Aspirante peste 30 de ani?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Iulia imi pare rau ca ai pierdut asa o sarcina inaintata. [flo sa speram ca ramai cat mai repede iar si ca va fi bine pana la termen.
Eu sunt si mai grasa ca tine, am 90 la aceeasi inaltime. Mi-e foarte teama ca si daca as ramane mi-ar fi foarte greu, dar tot mai sper.
Ionica dar tu deja esti burticoasa. Sper sa ai o sarcina fara probleme si sa vii in clubul nostru numai in vizita!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moamaaaaaaaaaaaa sunt asa furioasa
am vazut la stiri cum una din Galati asi'a abandonat copilul de numai o luna in scara unui bloc...
moamaaaaaaaa nu mai pot imi vine sa le omor pe astea....

scuze dar sunt chiar suparata

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, dar ce zici de cele care ii 'abandoneaza' in tomberoane? Ca au aratat la stiri atatea cazuri...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avalon iubita eu ocolesc sa vad asemene stiri..pt ca imi fac foarte rau...
dar azi mi'a scapat urmaream un caz si am vazut ce am vazut...stiu am vazut si pe cele care ii omoara si ii arunca in tomberoane..sau pe cele care ii arunca vii in WC....brrrrrr..se ridica parul pe mine numai cand vb...nu stiu ce sa zic eu una le'as pune la zid si le'as

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

cind am plecat eu din maternitate dupa avort gasisera aia un bb la usa de la intrare abandonat. si era asa dragut, sa le omori, sa vedeti cum vin din spania sau italia, in luni mari de sarcina, , isi fac o provocare de avort sa scape de, si tot tin sarcinile iti vine sa innebunesti nu alta.
si noi ne vaitam ca nu, indiferent ce facem, IA, FIV, etc tratamente.
oare copiii se fac cind nu gindesti, sau gindesti mai putin, nu vreau doamne fereste sa jignesc pe nimeni, da ce ni se intimpla?
si eu tot generatie cu cernobil, aveam ciclu de vreo 4 ani, ca am fost precoce(la 12), da nu am putut sa ma gindesc la facut copii, indiferent citi vedeam in jur.
ce nebune sintem pentru asta sotii nostri ar trebui sa ne dea una.
noi acum cam , dar speram mult, ca nu omorim pe nimeni, nu?
eu lucrez in sistem, in administratie publica, acolo te scirbesti ce vezi, copii cu copii cu duiumul mai ales la creole. in decembrie a nascut una la 14 ani, imi venea s-o omor, cu toate ca eu imi doresc bb. Dar dupa aia, ma gindeam io, poate e mai bine asa?
voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Sa incep cu prezentarea: 31 de ani, 12 ani de casnicie, fara nici un fel de protectie si nici un test pozitiv la activ.
Apropo de tomberoane, Avaloane, ma gandeam cand citeam cele scrise de tine, ca singurul lucru pentru care as cotrobai prin asemenea obiecte, ar fi gasirea unui copil, atat de saraca ma simt in acest domeniu.
Si cand ma gandesc la femeile acelea care abandoneaza un copil..... Habar nu au cat de bogate sunt si ce dar minunat au primit.
"Au ochi si nu vad" spune simplu Biblia.
Iulia daca eu as fi nascut la 14 ani nu as fi fost coapta/pregatita pentru asa ceva. Da, as fi avut un copil, dar nu as fi stiut ce sa fac cu el, iar din astfel de cazuri si din astfel de situatii (greseli) apar copii prin tomberoane si alte anormalitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Avalon,, daca te referi la mine , am facut IAS la Timisoara, la dr. Vladescu.
Sper sa-mi iasa ok testul saptamana viitoare si sa va iau pe toate cu mine (sau chiar inaintea mea s-o luati singure la fuga la forumul mamicilor ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dincolo de cuvinte... dincolo de educatie, dincolo de sentimentul matern, eu cred ca nu te poti numi OM daca faci asa ceva... timp de 9 luni ceva prinde viata in tine, nu pot sa cred ca aceste femei nu simt nimic pt acel trup care creste si se dezvolta... Ca nu-ti doresti copii si te protejezi e una, inteleg... dar sa nu realizezi ca viata e data de Dumnezeu si ca nu ai dreptul s-o iei e cu totul altceva...
Ai dreptate OANA, cat de bogata m-as simti daca as avea un copil! Cea mai bogata dintre pamanteni!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

nu simt alea nimic ca am vorbit cu citeva, am un spirit de asta de cercetator ceva de speriat.
stiti ca acu se fac copii pt indemnizatia de 8 mil/luna, ca sa traiasca"bine" 2 ani sau pentru alocatia de 240.000 /luna?
eu stiu ca am vazut, am cunoscut si....m-am crucit.
asta-i realitatea in care traim, facem acesti copii doriti de noi pt ca ii dorim si pentru altii ven asa pentruca...., si puzderia de copii facuti de creole sau sectanti, sau de persoane cu handicapuri grave.
eu cred ca in 10-20 ani va trebui sa invatam limbi straine. am tipe la servici in evidenta care au si 10 si chiar 16 copii si mamele nu au ajuns inca la virsta mea. nici nu stiu cum ii cheama, toti sint abandonati pe la camine. ca nu ii dau spre adoptie doamne fereste. stiti ce? pe la 1o, 12 ani ii iau"acasa" ca majoritatea sint persoane cu handicap grav sau f grav, sa beneficieze iar de salariul de insotitor si etc alte drepturi.
poate nu cunoasteti realitatea din ROMANIA anilor 2006 fetelor, asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Oana - nu degeaba esti tu fata mosului asa inteleapta.
Pai tu crez ca fatucile alea gandesc? daca ar gandi ce bine ar fi si pentru ele si pentru copii.
Liana draga - sunt in asentimentul tau.
Avalon - astea sunt doar tentative, doar aspectul e uman, restul ... nici animal nu poate fi pentru ca pana si animalele isi pazesc si cresc puii.
Ajungeti la vorba mea: si-asa-mi vine cate-odata...

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput