Aspirante peste 30 de ani?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Buna fetele,
si eu am 30 (mai un pic pic pic) si incerc de la 27.Am facut prima IAS si astept sa fac testul saptamana viitoare.Nu mai am rabdare.Dupa cate zile de la IAS se poate face testul de sarcina?Stie cineva?Ma rog sa fie si cat de cat concludent...
Multu si va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Si eu cred ca Cernobalul este de vina. Cand am fost eu operata de extrauterina acum 5 ani jumate, din 8 paturi cate erau in salon 4 eram cu extrauterina.Nici mama, nici soacra nu au avut probleme de fertilitate, ba din contra socra-mea se plangea ca ramanea tot timpul insarcinata si prin ce trecea ca sa scape de sarcina...ufff povesti de groaza.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Ionica........mama mea a avut probleme sa ma aiba dar in schimb soacra-mea abia so mai putut opri, ca pe banda rulanta a fost.In fine, s-a oprit la 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Ds Lachi, poti sa-mi trimiti PM si-ti voi raspunde cu draga inima, daca stiu.
Bafta la toata lumea.

Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetelor eu am am o parere - dar sa nu dati cu pietre in mine:
Eu cred ca la noi contribuie foarte mult si stresul si cu cat stii mai mult cu atat te "prostesti" mai tare. In cercul in care ma invart (nu zic ca e nici mic nici mare)sunt foarte multi cu problema noastra. Unii au avut curaj sa recunoasca altii nu. Singurul lucru bun e ca nu ne stresam cu intrebarea tampita "tu de ce nu vrei sa faci copii?". Insa cunosc destule persoane (cu mintea mai pufoasa si fara griji) care si la varste cuprinse intre 30 - 40 ani, fac avort dupa avort si zau ca-mi bag unghia in gat de fiecare data... ca zau daca e drept!!! Basca ca mai au si cate 2-3 copii neglijati.
Una dintre individe chiar mi-a ras odata in nas ca ce potenti sunt ei, am inghitit in sec (am injurat-o cu foc in gand) si am intrebat-o cat am putut de rece care e problema ei la care am adaugat (recunosc ca am fost rautacioasa) ca totul are o limita.

Si-asa-mi vine cate-odata sa dau cu cutzatu-n piatra...

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Da, fetelor, eu mi-am pus intrebarea cu Cernobalul, de multe ori. La noi in familie (si nici la sotul) nimeni nu a vut acesta problema, nici rude mai indepartate, de aceea nici nu spun la nimeni despre problema mea. Si nici la noi nu se gaseste o cauza, e infertilitate inexplicabila.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca aveti dreptate cu Cernobalul asta... Am 34 ani si incerc de pe la 30-31... recunosc, pana la 30 nu mi-am facut griji, ne 'feream' (credeam eu)... Anul trecut am pierdut sarcina foarte devreme si de atunci incerc luna de luna... Din punct de vedere medical nu exista o explicatie concreta, o usoara oligospermie care din punctul de vedere al unor medici 'nu este un capat de tara'... Cum este posibil? Stau si ma intreb uneori si parca sunt protagonista unui film, dar nu ma recunosc deloc in acesta postura... Tot astept sa ma trezesc si sa zic 'ce vis urat am avut!'
Luli, si eu cunosc cateva cazuri... si asa-mi vine si mie cateodata...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Dacicica eu faceam testul in a 15-16-zi de la inseminare (asa mi-a spus dr.).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetelor, ma inscriu si eu in gasca. am 35 spre 36, e mult?
in luna ianuarie am pierdut o sarcina, in sapt 16, prima dupa 15 ani de casatorie.
asa s-a intimplat da nu mai am ce face acu.
ma chinuie timpul, sa treaca mai repede poate iese ceva si mi se mai intimpla mununea. ca am inteles ca este posibil asa dupa, sa ti se mai intimple.
eu sint, am 80 kg si 1,60 nici nu stiu daca mi se mai intimpla ca vad eu ce fac sa-l tin.
hai sa tinem legatura, poate reusim , sa auzim de bine.
si sa mentinem subiectul in actualitate altfel....ne maninca uitarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cicicuta, tinem pumnii sa fie reusita inseminarea! Unde ai facut, cu ce dr.?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput