Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

gandacel condoleantze!
buluci acea chestie tare e sigur o galma. Mie mi-a trecut numai dupa ce am masat-o foarte tare si apoi am scos cu pompa laptele pe care Ilinca nu l-a mancat. Chit ca nu e recomandata de unii doctori, dar masjul a mers in cazul mue. Deh, nu suntem toate la fel. De aceea e mai bine ca mai intai sa cer sfatul dr. nu sa te iei dupa ce zice una sau alta.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetele hai bagati-ma si pe mine in seama cu constipatia lui fii-mea! Si sa nu radeti de cat de tampita sunt dar i-am luat de la farmacie supozitor cu glicerina si nu stiu cum sa il bag.... Ma uit pe notita ca proasta, am cititt-o de 3 ori, scrie orice altceva numai cum se face nu! Iar eu nu m-am atins in viata mea de asa ceva . Deci am o chestie ovala gelatinoasa ambalata intr-un plastic, ce fac?

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Uitasem!
Gandacel, sincere condoleante pt mama ta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

gandacel, condoleante!Sa te intareasca Dumnezeu sa fii tare!

REF. LA CALCIU, si mie mi-a spus la fel cu fiola, sa iau eu jumatate dar nu am facut asa si imi pare rau, mai ales ca acum nu se mI GASESTE CALCIU GLUCONIC SI EU CHIAR MA SIMT cam slabita!

fELICIA, felicitari pentru crestinarea copilului!
Zi si mie cum ai facut ca la tine in loc de membru matur scris sub nume apare altceva!

Sotul meu a spus ca mai bine luam scaun de masina care se leagana decat balansoar si impuscam 2 iepuri deodata, pentru ca ne trebuie si scaun!

Noi ne-am decis sa facem botezul pe 25 feb, in cerc restrans dar tot la restaurant ca nu incapem in ap. nostru!

Revin cu intrebarea : mai e cineva pacienta lui Jianu de la municipal?

In alta ordine de idei:NU E NICI O MAMICA DIN DR. TABEREI, poate ne intalnim la o plimbarica!!!!!!!!

Alinus, si bb meu face odata la 3 zile mult si bine kk iar dr. pediatra mi-a spus ca nu e constipat pt. ca bbii alaptati la san pot avea scaune mai rare!Nu stiu ce sa zic, eu tare i-as baga termometru in fiecare seara ca sa doarma bine-dar nu o fac!

Noi avem 5 sapt. si mancam la 3 ore fix!Asa ca sunt cam zombi!

Ilenutza si bb Victor( 22.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

ALINUS, il scoti din plastic, il tai in doua, ridici picioarele copilului, ii dibuiesti anusul si impingi repede cu mana supozitorul!Dar repede si ferm!si pe urma ii strangi picioarele si masezi un pic funduletul ca sa intre!
si astepti cateva minute cu pampersul pus!ca sa faca in toata casa!{:)]

Mergi la inceput

Ilenuta, deci poate ar fi o idee sa mai astept, noi avem doar 2 zile de la ultimul kk. Insa se screme saracuta si azi a fost cam pleostita, cu toate ca de mancat mananca bine... Merci oricum pt raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gandacel, inca o data condoleante si multa putere tie si intregii familii.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hei, Gandacel fii tare! Si eu am trecut prin asta si inclusiv acum, dupa aproape 8 ani mi-e dor de ea si ii simt lipsa! Dar mi-o aduc aminte asa cu a fost in zilele bune si frumoase iar cand imi aduc aminte suferinta de la final incerc sa mi-o alung din cap. De multe ori, cand sunt intr-o cumpana, ma gandesc: ce ar spune mama despre asta? Cum m-ar sfatui? Sa ne bucuram ca le-am avut alaturi atat cat le-am avut (mama mea a ramas fara mamica ei la 4 ani: avea o singura amintire cu ea: o mana care ii scotea samburii din prune si i le dadea sa le manance...) si sa speram ca vom fi mame la fel de bune pentru copilasii nostri. Va doresc toate cele bune tie si surorii tale! Si sa mai faci un copil ca uite ce important e sa ai pe cineva langa tine in momentele grele ale vietii!

Joy multumesc de info privind Babycare.
Felicia multumesc de urare, da, mai fata, au trecut 3 luni de la intalneala si implicit de la nascarea Nataliei. Pentru mine toata faza a ramas ca cea mai frumoasa amintire a anului!!! Nici eu nu vreau un carut cine stie ce trainic mai ales ca sunt la bb2.
Si zici ca nu stai in Tineretului sau pe aproape ? (Nu de alta dar stiai ceva preoti din zona)

----------

Mai fetele, ciocolata mea pare ca se intareste in frigider (o tot pipai...).

Alina curs de bagat supozitor in fundicul copilului.
Pui copilul pe spate, ii ridici picioarele la 90 de grade cu mana stanga si cu dreapta ii bagi usor si cu grija, in directia in care intra cel mai usor, supozitotul in fundulet. Trebuie sa intre cat mai bine. Apoi, cu mana, tii fesele strans lipite una de lata vreo 3 minute, sa nu iasa inapoi.

La varsta asta incearca cu 1/2 supozitor, taiat pe lung.
Bineinteles, te speli pe maini inainte si dupa.

Dar mai bine incearca cu ceai de musetel, cum au zis fetele.
Oricum eu ti-am zis ca e util sa stii.

Buluci tu esti o persoana tare optimista si vesela din moment ce ai reusit sa prezinti toata treaba ca pe ceva hazliu! Eu una m-am cutremurat!

Pai cu galma e asa: o aveai inainte? Daca nu - e de lapte. Daca se inroseste trebuie sa mergi la dr (desi la sadicii aia....)

Simina si Monet m-am uitat la pozele voastre. Ce s-a schimbat(maturizat) Lia si ce dragute sunt impreuna! Simina. Deiu, cu freza lui tepoasa, seamana cu prietenul Silviei de la gradi, Laurentiu. Raluca e f f dulce mai ales in poza de aproape, in care dormea. Am stat nu stiu cat sa admir poza aia!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

si eu caut o mamica prin crangasi, tot pentru plimbarica; noi suntem mai zapaciti, si iesim cand avem chef, indiferent de vreme, daca nu pica de sus, si daca nu inghet eu.

datele lui luca : la 1 luna : 4750g si 56 cm; la 2 luni 6000g si 60 cm.

azi am facut vaccinurile; doctorita mea a zis ca ei nu le mai fac ambele deodata, ci separat, fiindca nu mai au voie sa le faca asa (s-a constatat ca facut impreuna nu au aceeasi putere de imunizare); asa ca a facut in fiecare piciorus cate o injectie.
mi-a dat nurofen pentru copii sa-i dau preventiv, o lingurita dupa o ora, si una seara.
deocamdata nu are nici un efect vaccinul, slava cerului.

pediatra mea a zis ca putem incepe sa diversificam la 2 sapt de la vaccin; noi deja ii dadeam portocala, asa, distractiv, ca ii place sa linga din ea; dar o sa incepem cu morcov si mar, ca asa ni s-a zis.

zilele trecute ma intrebam ce mai fac mirela anca, corap si lavi; vad ca corap e pe aici, a intrat de curand (salut); de lavi insa nu mai stie nimeni nimic ? sau de mirela ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacel condoleante....nu am cuvinte sa-ti spun cat de mult iti doresc sa treci peste tot. Fii tare si vb.Laviniei sa mai faci un bb ca e tare bine sa ai frati sau surori. Eu mai am 2 surori si ne ajutam si la bune si la rele.!!!

Alina sti ca eu sunt campioana la "constipatie"; la mine bb are o luna de cand face la 2-3 zile. Dar de cand i-am bagat suc de porto...s-a mai reglat pana acum 3 zile cand stop joc. Deci copilul meu nu a facut kk de 3 zile si azi dimineata i-am dat porto si ceai e musetel si pe la ora 4 a facut kk vreo 5 tone!!!! S-a murdarit tot inclusiv pe burtica in fata. Avand pampers si tot a iesit kk si prin fata si prin spate!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput