------------------------
Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Ai avut un caracter aspru, ai stiut sa cantaresti bine deciziile in momentele critice, ai dat dovada de un bun auto-control si vointa puternica. Astfel de oameni sunt, in general, apreciati, dar nu si iubiti.
Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Invata sa-ti folosesti mintea, sa dobandesti intelepciunea, studiaza stiintele psihice si umaniste.
Iti aduci aminte?
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
hanako2004 spune:
eu am fost femeie din vestul Afrciacum 725 de ani si eram constructoram dat si eu odata peste pagina asta si le-am facut la toti angajati sotului meu si ce se mai bucurau ca in viata anterioara nau fost nihonjini
INGERASUL NOSTRU poze
tomecica spune:
daca ma gindesc la cit de mult imi place mie orezul , cred ca am fost chinez , iar daca fac testul ....inca nu stiu . il fac si va zic
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
tomecica spune:
gata:
se pare ca am fost femeie .M-am nascut si am trait undeva in Centrul de sud al SUA in anul 1800.Ocupatia mea ; cea de dramaturg , muzician , bard.
Am fost plimbareata , am calatorit mult pt a cunoaste oameni si lucruri noi.
In viata asta ar trebui sa ma iubesc mai mult si sa invat sa aduc speranta in inimile celorlalti.[ un fel de andreea marin]
trebuie sa uit de ambitii iar adevarata mea comoara e sufletul.
waw...mai sa fie.....
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Ana68 spune:
Povestea vietii tale anterioare:
Se pare ca ai fost BARBAT in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Egipt in jurul anului 775.
Ocupatia ta a fost aceea de scriitor, dramaturg, un om de litere.
Ai avut un caracter aspru, ai stiut sa cantaresti bine deciziile in momentele critice, ai dat dovada de un bun auto-control si vointa puternica. Astfel de oameni sunt, in general, apreciati, dar nu si iubiti.
Invata sa tii sub control violenta si sa lupti impotriva neintelegerilor care exista in jurul tau. Lupta impotriva agresivitatii!
Iti aduci aminte?
Cam asta zice la mine.....O fi adevarat?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Iubika spune:
Se pare ca ai fost FEMEIE in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Romania in jurul anului 1275.
Ocupatia ta a fost aceea de predicator, editor, scrib.
Ai fost o persoana timida, cuminte, retrasa, cu imense talente creative, dar pe care nu ai reusit sa ti le manifesti la justa valoare. Va trebui sa o faci in aceasta viata! Lumea te-a privit ca pe o fiinta foarte ciudata...
Invata sa ai mai multa incredere in propria intuitie, pentru ca vocea ta interioara este cel mai bun ghid prin aceasta viata.
CONCLUZII: se pare ca sunt o persoana constanta, ma incapatanez sa ma nasc in aceeasi tara... Referitor la ocupatii: mi se spune des ca scriu frumos, deci e posibil sa fie ceva real in povestea asta. Iar cu intuitia, intr`adevar au fost multe dati in care m`a ajutat.
Ramane doar o gluma, pana la urma.... sau poate nu?
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
angelina spune:
Se pare ca am fost barbat intr-o viata anterioara.
M-am nascut si am trait undeva prin Sud Estul SUA in jurul anului 1775.
Ocupatia mea a fost aceea de marinar, cismar.
Mi-a placut tot ce era nou, modern, inaintea tuturor, avangardist, mereu in cautarea schimbarii. Am dorit sa modific vechiul cu noul in orice domeniu. M-a preocupat arta.
In aceasta viata ar trebui sa gasesc un mod de a folosi lumea materiala in sprijinul lumii spirituale; sa nu ma las atrasa de bani si valori decat pentru a-mi largi orizonturile spirituale.
Interesant!
Acum vreo cativa ani mi-am facut un test asemanator (se cereau date mai exacte) si a reiesit ca as fi fost un actor ambulant care calatorea din oras in oras cu piese de teatru.....
Nu cred in chestiile astea, dar ma amuza teribil!
angelina spune:
Iubika, nu e nimic real in povestea asta, este doar un joc si aia a fost doar o coincidenta
Spun asta pt ca am incercat cu data de nastere a surorii mele si a reiesit aceeasi povestioara ca si la tine, cu mica diferenta ca sora mea se nascuse in Vestul SUA (sorry!) si la sfarsit i se propunea sa zambeasca mai des
Am facut testul si prietenului meu si a reiesit ca fusese...cioban, padurar, vacar.
$
Ah, de-abia astept s-ajung acasa sa-i dau de veste!!
Iubika spune:
quote:
Originally posted by angelina
Iubika, nu e nimic real in povestea asta, este doar un joc si aia a fost doar o coincidenta
Bine, iti dai seama ca nu am luat`o prea in serios, de altfel am si specificat la sfarsitul postarii ca e doar o gluma. Plus ca stiu testul de ceva vreme, l`am facut si eu cunoscutilor....si in fond nici nu prea`s convinsa ca exista vieti anterioare, vieti viitoare sau vieti dupa moarte, asa ca...
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
angelina spune:
Stii care e partea amuzanta?
toata lumea se alege la final cu cate un personaj grozav in felul sau...
Nu ii iese nimanui cum ca ar fi fost hot sau criminal