Aspirante peste 30 de ani?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Si eu m-am maritat devrem la 22 de ani dar din fericire nu am ramas niciodata gravida.De ferit nu prea incape vorba ca am luat ac cam 1 an.In rest a fost la liber...
Asa ca sperantele mele de a ramane gravida sunt foarte mici mai ales ca eu nu mai fac nici un tratament.
Astept o minune!Eu

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Stai linistita ca nu-i bai, esti atat de exuberanta incat intinzi mana tuturor, asa ca nu e de mirare ca mai si uiti cate unii.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi mai am o mana libera pentru tine. Asa AC am luat si eu inainte sa ma marit (ca m-am apucat de prostii putin inainte de 18 si ce stiam eu atunci de infertilitate) vreo 6 luni.
Si, asa cum stii, aceeasi minune astept si eu, sa raman gravida fara tratament.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Multumesc fetelor de incurajari si sustinere.
Da,Lachi toate tratamentele le-am facut aici in Israel.
Bafta la toate.
Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aissa daca la tine s-a mai intamplat odata de ce nu s-ar repeta si sa tina pana la termen.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Ma inscriu si eu in randul tinerelor aspirante de peste 30 ani ... vorba ceia femeia ca la 30 de ani mai rar asha ceva... chiar daca is peste 33, cu 9 inseminari la activ. Incercam de pe la 24 de ani :D, nu-i multa vreme ci suficienta cat sa treci prin toate starile posibile, stari pe care nu ti le poate intelege decat acelea care trec prin aceleasi experiente. O sa urmeaze un FIv in primavara asta .. in care imi pun sperante. si ca se aduse vorba, trebuie musai sa ma exprim ca-i aia in bot pe ucraineni cu cernobalul lor (sa ma scuze doamnele finutse ) care-s de vina, prea multe colege de clasa, prea multe fete din generatia asta, cu probleme de felul asta! Oare nu s-ar putea face ceva in sensul asta? prima mea menstruatie a venit la 2 spt dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat... si-acu is dereglata hormonal? -- oare chiar nimeni nu e de vina in treaba asta... ci doar soarta/destinul noastru? -- si zic de vina nu ca sa caut un tap ispasitor ci poate, ca la nivel gurvernamental problemele noastre ar putea sa fie oarecum sustinute ca sa nu mai privim investigatiile uzuale in cazul asta/FIV-ul/ ca un lux pe care unele dintre noi trebuie sa-l plateasca cu multe ... multe sacrificii! va pup...tinerelor ... si scuze daca m-o luat valul... asha sunt unele babutse mai paranoice

A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Andrusha bine ai venit...ca bine le zici

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

quote:
Originally posted by asi

Sa nu va fie cu suparare dar cele care cred ca pot face copii si la 45 de ani(eu as zice de pe la 38-39 de ani incolo) insemna ca nu stiu ce e aia sa CRESTI un copil.

Mirga sper sa reusesti sa ramai gravida.9 Fiv-uri.....

Aissa e posibil ca Cernobalul sa ne fi afectat.La mine in famile au fost mai multe cupluri care nu au facut copii dar nimeni nu stia de ce pentru ca le era rusine sa vorbeasca.

Oricum ar fi important e sa vina bebeiii aia atseptati de fiecare
dintre noi!

Familia mea
Razvan

Nu vad de ce n-as fi capabila sa cresc un bb la 45 de ani...sunt atatea bunicutze care isi cresc singure nepoteii...si...DA! Stiu ce inseamna sa cresti un copil!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mai e timp pana se crapa de ziua
- si dacă nu mai e
iau o noapte la schimb,
astea se gasesc usor
pe cand mai greu
Pe urmă, ma intorc…..la visul meu.
cel cu

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Moama ce de cunostinte pe acisilea si m-ati dat pe spate cat ati putut scrie intr-o zi fratele meu
Mirga - mamica vorba lui Lachi am zis ca nu vad bine 9 Fiv-uri? Tu esti ADEVARATA veriga tare de aici.
Aissa - pe vremea noastra nu mai alearga nici in "jucarie", e pustie "teava" dapoi pe cearsaf...
Liano - zi inca una de suflet...

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput