Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai dar langa mine nu sta nimeni??????????Repet stau pe B-dul DECEBAL!!!! Pot ajunge usor la pasaj la Muncii, La Baba Novac, la P-ta Alba Iulia,La Dristor...etc. Chiar nu e nimeni????

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Fetelor se pare ca nimeni nu isi gaseste partenera de plimbare!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mi se pare mie sau pantelimon-titan castiga??? cate suntem aici??? andrei e inca cu muci, dar tot dibuiesc eu cum se intra in parc la morarilor... sper sa tina si vremea buna. daca nu, ramane IOR-ul...

felicia, tie iti promit o plimbare mai la primavara. venim noi acolo.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, ordinea este: irinuca, gandacel, alinus, gogolos, tu, xandra si mai sunt in continuare dar trebuie sa ma uit in spate ca nu mi-am mai notat ordinea ultimilor intrati pe lista

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia: ai stat tu si ai asteptat cat ai asteptat: 9 minute si ai tras concluzia: nimeni nu-si gaseste parteneri de plimbare!

Felicia asa e, ai mai zis ca stai in Poli, m-am mai gandit eu ca of - ce pacat ca nu stai pe aproape. Neuronuleeeeee... un'te-ai dus si m-ai parasiiit Deja's bocitoare. stop.

Sotul meu a degustat ciocolata de casa si a zis ca e f buna, se astepta la un adevarat dezastru din ce i-am povestit eu la telefon.

Concluzie: mie imi chiar place reteta Cristinei, am citit si retetele de aici din cartea de bucate, reteta Cristinei imi place mai mult dpdv al raportului de cantitati: lapte-zahar-unt. Tot secretul este cata apa sa pui si cat sa o fierbi ca sa iasa consistenta ideala. La mine aia alba a iesit cam sfaramicioasa iar cea neagra - moale. Problema e ca depinde si de dimensiunea cratitei, evaporarea la fierbere e proportionala cu suprafata.. of!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Deci se pare ca noi ne vom plimba singurei!!!!!!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Nu nimeni nu ma vrea..........

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hai ma dordia, nu zisesi ca vii in IOR? daca as fi cu un singur bb, ma urcam in tramvai si aterizam la patinoar, dar cu 2... nu prea am sanse...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Gandacel, imi pare nespus de rau, cuvintele sunt de prisos lo o pierdere asa de grea.Sunt alaturi de tine pentru ca, din pacate, stiu ca inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dordia dar stiu ca esti perseverenta!
Eu mi-am pierdut sperantza, asa ca poate recurg la alte metode, gen pus placutza pe piept "caut partenera de plimbarica". Daca nu merge nici asa, cred ca incep sa vb singura. ASa ca daca auziti ca e o nebuna in Poli care se converseaza singura, sa stiti ca eu sunt.

Apropo de nebune in Poli, nu veti crede ce am vazut eu azi (unora dintre voi v-am mai povestit pe mess): o mamica careia ii plangea copilul a gasit o metoda odioasa de a-l face sa inceteze - ridica -- carutzul pe rotile din fata si ii dadea drumul de sus.
Pare incredibil, dar asa a fost! Am inlemnit cand am vazut. Ma uitam cu groaza la ea, asa ca tipa a sesizat si a incetat.
Bineinteles ca bebeul plangea si mai rau. Of, asistenta sociala, pe unde umbli?

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput