Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mihaela tare draguta Ana-Maria si ce a mai crescut!
Alexandru a tras pana acum 2 reprize de somn a cate o ora dar nu prea vrae sa pape...noapte ainsa manaca cate 180 ml la fiecare 3 ore pe cand ziua mananca cate 70 ml-100ml la 5-6 ore.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Astazi e a 2 oara cand Alexandru tipa dupa care spune mam-ma-ma ...l-am imitat si eu dar nu a vrut sa repete.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mirela si ege ca si monica.toata ziua ii curg balele,isibaga manutele in gurita,mananca des(bolborosind).azi noapte s-a trezit de 4 ori.azi sunt beata.nu mai pot de somn.ba chiar a inceput sa ia si suzeta(pana acum o arunca).
ce suzeta imi recomandati sa cumpar.voi ce suzete folositi?eu am una de la chicco.azi ma gandeam sa ma duc sa-i cumpar mai multe suzete.ce suzete imi recomandati?

nicole e superba fetita ta

fetele care aveti cezariana,voi aveti dureri in locul in care ati avut anestezia? eu am facut epidurala si m-a intepat de 2 ori ca nu a nimerit din prima,si am niste dureri la spate in locurile cu pricina de nu mai pot .....
ege nu s-a intors niciodata pe burta?o fi ea mai puturoasa??
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mihaela, gand la gand cu bucurie. Sunt foarte suparata acum ca l-am scos pe mandru si a inceput sa urle nasol de tot dupa 20 de minute si a trebuit sa ne intoarcem. Tu pe la cat iesi cu Ana? Noi in jur de 1 iesim.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristina am fost la Sensiblu, avea o salteluta de joaca nu era prea interesanta, la helpnet nu am ajuns inca.

Ege astept sa implineasca 5 luni si incep cu suculetul de morcov...da mai avem pana atunci.

Marlena la sensiblu nu da mi-a zis cineva sa caut la metro :)

si copilului meu ii transpira palmele da nu m-am gandit ca ar putea fi lipsa de calciu :(.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am fost si am impins carucioare 2 ore cu irina. Iar fata mea a stat 4 ore fara sa manince, se uita cu niste oki tristi la mine din carucior, m-ar fi mincat asa din ochi.

ege, nu simt nimic la locul anesteziei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

probez semnatura

Mary si bebe Andrei(29.09.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Doamne, da' ce copii frumosi aveti, nu ma mai satur de albumele voastre.Care mai de care mai dragalas.
Noi nu vrem sa dormim, cu chiu cu vai l-am adormit in carut si seara dupa 8 pica ca un lemn, nu mai pot sa-l trezesc cu orice as incerca.Iar noaptea, cand eu vreau sa dorm el are chef de povesti si da cu picioarele in salteaua patului de ma innebuneste.Asta se intampla intre4 si 6 dimineata.I-am tot promis bataita, dar nu-l impresionez deloc
Ioana chiar ca esti organizata.Eu am sa stau acasa cu Iaris pana la 2 ani pt ca nu se merita sa ma intorc la scoala.Si cine stie, peste doi ani poate nu o sa mai fiu in tara, daca ne ies planurile.Daca ar fi sa-l las cu cineva, apoi atunci mama ar fi, ca nu am incredere in nimeni.Chiar i-am spus sa renunte la servici si sa stea cu el daca va fi nevoie si prefer sa-i dau ei un salar.Mie nu-mi place sa-mi umble nimeni prin lucruri, cu bebe sunt posesiva, totul trebuie sa fie cum vreau eu.Cred ca e foarte greu sa nu ai mama sau o persoana de incredere aproape.Eu apelez la mama cand vreau sa ies si nu-l iau si pe el, din cauza frigului sau a anturajului, si conteaza foarte mult sa stiu ca e pe maini sigure.Daca as avea bona cred ca as afla despre ea informatii de care ea nici nu-si mai aminteste, deci verificare asa, la sange.Sper sa gasesti pe cineva de incredere pt Miruna cea frumusica

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ioana ,inseamna ca e ceva anormal la mine

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ege nici eu nu simt nimik la locul anesteziei.
Ioana tocmai voiam sa intreb daca e mult 1 ora cat am stat cu fata afara, dar vad ca nu.
M-am uitat din nou la albumele comune. Sunt cei mai frumosi bebelushi. Si nu doar Miruna e pletoasa, ci si Vlad, Andrei, Arzu.
Cel mai frumos album e cel cu zambete. Si cel mai haios cel cu tatici.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput