Scandinavii stiu DC (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

M-am gandit: Adusco, nu pun pariu, mai stau nitel ca abia scosei capul de dupa canapea si nu vreau sa fac impresie proasta:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
asa deci, Lilutz, mergeti la Amsterdam, norocosilor! io nu am stat in apa, noi staturam clasic, uite la hotelul asta , e corect fara nimic in plus, nu e prea departe de centru, la 10 minute de mers pe jos insa e langa un zoo si intr-o dimineatza cam mirosea a kk de elefant p'afara!

Si aci se vorbeste mult de caricaturile alea mai ales ca le-a publicat si France Soir. Liderii musulmanilor de p'acilea nu se ambalara prea tare, zisera doar ca o sa dea ziarul in judecata. Ete fleoshc. Asta ca sa arate ca ei au inteles ce-i aia democratie nu ca fratii lor din tarile islamice. Muhahaha, ma intreb ce probe or sa aduca la proces? ca mohamed nu purta bombe pe cap sau ca fitilu' nu era inca aprins?!

Aci mai zisera neshte comentatori ca toate tarile democratice ar fi trebuit sa publice caricaturile din solidaritate cu ziaru' danez si pentru apararea dreptului la libera exprimare. Io as vrea sa-i vad atunci pe islamisti ce produse ar mai boicota! ca ar insemna sa manance petrol pe paine la cata industrie 'dezvoltata' au ei p'acolosha.
Apropos, stie cineva de ce absolut nici un ziar din Ro nu a vorbit despre stirea asta ?!

Io mai citii si prin presa francophona din magreb. Valeleu. Cel mai mult m-a enervat ca neshte obscuri ziaristi de prin Maroc se felicitau de scuzele danezilor. Unii fac din asta o victorie a Jihadului ca cica de acuma incolo vesticii se vor teme sa mai publice caricaturi ale lu' mohamed de unde rezulta ca vrand nevrand vor respecta astfel o lege islamica care interzice reprezentarea prezicatorului. Asa ca aveti grija cei care va ganditi sa le dati dreptate, pentru ei sunteti ca si convertiti adicatelea.

Witchie, bine ai venit! hai totusi cu pariul ala acuma ca mai tarziu se mai decanteaza apele p'acolo si nu se mai pune!

Apropos de UE si de romania, acuma e o emisiune despre Romania pe canalul Arte, tocmai spusera ca "trebe sa cunoastem mai bine aceasta tara ca de la anu' o sa fie un UE". Vad ca incepura bine, o luara de la Traian si Decebal.
mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme
ESCI: Cata, primesti PM?

Cine pleaca ultimu' sa stinga lumina
Scandinavii stiu de ce

Uof cors, PM, e-mail, YM, ce vrei tu.

Pupe la populatie!

P.S. Uitai sa intreb: ce-i aia "ESCI"?

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by cataghe

quote:
Originally posted by annie_xtreme
ESCI: Cata, primesti PM?

Cine pleaca ultimu' sa stinga lumina
Scandinavii stiu de ce

Uof cors, PM, e-mail, YM, ce vrei tu.

Pupe la populatie!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Si io primesc...visa,mastercard,amex,checks.... cash
Tagadam-tagadam,azi ma duc sa calaresc.Daca supravietuiesc,vin cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

a naibi justitie (martiala) americana, merge brici! Imparte dreptate in stanga si-n dreapta! De fapt, Teo Peter s-a dat singur cu capu de masina la 4 dimineata ca sa se trezeasca.
Hehehe, pai nu-i bine cand le mai baga unu-altu mana in gat yankeilor?
Asa ne trebuie daca ne aliem cu toti golanii..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu nu am inteles ce treaba avea adulterul cu omorul din culpa. N-am inteles nici cum de l-au achitat. Daca era invers (Teo Peter la volanul jeep-ului si americanu' in taxi) oare tot mortul era de vina?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

pana acu catva ani, era la fel in Japan. Grozaviile americanilor erau judecate de curtea martiala sau justitia americana. De cand cu violurile si alte cateva grozavii pe care le faceau bravii puscoci americani in Okinawa sau aiurea, japii au spus STOP. Animalele sunt judecate aici de justitia noastra.
Dar japan e Japan si noi suntem unde suntem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

redactoru'sef de la France Soir a fost data afara (zice agentia Ritzau)
mie mi se pare cam tarzie solidaritatea jurnalistica (nu dati!) si ma intreb de ce ziarele n-au publicat caricaturile inainte de a-si cere Jyllands-Postens scuze. de pilda un ziar suedez spune ca ei nu publica cc caricaturile pentru ca lezeaza atatia musulmani plus ca au primit o gramada de emailuri de genu* "publicati caricaturile lasilor si aratati adevarata fata a musulmanilor" ceea ce ei nu vor sa incurajeze (adica alalalt extremism). in urma boicotului 120 de oameni de la Arla sunt amenintati de somaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Witchie, bine ai venit! (cu intarziere)

aseara citisem ca Hamas cere armistitiu, azi ca Hamas neaga si ca atata timp cat Israel nu suspenda actiunile militare nu poate fi vorba de armistitiu nici din partea lor, dar ... se pare ca practic e liniste pe fasie. de vineri patruleaza 2500 de politisti palestinieni ca sa opreasca atacuri impotriva israelienilor (ceea ce e mai mult simbolic, ca doar n-or reusi ei ce nici Israeln-a reusit) Abbas a discutat cu gruparile innarmate ceea ce n-a rezultat in arministiu dar promisiuni ca timp de o luna sa o lase mai incet. Israel la randul lor spune ca nu va ataca atata timp cat e liniste in zona ... cu cat mai mult timp e liniste in zona cu atat creste presiunea asupra Israelului sa reinceapa procesul de pace ... no, Witchie indraznesti sa pariezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by cataghe

Edit Ca Sa Informez(?)
Pina acum l-am vazut in forma ECSZic

Mergi la inceput