Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 8

mysweetest spune:
Mihaela tare draguta Ana-Maria si ce a mai crescut!
Alexandru a tras pana acum 2 reprize de somn a cate o ora dar nu prea vrae sa pape...noapte ainsa manaca cate 180 ml la fiecare 3 ore pe cand ziua mananca cate 70 ml-100ml la 5-6 ore.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

mysweetest spune:
Astazi e a 2 oara cand Alexandru tipa dupa care spune mam-ma-ma ...l-am imitat si eu dar nu a vrut sa repete.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

ege spune:
mirela si ege ca si monica.toata ziua ii curg balele,isibaga manutele in gurita,mananca des(bolborosind).azi noapte s-a trezit de 4 ori.azi sunt beata.nu mai pot de somn.ba chiar a inceput sa ia si suzeta(pana acum o arunca).
ce suzeta imi recomandati sa cumpar.voi ce suzete folositi?eu am una de la chicco.azi ma gandeam sa ma duc sa-i cumpar mai multe suzete.ce suzete imi recomandati?
nicole e superba fetita ta
fetele care aveti cezariana,voi aveti dureri in locul in care ati avut anestezia? eu am facut epidurala si m-a intepat de 2 ori ca nu a nimerit din prima,si am niste dureri la spate in locurile cu pricina de nu mai pot .....
ege nu s-a intors niciodata pe burta?o fi ea mai puturoasa??
va pup
ege

locca spune:
Mihaela, gand la gand cu bucurie. Sunt foarte suparata acum ca l-am scos pe mandru si a inceput sa urle nasol de tot dupa 20 de minute si a trebuit sa ne intoarcem. Tu pe la cat iesi cu Ana? Noi in jur de 1 iesim.
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

alinam spune:
Cristina am fost la Sensiblu, avea o salteluta de joaca nu era prea interesanta, la helpnet nu am ajuns inca.
Ege astept sa implineasca 5 luni si incep cu suculetul de morcov...da mai avem pana atunci.
Marlena la sensiblu nu da mi-a zis cineva sa caut la metro :)
si copilului meu ii transpira palmele da nu m-am gandit ca ar putea fi lipsa de calciu :(.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Ioana75 spune:
Am fost si am impins carucioare 2 ore cu irina. Iar fata mea a stat 4 ore fara sa manince, se uita cu niste oki tristi la mine din carucior, m-ar fi mincat asa din ochi
.
ege, nu simt nimic la locul anesteziei.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

marinela79 spune:
Doamne, da' ce copii frumosi aveti, nu ma mai satur de albumele voastre.Care mai de care mai dragalas.
Noi nu vrem sa dormim, cu chiu cu vai l-am adormit in carut si seara dupa 8 pica ca un lemn, nu mai pot sa-l trezesc cu orice as incerca.Iar noaptea, cand eu vreau sa dorm el are chef de povesti si da cu picioarele in salteaua patului de ma innebuneste.Asta se intampla intre4 si 6 dimineata.I-am tot promis bataita, dar nu-l impresionez deloc
Ioana chiar ca esti organizata.Eu am sa stau acasa cu Iaris pana la 2 ani pt ca nu se merita sa ma intorc la scoala.Si cine stie, peste doi ani poate nu o sa mai fiu in tara, daca ne ies planurile.Daca ar fi sa-l las cu cineva, apoi atunci mama ar fi, ca nu am incredere in nimeni.Chiar i-am spus sa renunte la servici si sa stea cu el daca va fi nevoie si prefer sa-i dau ei un salar.Mie nu-mi place sa-mi umble nimeni prin lucruri, cu bebe sunt posesiva, totul trebuie sa fie cum vreau eu.Cred ca e foarte greu sa nu ai mama sau o persoana de incredere aproape.Eu apelez la mama cand vreau sa ies si nu-l iau si pe el, din cauza frigului sau a anturajului, si conteaza foarte mult sa stiu ca e pe maini sigure.Daca as avea bona cred ca as afla despre ea informatii de care ea nici nu-si mai aminteste, deci verificare asa, la sange.Sper sa gasesti pe cineva de incredere pt Miruna cea frumusica
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

nicole74 spune:
Ege nici eu nu simt nimik la locul anesteziei.
Ioana tocmai voiam sa intreb daca e mult 1 ora cat am stat cu fata afara, dar vad ca nu.
M-am uitat din nou la albumele comune. Sunt cei mai frumosi bebelushi. Si nu doar Miruna e pletoasa, ci si Vlad, Andrei, Arzu.
Cel mai frumos album e cel cu zambete. Si cel mai haios cel cu tatici.
Nicole&Ioana Alexandra
poze