Aspirante peste 30 de ani?
Raspunsuri - Pagina 9

Kariris spune:
mare dreptate ai aissa cu Cernobalul! si eu m-am gandit de multe ori ca asta e unul din factorii care au afectat femeile din generatia noastra la procreere si nu numai, caci si barbatilor li se trag multe de acolo.
haideti mai ca am glumit cu 45! doar nu m-am damblagit la 50 de ani sa am copil de 4-5 ani.

aissa spune:
Lianoooo nu ma vazusi tu (desi am 90 de kile , e greu sa nu ma observi) ca io veni de la inceput aici, unde-i loc de babe sunt si eu!
. Dar multumesc oricum de primire.
Simo iti doresc sa reusesti cat mai repede sa gasesti un copil. Nu vreu sa te dezamagesc, dar pe mine linistea, adic aperioada cand nu m-am gandit non-stop la o sarcina m-a tinut cateva luni, cat a fost Ale micuta. Acum ca deja e mare mi-e dor de un bebe mic.
Cristina si Ale (30.09.2004)

cristinici spune:
salutare!
Are dreptate Lachi pana la "batrane cu braie de lana " vom avea copii mari. Totul este sa fim optimiste.
Va pup cristinici

aissa spune:
quote:
Originally posted by lachione
mare dreptate ai aissa cu Cernobalul! si eu m-am gandit de multe ori ca asta e unul din factorii care au afectat femeile din generatia noastra la procreere si nu numai, caci si barbatilor li se trag multe de acolo.
Mereu imi aduc aminte de o vorba a mamei mele care zicea ca "pe vremea lor" parca alergau

Cristina si

Mirga spune:
Da mai Lachione ai vazut bine ca am facut 9 fiv-uri. Si acum ma pregatesc pt inca unul (in februarie), sper sa fie si ultimul.
Dar sa sti ca am cunoscut pe cineva care a facut 20 de fiv-uri in 4 ani si acum sta la rind pt adoptie (ca si mine de altfel).
Va pup pe toate si va doresc multa bafta.
Mirga

Kariris spune:
Mirga, ce sa spun? Sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti de data asta! Le-ai facut in Israel?

Liana30 spune:
Mirga si io tin pumnii sa reusesti de data asta...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

asi spune:
Sa nu va fie cu suparare dar cele care cred ca pot face copii si la 45 de ani(eu as zice de pe la 38-39 de ani incolo) insemna ca nu stiu ce e aia sa CRESTI un copil.
Mirga sper sa reusesti sa ramai gravida.9 Fiv-uri.....
Aissa e posibil ca Cernobalul sa ne fi afectat.La mine in famile au fost mai multe cupluri care nu au facut copii dar nimeni nu stia de ce pentru ca le era rusine sa vorbeasca.
Oricum ar fi important e sa vina bebeiii aia atseptati de fiecare dintre noi!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Liana30 spune:
"Liana ne putem lua de mana linistite. In decembrie fac 33 si sunt maritata de la 21, nu m-am ferit niciodata (nici nu stiu s-o fac) si unica sarcina am pierdut-o cand aveam 22 jumate."
}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
ufffffff mey aissa si ti'am mai intins si mana...
si mai am si ochelari...rushinika sa'mi fie..da lasa ca ma intelegi tu..ca dehhh sunt si io babutza si sontac..sontac..mai sar si io cate un rand...
..de fapt io sarii coarda
nu randuu
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"