Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina da cam seamana..al meu a deveni super obraznic ..lingurita mi-o prinde inainte de-a i-o baga in gurita si mi-o smulge.
Stiti ce isprava a facut azi? M-am sperita de nu stiam ce se intampla.
L-am lasat in dormitor singur in patul nostru mare cu radioul dat incet si m-am dus in bucatarie sa ii fac ceai cand dupa 1 min aud un zgomot ca de masina de gaurit dar cu pauze...initial am crezut ca-i vecinul. Am mai stat cateva secunde..zgomotul era intermitent...ies din bucatarie si in drum spre dormitor aud un zgomot infernal, un vuiet si zornaiau si geamurile de la usi .
Intru in dormitor..am crezut ca e cutremur ..cateva secunde nu stiam ce se intampla..baiatul meu gasise telecomanda de la boxe si daduse basul foarte tare..muzica era incet dar basul te asurzea iar el statea tremurand in pat cu telecomanda in gura .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

intrebare: ii fak baiat in seara asta daca azi am fakut vaccin? dr nu mi-a zis nik, asa auzisem la o mamica. va rog sa-mi raspundeti ca e nasol daca nu se face baie, nu respectam ritualul si nu doarme bb ....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

la mesajul de mai sus : ii fak baiat=ii fak baita

Marlena simpatik fok Alex heeh zici ca e un mare fomist cum isi indeasa singur lingurita :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena tare faza . Eu il pun in scaun si-i dau jucarii, dar se intinde mai mult dupa bol decat dupa lingurita. Azi am tinut bolul in mna sub scaun sa nu-l vada si la un mom dat a bagat piciorul in el . Asa ca ii feream mainile si el hop - piciorul.

Alina eu i-am facut baita dupa ambele vaccinuri. Nu mi-a zis nimeni nimik de genul... Si nice reactii nu am vazut.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Alinam eu nu i-am facut baie dupa vaccin ca sa nu il mai ating in zona cu pricina fiindca e tare sensibil.

Ia uitati ce banc am primit:

O femeie avea 3 fete de maritat. Cand s-a casatorit cea mai mare si s-a mutat la sot, maica-sa a rugat-o sa-i scrie despre viatza ei intima.Peste 2 zile primeshte scrisoare cu un singur cuvant:Nescafe. Maica—sa nu a inteles faza,dar din intamplare a vazut reclama de la Nescafe intr-un ziar:“Satisfactie pana la ultima picatura” si s-a bucurat mult.
A urmat randul celei de a doua.Peste o saptamana a primit o scrisoare cu textul: Benson & Hedges. Maica-sa a cautat in ziar reclama respectivelor tigari:"Extra Long, King size" si iar s-a bucurat.
In sfarsit se marita si cea mai mica, iar dupa o luna ii trimite maica-sii scrisoarea de rigoare: British Airways.Maica-sa vede la TV reclama de la renumita companie aeriana si lesina:“De 3 ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in toate directiile".

Am fugit ca tipa baiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna seara

Jadi, si Matei isi baga mainile in gura tot timpul, chiar si cand suge la tzitzi incearca sa le strecoare in gurita. Eu sper doar sa nu-i iasa dintisorii atat de repede, ca n-are decat 3 luni.

Cristina si Matei (29.10.2005)

Mergi la inceput

Noul capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67825" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Alina, dupa vaccin nu se face baie in seara respectiva. eu nu i-am facut ca asa mi-a zis dr.

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput