Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
mysweetest spune:
Jadi mi-au placut pletele lui Vladut si maslinele ...datorita parului am snezatia ca e mai mare decat Alexandru al meu care e aproape chel.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
jadi spune:
Mary vezi ca am scris eu un email la adresa comuna printre care am dat si informatii cu privire la link la semnatura... cred ca nu mai stiu sigur!
pentru aprecierile la adresa lui Vladut!
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Marlena Vlad este bine dezvoltat la fata. La corp poti sa cinti la pian, i se vad coastele si e tare firav. De burtica nici nu putem vorbi! Iar de plete ce sa zic, am fost acum vreo saptamina la RalucaC si l-am vazut pe Radu si mi se parea asa de ciudat sa vad copil fara par, hehe. La fel e si nepotul meu, chel chel, cu ceva firisoare crescute.
La Vlad desi pare ca are par mult, la spate e cam chelios asa, s-a tot mincat parul de cit sta pe spate. In schimb e tare haios ca i se ridica tot parul in cap cind se freaca de ceva care nu e din bumbac, se electrizeaza parul .
Deni & Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Ioana ne vedem maine la impins carucioare.
Simo mersi ca nu m-ai uitat . Cand ai timp tu, nu e graba.
Anto caruselul meu era o porcarie urata cumparat de tatal meu (mie nu mi-a placut niciodata, dar l-am pus ca sa se simta bine bunicul, nu a avut instructiuni). Bine ca nu s-a lovit bb ca acum am motiv sa nu-l mai pun.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
tangerine spune:
eu dau bonei 6 mil pt un program in medie de 9 ore pe zi; in realitate combinat 3 zile de 11.5 ore cu 2 zile de 6 ore
atat erau preturile la agentie si sunt f multumita de tipa; intamplator are si scoala de bona :) da important e ca e f rabdatoare cu aia mica si pare sa fie f atasata de ea; e bine instruita si se straduieste sa faca ce ii spun-atat cat imi dau seama
pt 8 ore tariful era 5 mil
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
b_irina_c spune:
Si eu dau mult (6.5 mil) la bona , dar nu prea am avut de ales. La locul de munca actual lua 5 mil si nu-i convenea, deci trebuia sa dau mai mult. Am acceptat pt ca e cineva cunoscut si de incredere si prefer sa dau mai mult in conditiile astea decat unei necunoscute total mai putini bani. Macar ca face mancare si merita sa-i dau mai mult .
Daca va zic ce ganduri ma bantuie o sa ziceti ca sunt . Mi-e teama ca dupa ce incep serviciul ca nu ma va mai cunoaste bb sau ca o va prefera pe bona in locul meu. Cateodata seara nu pot adormi din cauza asta , sotul zice ca m-am dilit (si probabil are dreptate).
Bebe baga al doilea somn azi in patut. Am reusit iar (fara urlete), ma sa mearga si diseara metoda.
Poze
b_irina_c spune:
Tangerine m-am mai linistit, deci nu e f. mult... Program de 10 ore + menaj in limita timpului liber (cat doarme bb).
Poze
Simo74 spune:
Irina - o sa te recunoasca stai fara grija. Si toate giumbuslucurile o sa ti le faca numai tie, o sa vezi. In primele zile o sa fie putin suparat, cel putin mie asa mi s-a intamplat. In prima seara, cand am venit de la servici nici nu a vrut sa se uite la mine, era vizibil deranjat de faptul ca i-am dat ignore atata vreme, dar dupa aceea s-a obisnuit. Acum cand vin acasa sa-l alaptez, imi acorda cel mai dulce zambet impreuna cu hahaielile de rigoare
Nu-ti face griji pentru el, mai bine pregateste-te tu sufleteste pt ca este infiorator sa stai atata timp fara puiutz.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
diana_n spune:
Alina, Simo74 - si eu il alaptez exclusiv la san pe Petrut care face 4 luni saptamana viitoare. Joi (masurat la pediatru) avea 8kg si 3grame, 66-67cm; o sa incep diversificarea la 6 luni.
O prietena are baiat de 6luni jumate, are 6,7kg si a inceput diversificarea acum 2 saptamani dupa cum i-a spus medicul.
Ati vazut cum imping ei limbuta ca sa suga la san, exact invers de cum ar trebui sa faca pentru a inghiti mancarea solida. De aceea se incepe diversificarea mai tarziu, se zice ca sunt inapti fizic.
Si Petrut se lalaie toata ziua, dar dimineata are o verva in el....
Pana acum dormea dus in masina, insa de cateva zile nu numai ca e treaz, dar parca si pricepe ce-i cu el (glumesc ) Am urcat o panta si la coborare a scos un "uiiiii", cum fac copiii cand se dau cu sania la vale Stiu ca e coincidenta, asa cum mi-a facut si alta data cand l-am intrebat daca trebuie sa-i schimb diaper-ul si a zis aprobator "ihi".
Sunt asa de dragalasi cand fac chestiile astea, asa-i?
Diana si www.phyast.pitt.edu/~viorel/pictures/reading.jpg" target="_blank">
Petrut
Ioana75 spune:
Da, disc cu ser e disc de demachiat imbibat un pic pe mijloc cu ser fiziologic. Serul nu il incalzesc, e la temperatura camerei.
jadi, frumos Vlad al tau. Si fata mea isi baga degetele cit poate de adinc in gura, oricind si oriunde. Suzeta n-o mai vrea deloc.
Ramona, zi-mi te rog numele agentiei cu preturile alea mici.
Va multumesc foarte mult ca mi-ati zis cit dati la bone.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)