Aspirante peste 30 de ani?
Raspunsuri - Pagina 8

asi spune:
Tabi daca crezi ca e graba mare pot sa-ti cedez eu locul pana la anul.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Tabitha spune:
Asi: sa dea Domnul sa fie toate scaunele / fotoliile goale la acest subiect. Ma rog sa-ti dea Dumnezeu o a doua minune in viata ta, asa cum ma rog si pentru toate celelalte fete. Azi am avut un moment de slabiciune, am plans putin, ca altfel simteam ca explodez, sotul m-a "mustruluit" un pic si acum sper ca mi-am revenit de tot. Hei, nu sariti la bataie, mai gresesc si eu din cand in cand, doar sunt om. Doamne, atat de greu trece timpul, as vrea sa fie vara si sa fiu deja insarcinata... Insa luna viitoare abia fac instilatii, in martie abia fac prima IA, in caz ca ovulez pe dreapta... Si eu, care in octombrie eram asa viteaza si voinica.. Credeam ca daca ne-am decis la IAD o sa raman imediat insarcinata. Sper sa nu ajung la 40 de ani si sa nu am inca un bebe...
Bai, gata, ce-i cu atata "melancolie" pe aici? Ia dati-mi o bataie sa-mi revin, ca doar nu au intrat zilele in sac. Sunt alte fete intr-o situatie mult mai rea decat a mea, dar eu nu ma vad decat pe mine, ca doar eu mi-s buricul pamantului. Gata, ma retrag, ca nu merit sa stau in mijlocul vostru, care sunteti atat de puternice si de optimiste. Nota 2 pentru mine (nici chiar 1, ca am incercat putin). Va pup si sa auzim numai de la foarte bine in sus.

smita spune:
Mai primiti o babaciune ? Voi avea 36 in martie, probleme, cand eu, cand sotul, cand amandoi odata. Acum am doar eu. Salpingectomie bilaterala in 2002, FIV nereusit in decembrie 2005. Mai incercam dupa Pasti( ortodox, nu al cailor). Oricum, pana la menopauza, sa avem activitate, nu ?
Va .

Kariris spune:
CE ATATA "BABUTE" IN SUS, "BABUTE" IN JOS??? nu suntem babute deloc... o sa avem suficient timp sa ne consideram pana si noi insine babute, nu numai cei din jur.
Suntem toate super femei adevarate eu una asa ma simt... si daca o fi sa am un copil natural la 45 de ani... atunci o sa-l am!
Eu am 36 si vreau sa va spun ca abia dupa 30 am inceput sa ma simt cu adevarat femeie; pana atunci 80% tot copil eram...

Liana30 spune:
moldoveancoooo iti zisai io ca ti'o iei in cap
mey lachi ne alintam si noi asa ca de fapt tu stii cum suntem...
ia uite la mine ce babutza mumoasa sunt
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

asi spune:
quote:
Originally posted by lachione
CE ATATA "BABUTE" IN SUS, "BABUTE" IN JOS??? nu suntem babute deloc... o sa avem suficient timp sa ne consideram pana si noi insine babute, nu numai cei din jur.
Suntem toate super femei adevarateeu una asa ma simt... si daca o fi sa am un copil natural la 45 de ani... atunci o sa-l am!
Eu am 36 si vreau sa va spun ca abia dupa 30 am inceput sa ma simt cu adevarat femeie; pana atunci 80% tot copil eram...
Eu ma simt cand baba cand adolescenta

Dar Lachi sa nu iti fie cu suparare eu nu vreau copil la 45 de ani.Sub nici o forma.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

aissa spune:
Mare dreptate ai Asi, si eu la fel ma simt, cand baba cand necoapta.
Eu una, desi o am pe Ale, si am crescut-o de mica-mica tot simt ca imi mai trebuie ceva. Faptul ca nu am fost insarcinata, ca nu am trecut prin experienta asta imi da o senzatie ca am ceva neterminat, mai am ceva de facut. Si nu imi gasesc linistea. Chiar visez des o chestie, ca ma trezesc ca mai am un examen de dat si sunt stresata si disperata ca nu sunt pregatita. Eu il interpretam pana de curand prin prisma nemultumirii mele privind locul de munca. Dar i-am spus lui Rozi de el si ea mi-a zis o chestie pe care acum incep sa o cred si eu, ca de fapt examenul asta pe care il mai am de dat este copilul pe care nu l-am facut.
Am observat si eu ca suntem multe de 31-32. Eu am o teorie, neverificata "stiintific" . Mie una mi-a venit pentru prima data ciclul in 1986, cu cateva luni (4) inainte de explozia de la Cernobal. Asa ca acele radiatii m-au prins exact in momentul in care deveneam femeie. De atunci mi s-a stopat cresterea in inaltime si am dovada pozele de la scoala, eram cea mai inalta din clasa la vremea aia iar acum ma uit in sus rau la vechii mei colegi. Eu cred ca o parte din dereglarile de care suferim au originea pe acolo. Cel putin tiroida mea, care e responsabila in parte si de kilogramele in plus, sigur a fost afectata atunci.
Dar sa fim optimiste, sper ca macar jumatate, daca nu 3/4 din babute sa fie la burtici chiar anul asta.
PS: nici eu nu as vrea sa fiu mama la 45.
Cristina si Ale (30.09.2004)

Liana30 spune:
aissa bine ai venit..
sa'ti traiasca printzesa...e minunataaaaaa...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

simonette spune:
Sunteti super-tari!!!
Acum sa nu va suparati pe mine dar io sunt de acord cu Lachy...Daca la 45 de ani da Dumnezeu sa raman...pai atunci sa fie! Dar...pana atunci mai e, asa ca sa-i dam bataie!!! Oricum pana atunci voi adopta si pe urma nu voi mai avea timp sa ma gandesc intr-una la bb natural!
Simonettu, care va iubeste mult!!!