As veni in IOR dar nu am cum sa ajung cu carutul!!! Nu ma pot urca in troleu cu el ca e destul de greu!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
Mai, fetelor, nu mai poate tine nimeni pasul cu voi, aveti spor la vorba...
celor care si-au amintit de ziua noastra
Noi ne putem mandri cu una fata botezata...Am avut un week-end super obositor, cu bune si rele, dar important este ca am terminat cu balciul si ne-am ales cu un botez SUPER la biserica si o masa in famile nereusita la un restaurant de patru stele cu servicii demne de tot scandalul.
Mi-am vazut visul cu ochii - botez la biserica, imi era frica de temperaturile astea naspa din ultima vreme, dar din nou dorinta legata de Maria mi-a fost indeplinita. Pana acum visam sa nasc intr-o zi cu soare si sa ies din spital pe ninsoare - si asa a fost.
Fata a fost un inger toata ziua, cuminte, cuminte, toata lumea a laudat-o. Am pus ceva poze la albumul nostru, sa ne laudam si noi cu fata si nasii...
Am primit cadou carucior de la Baby Care, e super fain, dar si greu, are 12 kg. Asa ca trebuie sa imi iau un marsupiu, ca singura nu pot cara patru etaje si carucior si fata :( Ma puteti ajuta cu ceva linkuri unde pot gasi marsupii care sa merite investitia? Voi v-ati luat asa ceva? De care?
Si mai vazusem ca amintea cineva de scaun de masina care se leagana. Cum arata?
la toti si toate
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
Ioana Felicitari si sa-ti traiasca crestina!!!
Anda multumesc de raspuns!!!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
Fuga la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67836" target="_blank">Scutec nr. 12