Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Salutare fetelor! Si la multi ani bebeilor care se aniveseaza azi!

mimsi, cu discul cu ser fiziologic, apas la coltul interior al ochiului, dupa care merg de sus in jos pe linga nas de citeva ori.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Ioana, mercic de informatie, dar te mai pisez cu cateva intrebari ajutatoare, ca sa fiu convinsa ca am inteles bine instructiunile:
- disc cu ser fiziologic = disc demachiant imbibat cu ser fiziologic? Cat de imbibat? Serul fiziologic il incalzesti un pic la cca 37 de grade sau asa, la temperatura camerei?

Miflore, eu stau in zona Mariott. Da' daca-mi spui exact de unde de pe Valea Ialomitei ma sacrific si fac un drum. Mai voiam sa te intreb daca sora ta la mobila lucreaza si cu cant ABS.

In rest...mica luptatoare de sumo a atins sambata 7,7 kg. Nu va mai amenintz cu pozele, am sa le pun intr-o zi cu soare si am sa va anunt.
Fetele care ati luat bibe cu linguritza de la Chicco - cum se impaca bebeii cu el? Merge sa-i dati si mancare groasa cu el? Pe de o parte ma gandesc sa-i iau, pe de alta parte la noi merge f bine lingurita de la primii pasi si cred ca n-are sens sa ma agit sa schimb, atata vreme cat copilu' n-o cere.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Jadi draga mea, asa bebelus mai rar. Dulceatza de el, este berbant in toata regula!

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Wow, Jad, ce baiat mare si ce de par!! Frumos foc! N-as zice ca nu prea ii place mancarea! Eu zic c-ai facut maretul pas si ai inceput diversificarea daca ii dai cereale!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vroiam sa ma mai pling cu Vlad al meu. Ma dispera cu miinile bagate in gura, daca cumva il las fara ocupatie si le baga pina in git. Daca ii dau jucarii, se joaca cu ele si la un moment dat le paraseste si isi baga miinile in gura. Noaptea dupa ce termina de mincat, la fel. Cind il schimb de pampers, la fel. Nu cred ca exista moment din zi in care sa nu isi duca miinile la gura.
Mai sint asemenea cazuri?

De ieri a inceput si copilul meu sa pedaleze .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!Sa cresteti mari , sanatos si frumosi!

In legatura cu ochii care curg-Toate aceste picaturi sunt antibiotice care nu rezolva problema canalului infundat decit daca este infectie.Parerea mea este sa faceti masaj la ochisori si sa-i stergeti cu ser fiziologic.Daca exista o secretie mai bine va duceti sa le recoltati de acolo si sa ii faceti analiza secretiei.Numai daca rezultatele va arata ca este o infectie sa-i administrati picaturi cu antibiotice.Daca nu exista infectie le puneti picaturi degeaba ca problema canalului infundat tot chirurgical se rezolva.Mai bine insistati cu masajul si ser fiziologic.

Fetita mea este foarte miriita.De cind se scoala si pina se culca nu vrea decit in brate .Nu stiu cum sa o dezvat ca imi este mila sa o las sa plinga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi, stiu ca e mult, dar daca nu o sa am alta alternativa ... ideea e ca la inceput daca o sa vina o sa fie 3 zile pe sapt. cand o sa incep sa lucrez de acasa. Pe urma mai vedem.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mifloricika, multumesc pentru raspuns.
Jadi, foarte dragalas Vlad in poza!
Am luat o plasa de zile mari...am vazut eu 15 grade pe termometru (e drept ca batea soarele in el) si ies cu Fabiano afara...un ger de innebuneai. Dupa 20 de minute ne-am retras frumusel in barlog.
Mai hibernam un pic.
Pupici la fete si bebelaci,

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Serul fiziologic nu il incalziti.Tineti fiolele in camera la copil si il stergeti de cite ori este nevoie .Este mai bine sa folositi comprese sterile in loc de disc demachiant ca nu este steril si se poate infecta ochiul.

jadi-Si fetita mea sta cu miinile toata ziua in gura .Citeodata prefera miinile in loc de bibe.Nu am ce sa-i fac .Daca o tin de miini si le scot din gura se enerveaza si plinge.Asa ca o spal des pe miini si o las sa le roada dupa cum ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Jadi, ne-ati luat la plete. noi am cam chelit......
Mifloricico, unde-s pozele alea mai noi cu Ana?
mai fetelor, m-am trezit si eu acum, invatati-ma si pe mine sa pun pozele la semnatura, va rog!

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Jadi - si Luca isi baga mainile pe gat pana la cot, daca se poate sa intre si o jucarica si tzitzi lu' mami si mai bine...si bineinteles ca icneste si dupa masa regurgiteaza destul de mult. Cred ca manevra e similara celei cu doua degete, cunoscatorii stiu . De altfel, taica-su il si intreaba daca iar a baut prea mult.

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput