Scandinavii stiu DC (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by Veve

[maroon][font=Comic Sans MS][b]Tatic de Tomic,vezi cand plecasi si tu?Ai ratat frumusete de...ceva verde-n schinare.Tre' sa fie un tic-tac cu doar doo calorii sau ceva

Neaaah, nu mere, m-am gandit si io, da' ala-i alb si-i mai lunguiet asa!!

Yankule, super faza cu trufele si burgerii! Traiasca Burger King!!!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

doruletz, pai cum sa nu credem mey in licoarne ca doar is simbolul puterii si prosperitatii :-)
lilutz pe unde umbli?
arborique si tu?
de rayu ce sa mai zic :-(
hai treceti la raport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

bre vevico, io nu stiu daca are calorii au ba da' sper sa fie tic-tacu' de la ceasu' al doispelea care sa sune desteptarea.

Musiu Iancule, ma saturasem de cocotriufs si-mi era asa un dor de ba'rga'ri ca mi-am aruncat singurel pumnii aia de se transformara acusica in nestemate.

Vikingo, faczasitiga'rls, victoria e aproape !

mai viu - mai mort, dupe posibilitati ...

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza, iete tot io vin la apel

haha adelucci or fi licoarnele mele simbol de prosperitate da' tu nu stii tot... ca daca ai fi citit Cartea scrisa de insasi Licornul sef n-ai mai spune asa! E adevarat ca ele sunt bune si drepte dar te si traznesc de nu te vezi daca indraznesti sa nu crezi in ele sau mai rau sa le caricaturizezi!!

Ma miram io sa se lase frantzuzii mai prejos: bineinteles ca publicara si ei caricaturile in France Soir. Ba chiar mai adaugara una pe prima pagina in care Buda, Moise, Mahomed si Isus stau pe un norisor si Isus ii zice lu' Mohamed: "Lasa bre Mohamede, nu fi suparat, ca toti am fost caricaturizati aci!"
In editorial se spune cam asa:
- ca nu e un gest de provocare gratuita da' e vorba de niste caricaturi care au creat o polemica internationala si ca acum miza nu este altceva decat testarea limitelor mutuale, in democratie, intre respectul credintelor religioase si libertatea de expresie.
- mai spun ca e evident ca desenele respective nu au nici o conotatie rasista sau de denigrare a vreunei comunitati, unele sunt amuzante altele mai putin si asta e tot.
- mai vorbesc despre intoleranta tarilor musulmane si tupeul de a soma societatile democratice si laice sa-si ceara scuze.
- Si concluzia: "nu, noi nu o sa ne scuzam niciodata pentru faptul ca suntem liberi de a vorbi, de a gandi, de a crede...Si pentru ca acesti autoproclamati doctori in credinta au facut din asta o chestiune de principiu trebuie sa fim fermi. Sa sutinem sus si tare ca avem dreptul de a-i caricaturiza pe Buda, Mahomed, Isus, Yahve si celelalte declinari ale teismului. Ca asta se numeste libertate de expresie intr-o tara laica"

Hai sa vedem cate bombe mai primesc si astia! Io zic ca nici una!

Rayuuuuuuu ne e dor de tine si de mademoiselle Boubou-Amélie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Da' bancu ala il stiti?

Suna cineva la poarta raiului. Deschide Isus si-l vede pe Allah. Se intoarce nedumerit catre Dumnezeu si-l intreaba: - Tata, ai comandat tu Shaorma?....

In alta ordine de idei, www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2006/01/060131_olanda_romania_eu.shtml" target="_blank">Olanda dezbate tratatul de aderare a României la UE si cica nu ne vor. Nici nu ma mir .

La partea cu Teo Peter, parerea mea este ca nici romanii nu au facut tot ce trebuie. Pai imi aduc aminte cand cu guru, ca nu au trimis rechizitoriul ca lumea sau cam asa ceva. Am prins din zbor un comentariu la radio care spunea exact asa ceva si in acest caz, ca nu s-au prezentat martori suficienti, probe suficiente etc etc. Ca or fi vrut si americanii sa isi scoata omul curat, evident, era de asteptat.

Cu ingerii m-ati pierdut pe drum. Eu cand vad subiecte de-astea le ocolesc . Am postat mai demult o poveste cu deochi si mi-am luat-o pe buna dreptate de la unii mai luminati. La mine aia a fost ultima manifestare a irationalului (sper!).

Mai vroiam sa va spun ca nu-s ce sa ma fac cu fi-mea (2 1/2 ani). Cred ca bona sau poate bunica-sa ii vorbeste cam des de biserica. Cert este ca o aud des cu "Doamne-doamne", recunoaste muzica religioasa si altele asemenea. Va anunt de pe acum ca nu o las sa se calugareasca . Ce a pus capac a fost ca mi-a zis la un moment dat ca "doamne-doamne a pus luna pe cer", de nu stiam cum sa ii scot mai repede ideea din cap... cred totusi ca experimenta cu alaturari de cuvinte.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Multumesc de intampinare.
Am stat o vreme pe margine si am observat ca pe aici chiar se discuta chestii interesante asa ca ma bucur de primirea in grup.
Am sa revin spre seara cu pariul meu, ma iertati ca am trecut asa pe fuga dar am zis ca se cuvine sa multumesc frumos inainte sa ma dezlantui:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua :-))
Hop si io, facind slalom printre scoli
Noah, nu numai presa franceaza a preluat desenele, ci ele au fost reproduse de mai multe ziare din Europa (Germania Italia, Olanda, din nou Norvegia, Islanda, Spania) si chiar din Mexic!!! Cica secretarul general al www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/02/01/144838.htm" target="_blank">Organizatiei "Jurnalisti fara frontiere" spune ca reproducerea desenelor e un gest pentru a arata ca presa are libertate de exprimare, chiar daca lucrul asta insemana sa jigneasca pe cineva Ziarul din mexic, titreaza un articol "Danemarca impotriva lumii arabe"
Este inutil sa va repet cam cu ce amenintari se confrunta danejii pe axa de actiune New York-Madrid-Londra-....iar la ora asta, ambsada daneza din Siria e evacuata in urmei unui anunt ca ar exista pe-acolo-sa o bomba. Mai nou, cica si musulmanii din Indonezia vor sa se aliaze boicotului arab..
Booon...
sa nu uit sa-i urez bun venit lui Witchie si...am o veste pentru iren. In weekendul 3-5 martie vom fi la Amsterdam, asa ca venirea la Zürich a fost posponata pentru aprilie (dupa 1, siguuur ). La Amsterdam vom merge cu masina, cu niste prieteni si amu' belesc ochii de zor pe la rezervari...de botel (deh, fiecare cu pasarica lui). ca urmare, am o intrebare pentru lena ori liris...poate si doruletz: merita sa dai o caruta de bani ca sa dormi in apa???
Edit: www.welt.de/data/2006/02/01/839667.html" target="_blank">Mohamed-bomba in Die Welt.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

lilutza tu te referi la hotel-boat??? ca altfel in apa eu una n-as dormi, dar dependeaza de gusturi...daca te referi la prima parte, numa pretenika mea a dormit la un hotel d-asta cand fuse in A'dam si cica acelasi lucru nici o diferentza, daca vrei o mai intreb pana atunci...daca sunt p-acilea si nu prin belgika, pai nu o punem si noi de o iesire in vreun pub pe seara acolo, numa daca nu aveti program de "privacy" ofcorz.

cat despre holandika care nu vrea romanika, bre acilea sunt lucruri cu schepsis, unu la mana economice, nu le-a iesit lor pasientza cum trebuie la noi si acu vezi Doamne gasira motive.

rayu mami sper macar ca esti bine, nu mai zic ca mi-e tare dor de tine, caci sper ca o stii...

editai ca sa mentionez: wooooow...numa ai nostrii sunt corupti pai astia d-acilea politicienii credetzi ca sunt ingeri albinuma ca uite n-am cum sa traduc in fiecare zi, dar zau de nu e zi sa nu citesti ca a mai facut unu business pe spinarea functiei lui din parlament, sau altu desi saracu (aici e un emoticon cu un injer sfios) habar n-avea ca n-are voie sa aiba firma cu interes pe ministeru lui facu avere pe urma prostimii, plebeii deh holandeze, etc,etc...deci aici e mafie d-aia mai finutza, ii prosteste mai usor pe popor ca nu e la nivelul ala de se-mpiedica lumea la coada la lapte in supermarket, dar stati linistiti ca exista gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

No waaaaaaaaaaay io in we ala o sa fiu la Rotterdam
ESCI: Cata, primesti PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, e bine, cum sa nu, in principiu e ok, sper sa shi ramina asha
Uici, uelcam

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput