Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

URAAA! merge! saru"mana Locca! ai avut dreptate!
despre dintisori: lui Andrei i-au iesit de la 2 luni jumate, da nu e bine deloc, am ajuns cu el si la pedodont(dentistul de copii)pentru ca deja are niste pete galbene pe dintisori, de la lapte. mi-a zis ca o sa faca carii de lapte si nu am ce tratament sa fac, dacat sa-l perii pe dintisori cat mai des! asta e! a zis dr. ca daca dintii ies prea repede au o structura distrofica, adica smaltul nu e prea bun si cariile apar mult mai repede, mai ales de la lapte.
Ege, dupa anestezie, m-a durut un pic locul injectiei, dar a tinut vreo 3 saptamani si a trecut.
am scos si eu cupilu la aerisit. cam frig azi!

Mary si bebe Andrei(29.09.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Deci nu e corect! Ioana, chiar nu a scos nici un sunet desi ii era foame? Nu ma mai joc ...

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

marinela si eu lucrez in invatamant si sincer acum primesc bani mai multi

mary mai povesteste te rog ce face andrei.e de aceeasi varsta cu ege.else intoarce pe burtica?noua ne-a iesit dintisorul(stanga jos),si o sa ne iasa si cel din partea dreapta(se simte)

miflore,ce mai faci?ana-maria ce face?

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Biu Mil interesant site-ul cu somnul bb-lor. Merci

Vera, mama Iuliei Maria(17 octombrie 2005)

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

uite-l si pe Coco al nostru
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_florin/detail?.dir=98cf&.dnm=8a83re2.jpg&.src=ph

poze

Mergi la inceput

Andrei se intoarce de mult , se rostogoleste pe burta, pe spate, si tot asa pana ajunge la marginea patului, am scris ca mi-a si cazut din pat odata si am remuscari si acum!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary e frumos Coco (mai aparea intr-o poza pe marginea unui castron cu floricele, parca). Maine daca e frumos afara musai sa vii sa ne mai intalnim. Eventual facem un trio
Si eu as prefera sa vina mama mea, dar nu se poate. In primul rand e din alt oras si in al doilea am o sora clasa a IX-a si nu o pot lasa fara mama... Si soacra e din Cluj si ar trebui sa se mute la noi (si atunci ce am rezolvat plecand de acolo ?) si nici asta nu se poate.... Asa ca speram ca va fi bine cu bona.

Mirunica e si mai frumoasa in realitate ca in poze si mi-a zambit cum stie ea mai frumos (zic eu) . As putea spune ca a ras, ca a fost un zambet zgomotos. Ioana, eu am mai dat o tura cu Vlad si tot nu s-a trezit. Cand am ajuns in casa a facut si el ochi, dar cred ca mai dormea daca mai stateam afara.

Marlena felicitari pt "ma-ma-ma" . Vezi? Te imbuneaza ca a fost raut azi-noapte .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

da, Irina, maine ies si eu, poate e mai frumos afara decat a fost azi!
pe la ce ora iesiti voi? ca noi avem ora de masa la 10 si la 14 deci putem iesi intre orele astea, sau dupa 14. cum e programul vostru?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mimsi, tu intrebai de razatoarea din sticla? Am spus prostii, soacra-mea a luat-o din Piata Moghioros, era unul cu taraba cu d-astea de menaj; problema e ca e posibil sa nu-l mai gasesti, ca astia cu tarabe azi sunt, maine nu mai sunt; poate sa mai incerci in magazine de menaj si uz casnic;
Marlena, !
Ege, multumim! Acum tipam cat ne tine guraaaaaaa! Nici a mea nu face rasuciri inca, astept cu interes!
Ruxandra, eu am un carucior (sa-mi traiasca) de 100 de kile si trebuie sa ma cuplez cu maica-mea sa ma ajute sa ies din bloc si sa si intru dup-aia...imi vine sa-l arunc pe geam...am zis ca in primavara o sa-mi cumpar unul d-ala mai sport cel mai usor posibil si micut ca sa-l pot manevra singura! d-asta eu nu pot da o ora de iesit; asa ca, cel mai bine, iti fac o invitatie la noi acasa! Te asteptam!!! Cumpar prajituri!!! Pe Matei cu ce sa-l servesc?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nicole, imi imi place albumul zmei si zmeoaice (oare sunt o mama fara inima ca imi plac copiii cum plang?!!)

Eu am cumparat pana la urma razatoare de plastic si e super ok. Nu ma stresez ca se sparge vreun dintisor.

Am bagat la ciocolata de casa in mine....trebuie sa ma opresc!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput