Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
pharmacris2002 spune:
Buna ziua la mamici si bebelusi!
Noi la capitolul diversificare stam prost in sensul ca nu vrea sa manince cu lingurita.De miine mixez morcovul si cartoful ,le diluez cu apa in care fierb si le dau cu bibe .aposte asa maninca.Sucul de morcovi si mar il acepta cu placere.
Prin diversificare se intelege trecerea la un alt aliment decit laptele.Alimentul trebuie sa fie solid.Cu cerealele cred ca este un inceput de diversificare.
Din cite am citit mamicile care alapteaza din luna a 4 a ar trebui sa-i dea lui bb suc de fructe .Asta nu inseamna ca au inceput diversificarea.Ce daca ii dam ceai asta inseamna ca facem divesificare?
pharmacris2002 spune:
Buna ziua la mamici si bebelusi!
Noi la capitolul diversificare stam prost in sensul ca nu vrea sa manince cu lingurita.De miine mixez morcovul si cartoful ,le diluez cu apa in care fierb si le dau cu bibe .Poate asa maninca.Sucul de morcovi si mar il acepta cu placere.
Prin diversificare se intelege trecerea la un alt aliment decit laptele.Alimentul trebuie sa fie solid.Cu cerealele cred ca este un inceput de diversificare.
Din cite am citit mamicile care alapteaza din luna a 4 a ar trebui sa-i dea lui bb suc de fructe .Asta nu inseamna ca au inceput diversificarea.Ce daca ii dam ceai asta inseamna ca facem divesificare?
locca spune:
Buna fetele!
Bun venit noilor mamici de septembrie-octombrie 2005!
Crista, tu intrebai de diversificare la bebelusii suspecti de d.a. Eu inca nu i-am dat nimic in afara de propria-mi productie. Sa nu radeti de mine, dar am inceput sa scriu ce mananc eu in fiecare zi ca sa-mi dau seama daca roseata si uscaciunea obrajilor lui este in legatura cu dieta mea. Aseara am observat ca si pe piept are niste mici zone cu pielicica mai uscata
In rest, azi l-am trimis afara cu tante care vine la mama la curatenie vreo doua ore si a fost tare bine. Sper sa se rezolve problema si sa pot s-o iau ca bona cand ne mutam si cand incep munca, ca pare tare tare ok. Ea a mai fost bona la copii si imi spunea ca uneori statea si noaptea acolo. Ioana, mama ii da 350mii pe zi si atata o sa-i dau si eu daca ne ramane bona. La ai mei vine la 9 si sta pana cand se termina treaba, adica si peste ora 5 si asa zice ca facea si cand se ducea la copii.
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Tonnia, sanatate multa!!! Si pe mine ma cam enerveaza astia de la Medicover ca se-asteapta o suta de ani pana sa-ti dea rezultatele!
Ramona, mercic!!! Deci tu i-ai dat sificetina fetei; eu tot nu stiu ce sa fac, sa-i dau si eu? Maria a avut vreo reactie cand i-ai dat picaturile? Ce bine c-ai scapat de problemele astea, sper sa rezolvam si noi cat de curand!!!
Gina, ! Frumos Coco ai!!! Oare cum s-ar intelege cu porcusorul Cristinei? Cristina, ce scump e Victoras, eu am o slabiciune pentru el!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Haideti ca am prins si eu 5 minute si am venit sa vad ce mai fac fetele mele.
In primul rand, bun venit Cristell si Alexla.Ce multe suntem!
Toata sanatatea din lume ptr Kristinutza!
Alinam - eu inca il alaptez exclusiv la san pe bb Luca si are 4 luni jumatate. In ultimele doua saptamani nu prea mi-a mai luat bine in greutate, dar oricum e cam baban si daca mergeam in ritmul de dinainte la 6 luni facea 10 kg
Ma inscriu si eu in clubul bebeilor cu ochi curgatori si necurgatori. La Luca a debutat totul foarte repede. Vineri ii curgea putin ochisorul drept, iar sambata dimineata s-a trezit cu ditamai puroiul (o secretie galb-verzuie) de am crezut ca ma urc pe pereti . Bineinteles ca am sunat-o pe dr si a zis sa-i dau Nettacin, si vad ca s-a ameloriat situatia dupa a doua administrare. Vom vedea in continuare
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
Simo74 spune:
Irina - n-am apucat inca sa fac poza scaunelului de baie, dar nu te-am uitat. Sper in seara asta sa reusesc
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
jadi spune:
Am pus si eu poza la 4 luni si daca sinteti interesate sa vedeti pleata ala basescu plus un kil de masline puteti sa va uitati aici.
Deni & Vlad 28 sept 2005
miflore spune:
Scriitoarelor, v-am ajuns din urma!!! Am citit tot tot!
Cristel, e prea cald la tine daca ajungi la 28 de grade; aceeasi problema am avut-o si eu ca avem o caldura in casa mama, mama! Dar incerc sa tin macar la 24-25, mai inchid caloriferul; ai grija pt. ca am tinut si eu fata asa vreo zi, doua, cu mai multe grade, s=a nimerit ca ea tocmai atunci sa manance ceva mai putin si s-a deshidratat un pic, se adancise fontanela cam tare de se vedeau oasele alea; si si-a revenit in cateva zile, am chemat si pediatra; dar nu prea e bine, eu as vrea sa-i mai tai nitel din grade, inca unul, doua!
Alexla, cat ai dat pe bibe cu lingurita de la Chicco? Ca vreau si eu! E din silicon lingurita?
Carmi, masajul il fac cum a scris si Ioana, cu miscari de sus in jos la baza nasului (langa coltul intern al okiului), pentru fiecare parte; si apas un pic, nu foarte tare; cam atat; acum nu stiu daca o avea niscaiva efecte kestia asta; Ioana, ce disc cu ser? Ce-i aia?
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragalashelor,
Incerc sa recuperez din urma dar e greu de tot muica...
Asa ca deocamdata va salutez cordial si revin dupa ce citesc din urma.
quote:
Originally posted by b_irina_c
Am uitat sa va zic... Ca vorbeati de jucarii periculoase, ei bine azi si-a tras caruselul peste el. Nu stiu cat de tare a tras ca era singur in patutul lui si l-am gasit cu caruselul pe burta. Noroc ca nu s-a lovit .
P.S. tot o sa ma mai plang din cand in cand, chiar daca accept "programul" lui, tot ma oboseste rau cateodata .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Un raspuns rapid pt Irina:
In instructiunile de la caruselul nostru scrie ca se pune in asa fel incat copilul sa nu ajunga la el, noi l-am pus la capatul dinspre picioare, sa-l vada dar sa nu poata sa traga de el.
Bine ca nu a patit nimic Vladut.
pupici, ma intorc,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
Ruxandra rupi piata cu tariful la bona. La aproape 7 milioane jumate mie sincer mi se pare mult. Dar asta e parerea mea, nu trebuie sa o iei in considerare!
Eu am intrebat prietenele mele si m-am orientat la ce bani sa ii dau bonei.
Cumnata mea plateste bona de la 8 la 18 adica 10 ore cu 4.5 milioane.
Eu platesc bona pentru 8 ore cu 4 milioane. I-am spus ca voi mari la 4.5 cind o sa merg la servici si a fost multumita. Basca are 2 facultati deci ma pot baza ca nu face dezacorduri cu copilul desi nu am idee cit pricepe el acum. Si are un munte de rabdare.
Prietenele mele dau la bone 3.5 - 5 milioane iar pentru bona interna adica sta cu tine, doarme cu tine, maninca si deci nu cheltuie nimic se da in jur la 5-6 milioane. La asa scoruri mari am auzit de bone care vorbesc copilului in germana sau alte limbi straine dar numai la copii mai mari.
Deni & Vlad 28 sept 2005