Aspirante peste 30 de ani?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dau un , pt un loc aici la babutze!!!
In mai fac 32 de ani si incercam de cand ne-am cunoscut...adica de la 29 de ani! Inca din prima luna, amandoi ne-am dorit un . Eu am avut o sarcina oprita din evolutie in 1997, o SE on 2000[cu extirparea trompei] si in mai anul trecut, inca una oprita din evolutie! In tinerete am avut si eu pacatele mele, pt. care ma caiesc acum dar...
In iunie anul trecut am facut laparoscopie, trei luni mai tarziu am facut o IAS dupa care m-am dereglat ingrozitor
Acum astept sa reiau analizele si in paralel astept sa-mi iasa atestatul pt. adoptie! Incerc pe toate partile si nu ma las pana cand nu devin mamica!

Va pe toate!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

E loc Simonette, toata lumea are cate un fotoliu comfortabil ca, deh, trebuie sa stam comod .
Haideti babutelor, fiti optimiste, sigur o sa reusim!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Voi a-ti observat fetelor ca toate suntem cam de aceeasi varsta si generatie?.
Vorba aissei, daca ramanem optimiste, pana la urma toate vom reusisa avem , mai ales acum ca am facut clubul babutelor

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna. Si eu ma numaram printre cele cateva sute de fete care au citit subiectul, dar care nu au scris. De ce? Pentru ca inca nu am 30 de ani si sper ca pana voi implini aceasta frumoasa varsta sa fiu insarcinata. V-am urmarit insa din umbra si va admir pentru forta voastra de a merge mai departe. si speram ca numarul celor care vor scrie aici sa se micsoreze mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Bine, hai sa ma inscriu si eu, dar numai asa ca sa imi tineti un loc pe la vara...pana la vara ma feresc dupa care ii dam drumul pe bune sa-i facem lui Serbanica talharica un fratior, am io un filing ca asa va fi, dar pana atunci mai dau tarcoale...asadar baba Roxa boxa are 31 batuti pe muchie!

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Surprize surprize!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Anul asta fac 31.Am fost si eu aspiranta optimista si apoi disperata.Mi-am dorit bebe atat de tare incat am zis ca nu mai pot continua viata fara un copilas.Si asa a fost in 2004 in iulie am devanit mama lui Razvan.
Acum sper ca Doamne-Doamne sa ne mai aduca un copilas.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Tabi draga, tu esti ca o floare, nu ca noi.... Iti doresc sa nu schimbi prefixul pana nu devii !

Asi, si eu am tot fost optimista-disperata, pana mi-am dat seama ca trebuie sa ma fac numai optimista, altfel ingreunez si mai mult lucrurile ! Tu, cel putin ai toate motivele sa fii super optimista, , cu asa o minune de Razvanel !

rami

Mergi la inceput

Rami .
Am multe motive dar inca mai sper la inca un copil.Sau poate 2?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Tabitha te primim si pe tine aici in randul babutzelor..chiar daca nu esti trecuta de 30..da sa nu te puna cine stiu io sai sa ti'o iei in cap ca nu's ce'ti fac...vrem bbb pana ii implinesti da?????

bun venit noilor babutze

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Multumesc, Liana, pentru generozitatae marinimei Dvs. Promit ca voi face tot ce imi sta in puteri ca sa nu va dezamagesc. Dar in caz de forta majora, imi tineti si mie un scaun, da? Undeva, mai in fata, ca sa fug repede dupa aia

Mergi la inceput