Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
jadi spune:
Crista cum pregatesti cerealele? Azi am luat si eu exact aceleasi cereale si aveam inima indoita pentru ca scrie pe cutie de la 6 luni!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Marlena paznici la pepeni ii facem, ca in timpul zilei, doarme si cind mi se pare ca e somnul mai adinc, odata deschide ochii si pac verifica daca toate sint la locul lor.
Acum e adincit in a privi la AXN, e ultimul episod din Amazing Race seria 2! Deja daca le mai reiau astia, eu o sa stiu toate episoadele pe de rost!
Copilul meu refuza sa mai manince la masa de la ora 17-18, cred ca cerealele astea ii tin de foame mai mult!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
pitu spune:
Jadi, eu ii pun 4-5 lingurite in biberon (150 ml) la trei mese:10-17-20, dar in unele zile la masa de la 20 i le dau dupa masa din canita s-o invat cu lingurita. I le fac cu lapte, iar consistenta - ca un pireu normal (pun in lapte pana se ingroasa.
crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea
maddy77 spune:
Cred ca sunt obsedata....am descoperit pe ceafa fetei niste bubite rosii,cred ca sunt de la transpiratie,acum a dormit o jum ora,imbracata doar cu un bady si pantalonasi,am invelit-o cu o paturica subtire de bumbac si am gasit-o transpirata la ceafa...
..are ea pleata la ceafa dar nici asa sa transpire
,acum serio,nu stiu ce-i cu asta,in casa am 23 grade,noaptea 24-25.Sa fie lipsa de calciu,noi n-am luat calciu ca dr a zis ca nu are nevoie daca-i dau si lapte matern,dar mai stii?!
Diana,despre ce jucarie e vorba,ca eu n-am reusit s-o vad?
godzila spune:
Fetelor nu o mai laud pe pitica mea ca de fiecare data cand fac asa imi face cate un pocinog. Maraita mi-a fost azi.
Vad ca tot va dati intalnire prin parcuri. Cine mai sta in Crangasi? POate ne vedem acolo.
Jadi e tare dragut baietelul tau.
Vera, mama Iuliei Maria(17 octombrie 2005)
POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul
cristell spune:
Mirela Bnoi ne plimbam in parcul Stefan cel Mare,pentru ca noi stam in cartierul Astra.Voi pe unde va plimbati?Astazi nu am iesit afara ca era urat.
cristell
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/my_photos
godzila spune:
Fetelor bb-cii vostrii au pete rosii pe ei? Daca da, au evoluat? Fata mea are o pata rosie pe spate; de fapt are ca un fel de brobonele rosii adunate pe o lungime de 3 cm si un pic in relief. Se freaca pe pata si a facut un pic de pojghita deasupra. Mie mi se pare ca s-a facut si mai mare....dar poate o fi crescut ea odata cu pata...O fi vre-un risc?
Vera, mama Iuliei Maria(17 octombrie 2005)
POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul
cristell spune:
Vai ce
sunt.Am sters .Nu stiu ceva nu am facut bine cand am vrut sa inlocuiesc link-ul cu poze
cristell
[poze]
Ioana75 spune:
A mai dormit fata 2 ore, si a dormit linga calculatoare, asa ca am plecat din birou sa nu o deranjez cu clampanitul
.
marinela, multumesc
. Bafta multa cu planurile de emigrare. Eu as pleca in State cu okii inchisi, sau in Noua Zeelanda. In alte tari nu prea (fantastic ce talente pe capul meu
).Tocmai am vorbit cu o fosta colega de servici care a emigrat in august in Australia, si a zis ca nu a fost nici o problema sa-si gaseasca job (e programatoare).
ruxandra, hai joaca-te din nou, ca Miruna a ciriit un pic de foame
. Dar am fraierit-o relativ usor, o data am luat-o in brate un pic sa vada lumea, dupa care a adormit o ora, apoi i-am ridicat spatarul din landou, si se proptea in coate fericita ca vede in jurul ei
.
irina, da, Miruna a ris la tine, cred ca senzorul de lapte era activat si te vrajea poate-poate ii dai ceva
.
mifloricicooooo, daca iei prajituri apar si eu la tine. Nu-i nevoie sa-mi zici adresa, ma iau dupa mirosul amandinelor
.
Am ditai robotul Moulinex Ovatio 3 si din cite am citit in carte, nu stie sa faca suc de morcovi
(sau poate stie, dar nu a scris pentru oameni ca mine exact ce si cum). nicole, zi-mi te rog frumos cum se cheama aparatul tau de facut suc, sa ma duc sa-mi iau si eu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)