Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
cristell spune:
Mi se pare ciudat sa tuseasca chiar daca nu este racita.Nu a fost deloc pana acum.O aud pe Stefania ca tuseste noaptea.Pana acum am crezut ca e de la saliva,dar poate sa fie de la caldura,de la aerul uscat?Am doar o oala cu apa pe dulap in dormitor,mai pun si prosoape ude pe calorifer si tot mai tuseste.Nu stiu de la ce poate sa tuseasca?Este f.cald in dormitor,noaptea ajunge si la 28 de grade,am incercat sa mai inchid caloriferul ,dar nu merge numai daca il inchid de tot iarasi nu-mi convine.Poate sa fie de la caldura?Copilasii vostrii tusesc fara sa fie raciti?
cristell
alinam spune:
noi tocmai ne-am intors de la vaccin, plange bb cu lacrimi si suspine de mi se rupe inima.
Ege chiar azi m-a intrebat doktorul daca nu incep diversificarea si i-am zis ca nu , cel putin pana nu implineste 5 luni, dealtfel a zis ca bb arata foarte bine semn ca laptele lu' mami e foarte bun (4 luni, 67cm si 7.7 kg).
Acum mai bantui pe net pana se fak cele doua ore dupa vaccin sa ii dau papa, asa ca sta cu tati care s-a invoit de la munca doua ore sa il tina de vorba si departe de mama care miroase a vaca, am incercat sa il iau in brate da auromat a intors capul spre tzitzi.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
alexla spune:
Buna fetelor!
Sper ca suntem binevenite Cristell, si eu sunt nou venit in discutii, de citit insa ... din iunie, iulie!
Cristell, si Alexandra tuseste cateodata noaptea, atunci cand eu nu ma trezesc inaintea ei, si asa stiu ca e teaza si ca asteapta titi!
Va multumesc fetelor,tuturor celor care ati vorbit de bibe cu lingurita de la chicco! L-am cumparat sambata si deja suntem tare prietenoase cu el!
Am facut o gramada de cumparaturi de la sensi blu sambata pt ca am avut reducere 20% (a fost ziua mea),i-am luat si farfuriuta cu ventuza de la chicco,cosmeticale penru ea si pt mine,am luat pana si vaccinul (INFANRIX) pt 6 luni desi noi n-avem nici 5 luni!
Va pup,
Laura mamicaAlexandrei
cristell spune:
alexia si eu citesc forumul de anul trecut si imi place f.mult si am vazut ca fetele sunt dragute si binevoitoare si de aia mi-am facut curaj sa scriu si eu.
Poate ca tusesc si din cauza pozitiei,ca stau mai mult culcati?Am auzit din spital(cand am fost cu o problema)ca si daca pacientul sta culcat mult timp se aduna niste secretii la plamani si de aia tusesc.Acum nu stiu daca e valabil si la bebelusi chestia asta.Poate ne spun mai multe cele care au studii medicale.Eu vreau sa o intreb si pe pediatra.
cristell
miflore spune:
Buna zanelor!
Tonnia, Karmenutza, Cristell, Alexla, Ioana cred c-o sa facem clubul mamicilor cu bebelusi cu oki curgatori sau necurgatori!
Vreau sa va intreb, care dintre bebelaci are secretii? Ca noi avem ceva lacrimi, nu stiu daca chiar suficiente, dar problema e c-avem secretii!
Alexla, LA MULTI ANI!!! sA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE!!!
Sofia, te rog frumos, nu mai da chifle copilului sa manance!!!
Cristell, stii cumva de ce nu se fac injectii o luna dupa vaccin?
Fetelor, eu ii dau cu bephantene la fundulet fetii de cate ori o schimb! Ii dau prea mult? Cred ca da, sa-i dau doar daca se irita, nu?
Raluca, eu ii tai unghiutele Anei in somn, altfel nu se poate; la manutze mai des, la picioruse mai rar!
Anya, sa-ti traiasca micutul crestin!!! Felicitari!!!
Merci Kid pentru sfaturi!!!
Merci Simodina!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
Buna ziua fetelor.
Azi sint in toane mai bune, bb e exemplar si a mincat cit a vrut muschii mei. I-am marit portia de papa la 170 sa vedem cit il tine. Eu cred bb al meu nu prea ii place laptele ca daca il ascund sub diverse forme il maninca cu bibe cu tot ca de exemplu, de cind ii dau cerealele soarbe bibe dintr-o rasuflare. Abia astept sa incepem diversificarea ca se pare ca am sanse mai mari. Si nici nu s-a constipat de la cereale (am luat Hero fara gluten si care sint ca un praf asa, eu aveam alta impresie despre cereale), sper sa il ridic un pic mai mult cu greutatea. Deocamdata la 4 luni avem 67 cm si 6.470 kg.
Tonnia bafta multa cu analizele, eu tare am tras cu infectia urinara. Dar acum se recupereaza!
Eu daca ii dau cereale se cheama ca am inceput diversificarea?
Deni & Vlad 28 sept 2005
christina-m spune:
Salutare din nou!
Am si uitat sa va spun ca l-am dus pe Matei cu noi la restaurant si s-a comportat exemplar (de 2 ori inca). Am gasit un restaurant unde nu se fumeaza si au mancare tare buna. Pana noi ne savuram bucatele, el sta cuminte in cosuletul de masina si se uita la noi, vorbeste si ne zambeste. Prima oara cand l-am dus avea 2 luni jumate, si chiar si personalul de acolo l-a laudat cat e de cuminte. De fiecare data am stat cam o ora jumate-doua ore.
Cristina si Matei (29.10.2005)
christina-m spune:
Tot scriu pe mesaje in speranta ca voi scapa de moderare, si tot la 9 mesaje raman. Oare de ce?
Cristina si Matei (29.10.2005)
Ioana75 spune:
Salutare fetelor! Si la multi ani bebeilor care se aniveseaza azi!
mimsi, cu discul cu ser fiziologic, apas la coltul interior al ochiului, dupa care merg de sus in jos pe linga nas de citeva ori.
nicole, hai ca ma ambitionezi sa mai pun poze cu miruna unde se vede pleata de pe spate.
mifloricika, mersic ca mi-ai dat lista cu analize. Ma bucur mult ca Anei i-au iesit bine.
Alina, Miruna are 5 luni si o saptamina si nu am inceput diversificarea. Dar azi am fost in piatza si am luat morcovi; daca nu imi prind urechile cu robotul ala miine ii dau suc de morcovi.
irina, poate ne cuplam miine la impins carucioare impreuna!
Laura, la multi ani! Eu nu am gasit infanrix hexa pt 6 luni la nici un sensiblu (au program de cautare pe site).
Eu am fost la Mall sa maninc pizza Pomodoro, ca am aflat ca pina la ora 1 e la juma de pret. Asa ca fata s-a uitat la mine cum am halit.
Va rog si eu, ca si Cristina, sa-mi ziceti cit dati la bone si ce program au. La mine la servici si-a dat demisia colegul de birou cu care imparteam munca, si poate merg mai repede la munca (evident, inca n-am bona).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)