Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumim Irina !

Astazi Alexandru nu a urlat deloc..doar cateva tipaturi cand ii era foame si atat, s-a jucat cu jucarelele ...a dormit in 3 reprize a cate o ora si a a adormit singurel...sa vedem ce-o fi la noapte.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marinela si soacra mea (in Vatra Dornei) are canapea ca a voastra (ce aportocalie) iar eu am draperiile in dormitor din materialul acela. Sunt fan portocaliu!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary in jur de 13. Azi am iesit pe 13 la fara 15. La mine stii cum e, trebuie sa fie aproape de somnul 2 ca altfel face gura. In general pe la 13, dar te anunt eu maine (ai nr de fix pe aresa comuna?).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

S-a facut, Mihaela . Vorbim pe maine. Si eu vreau sa schimb caruciorul la primavara, asta e primit si pentru o iarna si-a facut treaba dar la primavara vreau unul sport. Creste si copilul si e mai bine pentru amandoi asa, zic eu.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

cge fara carte de munca bona.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Da Codruta si albumul Zmei si Zmeoaice e frumos. De fapt toate sunt.
Codruta cum ai reusit sa o faci pe Petra sa doarma pe o parte? Ca eu nu pot decat daca ii pun ceva sa se sprijine si atunci tipa.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

E o liniste in casa..nici nu zici ca e vreun kupil pe aici ..cred ca ma pune la incercare, se joaca in continuare aici si aci.
Maine vom iesi si noi afara ..astazi l-a apucat somnul chiar inainte de a-l imbraca iar eu eram cam zombie.

Si eu intentionez sa cumpar un carucior sport la primavara (prin martie)ca asta imi rupe spatele pana la etajul 4.

Mary e tare frumos Coco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma pregateam sa alaptez copilul si cind colo el a adormit in sunetele prietenilor padurii. asa ca am ceva timp sa bag o scriere pe aici.

Azi am iesit afara, dupa nu stiu cita vreme, sa caut eu cereale pentru copil ca am descoperit ca astea pe care i le dau au zahar si eu ca mama iresponsabila nu am citit ce scrie pe ele. Concluzia pentru cereale? Nu este oferta pe dorintele mele dar si eu sint madame frechea cite o data asa ca am cumparat de la nestle cereale pentru 6 luni fara gluten si fara zahar, si ca cereale are porumb, orez si tapioca. In rest pentru virsta lui am gasit orez la greu dar eu am o vorba, orez sa manince chinezii ca mie tare nu imi place. Se pare ca ii formez gusturile copilului dupa ale mele si nu stiu daca e bine.

Ma plingeam eu mai demult de matreata, ca eu nu am avut dar de cind am nascut parca se scuturau norii pe umerii mei. Si am descoperit ce mi-o provoaca, am un tratament de par care de fiecare data cind il folosesc ma umplu de matreata, asa ca il voi arunca!

Ia ca s-a trezit copilul dupa un somn adinc de 5 minute! Ma duc sa o fac pe fulga!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Jadi ma faci sa rad ..si noi am avut un somn tare adanc asta noapte...ca iepurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Maddy, dupa ce am incercat Humana - nu a vrut, Milumil a mancat pana la 3 luni jumate si nu a mai vrut, dr. mi-a spus sa incerc Bebelac si ii merge super! Doar ca ma gandesc acum sa nu fie o intoleranta la proteina din lapte si va trebui sa-i schimb cu HA, desi mi-ar parea rau s-o stric iar, ca abia s-a dat pe brazda cu mancatul.
Am stat afara 3 ore si e super fericia.
Cereale ii dau de la nestle - orez, porumb si tapioca si vad ca nu face nazuri.
Diversificarea o incep de la 5 luni, intai sa vad daca a facut alergie la ceva.

crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea

Mergi la inceput