Sti ce ai fost intr-o viata anterioara?
Raspunsuri - Pagina 2
Iubika spune:
angelina am calculat pt tata... Ocupatia ta a fost aceea de luptator, vanator, pescar, calau, militar. Eu zic ca e de rau!...
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
teutza spune:
Povestea vietii tale anterioare:
--------------------------------------------------------------------------------
Se pare ca ai fost BARBAT in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Nordul Chinei in jurul anului 1000.
Ocupatia ta a fost aceea de constructor de drumuri si poduri.
--------------------------------------------------------------------------------
Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Ai fost un revolutionar, dornic de noutate si schimbare. Ai fost initiatorul multor mofificari in societatea in care ai trait, cu reale calitati de lider
lalaandreea spune:
Se pare ca ai fost BARBAT in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Ucraina in jurul anului 1375.
Ocupatia ta a fost aceea de predicator, editor, scrib.
Ai fost o persoana timida, cuminte, retrasa, cu imense talente creative, dar pe care nu ai reusit sa ti le manifesti la justa valoare. Va trebui sa o faci in aceasta viata! Lumea te-a privit ca pe o fiinta foarte ciudata...
Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Invata sa ai mai multa incredere in propria intuitie, pentru ca vocea ta interioara este cel mai bun ghid prin aceasta viata.
e foarte dragut
si mie imi suna cunoscut
cea mai tare chestie de aici mi se pare :.....Iti aduci aminte?
SunSmile spune:
Povestea vietii tale anterioare:
Se pare ca ai fost FEMEIE in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Siberia in jurul anului 450.
Ocupatia ta a fost aceea de bibliotecar, preot, lider spiritual.
Ti-a placut sa umbli, sa calatoresti, sa cunosti locuri, lucruri si oameni noi. Ai dorit mereu sa afli mai mult, mai departe, mai profund, in orice domeniu.
Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Trebuie sa te dedici copiilor si batranilor. Te-ai nascut pentru a avea grija de cei neajutorati si slabi.
Iti aduci aminte?...hmmmm..nu prea, dar merge! Acum rasc frigul..de acolo mi s-o trage?!?