Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
mandyksch spune:
Gandacel, condoleante, imi pare foarte rau pentru pierderea suferita.Sper sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste suferinta. Fie ca micul Bogdanel sa-ti insenineze aceste zile triste.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Siminaf spune:
Gandacel, sint alaturi de tine! Imi imaginez cit de greu poate sa-ti fie! Pentru ca ma gindesc cu groaza ca tuturor ne va veni rindul sa fim in locul tau... Fii tare si pupa puiut scump, sa te mai inseninezi si tu putin!
Lavi, bine ca ai specificat ca se taie supozitorul pe lungime, ca asa se mai si subtiaza, ca si asa au poponete mici puiutii nostri acum, sa-i mai chinuim si noi?! Si se introduce cu partea mai... aerodinamica inainte! De parca nu ar fi logic. Dar eu am zis-o oricum.
Pupici la bebici mici si scumpici! 
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
anda77 spune:
lordra si bb alinus, mai n-auziti ca acum nu mai plange deloc! doar la ora fixa, cand ma duc repede cu barul de lapte. neamt l-am facut! astea erau masuri disperate, dar temporare. si-am reusit.
si de cand are programul asta ia mai bine in greutate. peste 200 pe saptamana, ori noi nu vazusem asa ceva decat pe forum, nu la noi in casa. bine, acum avem si lapticul praf in completare.
astea au fost masurile pentru iesirea din impas, ca la noi era ca la balamuc. nimeni nu stia cand se mananca, daca ii e foame sau rea altceva, cate mese a luat, cat a supt, manca noaptea la fel de des ca ziua, plangea ca la nebuni, eu nu puteam sa ies nicaieri...nu era bine deloc. asa c-am zis: gata, doarme ca la carte, mananca ca la carte.
daca vi se par crude metodele prin care am ajuns la programul asta,...
..., dar acum am o cumintenie de copil, cum se spune...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
anda77 spune:
gandacel, condoleante.
mama di tutti, in ce zona locuiesti?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
meems spune:
Mai Anda, mai, da' crude sunt medodele tale
Am citit si rascitit ce-ai scris tu, si totusi parca nu ma indur sa aplic acelasi lucru bebelinei mele. Oricum, fiecare copil e diferit si ce merge la unul nu merge neaparat si la altul. Eu ieri am incercat s-o tin treaza dupa-masa, dupa ora 18 n-a mai dormit aproape deloc (cu o exceptie in jur de ora 21 cand a atipit vreo 15 minute). Dupa baita a mancat, a marait putin, si a adormit-o sotul pe la ora 23 dupa care s-a trezit abia la 2:20. A papat, a adormit la loc, din nou sculare si papare pe la 5:10, si a dormit pana la 6:30. Atunci a inceput sa planga, am luat-o in brate si leganata a adormit si a mai dormit in patut pana la 7:40. Stiu ca nu e noaptea ideala, dar e mult, mult mai bine decat cea precedenta. Eu o sa incerc asa, s-o tin treaza dupa-mesele si sa sper ca pana pe seara e destul de obosita ca sa-mi doarma mai bine si mai lung noaptea.
Alina, si eu am avut probleme cu Rianna cu constipatia. Eu zic sa te ingrijorezi daca trec 3-4 zile si nu face nimic. Mie asa mi-a spus aici la spital. Initial nu eram linistita si ma ingrijoram ft. repede, pana am ajuns la concluzia ca asa e bebelina mea, nu face kk foarte des. Acum face o data la... 36 de ore or so. Atata timp cat mananca bine si doarme si e linistita, nu ma mai ingrijorez. Citeam si eu pe forum ca sunt bebei care fac de cate 2-3 ori pe zi si ma gandeam ca sigur ceva e in neregula cu fata mea, ca ea face atat de rar. Dar am trecut peste ingrijorarile astea. Cum am spus mai sus, fiecare bebe e diferit. Eu as zice sa mai astepti pana maine si eventual sa-i dai ceai de musetel sa vezi daca are vreun efect. Daca nu, maine apeleaza la supozitor.
Gandacel, condoleante... Nici nu ma pot gandi cum e sa-ti pierzi mama. Esti foarte puternica si continua sa fi tare pentru copilasul tau!
Tania, tot am vrut sa-ti spun ce mult te admir. Pai, fata draga, cu toate problemele tale si cu toate durerile pe care le-ai indurat si inca le induri, tu nu ai renuntat la alaptat ci ai perseverat si ai reusit! Eu am renuntat foarte usor la alaptat si nu am avut problemele tale. Esti o fiinta tare! 
lavi02 spune:
Cica la anda in ce zona locuiesc! Pai de ce crezi ca tot intreb de 3 subiecte incoace cine sta in zona Tineretului?
In Tineretului, pe Gh. Sincai, daca stii strada.
ca nu sta nimeni pe aproape. Sau nu recunoaste 
Tu am inteles ca stai in sectorul II, deci nu prea picam pe felie! Dar dupa ce imi iau carutul ala usor si se incalzeste afara ma iau cu metroul si merg in oras, sa va vad atunci ce motive gasiti sa nu va plimbati cu mine!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
anda77 spune:
mama di tutti, daca sapt. asta mai este vreme buna, bag carutul in masina si vin eu pana la tine. ce super ca stai langa ditamai parcul! eu il plimb pe nichita printre gaze de esapament...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
felicia74 spune:
Lavi eu stau in Militari, langa Politehnicii. Am mai facut eu un apel catre mamici din Militari, dar se pare ca nu sunt in grupul nostru.
Pe preot il stiu de cand stateam in Aparatorii Patriei, eram lonely si am auzit ca Biserica Sf. Alexie de la Tineretului este mai deosebita. Am fost cateva luni, veneam direct cu metroul. Dupa ce m-am mutat cu Doru, nu am mai fost acolo, merg la Biserica din parcul Politehnicii, unde am facut si botezul (pentru cine vrea sa vada poze, am creat album nou la linkul de la semnatura).
BB_alinus noua constipatia ni s-a reglat mai degraba cu baby drink, facut dupa reteta Cristinei (diluat de 3 ori mai mult). Plus ca acum stam bine si cu reglatul gazelor.
Fetelor, eu am bagat supozitor intreg de glicerina ILincai, ca vorba lui Doru, kk e mult mai mare decat acela. Dupa cateva minute, l-a eliminat. Nu am mai folosit niciodata de atunci.
Ilenutza titulatura pe care mi-am ales-o se cumpara in schimbul punctelor pe care le acumulezi ca membru al DC. Poti sa te duci la "foloseste punctele" (buton din meniul din stanga), sa vezi ce poti cumpara cu ele. Dar tu ai putine puncte, mai strange! Ptr titulatura ai nevoie de 1000 de puncte.
dordia imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu constipatia.
Nu stiu ce sfat sa-ti mai dau. Poate incerci si tu Baby Drink?
Si mie mi-era frica -- ca Ilinca o sa ajunga de la diaree inapoi la constipatie, dupa ceaiul de menta pe care l-a baut vineri seara, dar uite ca ieri l-a eliminat cu totul. Insa a baut acel ceai cam la cateva zile. Uneori si de 2 ori pe zi. Din pacate, program stabil de masa nu i-am facut
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
anda care mai e ordinea de pe lista de asteptare ptr astrograme?
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)