Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor stiti exista faina de orez in comert?
Eu i-am dat astazi lui Alexandru orez cu piure de mere...orezul l-am fiert f bine si apoi le-am pus pe toate in blender.

Maine ies si eu la impins caruciorul ca astazi mi-a fost cam lene desi era soare afara si nu prea frig.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Miflore si noi avem secretii la ochisori si nu ne-a trecut nici cu picaturi si nici cu unguent Kanamicina,dar mai asteptam cu sirmulita,cum ne-a spus pediatra.
Nu am aflat inca de ce nu au voie injectii intramusculare.

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Jadi cerealele cum i le dai?In laptele tau sau au ele si lapte si pui numai apa ?Si sa stii ca nu e slab deloc la 4 luni.Stefania mea avea la 4 luni 7100 si 66cm si nu mi se pare slaba.

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Copilul meu a capotat, dupa 3 mese de 170 la masa de la 6 abia a mincar 100. Asta e, cred ca are stomacul plin, recupereaza el la 9 cind maninca 200-230 ml. Acum doarme, se foia de cind am inceput sa ii dau sa manince, semn ca ii este somn, cu greutate l-am tinut treaz ca sa manince. Au capotat si titele mele, am muls tot ce se mai putea mulge!

Deci sa stau linistita cu miinile, ma gindeam ca sint eu de vina cu ceva!

De saptamina viitoare se pare ca incepem curatenia la noul apartament! Abia astept sa ne mutam!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristell eu am cumparat cereale fara lapte pentru ca prefer sa le fac in lapticul muls de la fulga, adica io! Al meu copil are deja o masa de lapte praf si daca mai inlocuiam o masa de tita cu lapte praf, adio tite! In prospect spune 6-7 lingurite la 200 ml lapte dar eu il fac dupa ureche, astfel incit pun circa 5 lingurite la 150 ml ca sa aiba o oaresce consistenta!
Exista insa si cereale cu lapte, pui doar apa si sint gata!

Pai intre Stefania si Vlad sa tot fi fost circa 600 g diferenta si crede-ma ca se cunoaste. Plus ca eu banuiesc ca e mai lung decit il masoara tante asistenta, ca aproape nu mai incape in carucior! In autobaby ii atirna picioarele, abia am pus ieri husa si asta peste picoarele lui ca altfel ingheta de frig.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tangerine, unde ai fost cu fata pentru desfundarea canalelor?
Marlena, azi am vazut faina de orez de la Milupa, care se amesteca cu lapte. Deci este fara. Si zicea pe cutie ca se da de la 4 luni. Si este fara alte adausuri de fructe sau alte cereale. Simple, faina de orez.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi cerealele sunt de Hero facute sub licenta de Ulker? Sau ai gasit originale?

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ce semnatura ai Irina !

Sa vedeti cum manca Alexandru singur cu lingurita dupa ce mi-o smulge din mana si si-o indeasa in gat 1 , isi baga mainile in farfurie 2 si apoi isi mananca si bavetica 3 .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena . Mie mi se pare ca intr-o oarecare masura si fizic (de la nas in sus) seamana bbii nostri. Chei, cu ochi albastrii si parca si forma nasului e asemanatoare. Oricum Alexandru se pricepe la manuit lingurita. Eu nu-l las sa puna mana pe ea plina ca nu-si nimereste gura .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Azi am reusit si eu sa depun actele minunate. Un dulce pentru Ioana si pentru Nadina pentru ajutorul prompt dat (dupa ce m-am invartit o ora juma pe B-dul 1 Dec. am sunat la ele si m-au luminat). Mey, dar trogloditi sunt astia din administratie, iti trebuie negatie ca nu iei din alt sector, dar de Internet nu au auzit? Nu s-ar putea inregistra direct in calculator unde si cand s-au ridicat banii pentru nastere sa nu te mai plimbi cu hartii ?

Jadi, e super frumos Vladut! Sa nu fie de deochi, arata f bine. Si Alex e o d-soara subtirica, are 5,900 la aproape 4 luni (mai are o saptamana). De cand implineste si ea 4 luni bag si eu diversificare- cereale, ca tine. Mie mi-e din ce in ce mai lene cu mulsul, am lasat-o mai moale, asa ca, din pacate fata nu mananca mai mult de 2, maxim 3 mese cu lapticul meu, pe zi. In continuare nu vrea sa suga in timpul zilei de la tzitzi, doar noaptea si dimineata, cand e super obosita.

Mergi la inceput