FIV 57
Raspunsuri - Pagina 3
Pis spune:
Crinuta nu-i nimic acum ma pregateam sa-ti raspund...cand am vazut si a doua postare...
Eu cred ca nu sunt prea multe fete aici care urmeza acelasi protocol.....sunt destul de diferite...
Tu ce mai faci, tot cu tratamentele naturiste ?
Multi
Pis
crinuta71 spune:
Da Pis, eu iau ceva tratamente naturiste sa ma ajute sa-si revina organismul dupa FIV. Sper sa isi faca efectul. Apoi am sa fac si eu un nou FIV. Chiar ca sunt atat de diferite protocoalele astea....
Oare pe ce pagina e subiectul FIV56, nu stiti cumva? La mine nu se mai vede, nu stiu de ce.
poze
alinuk spune:
Fetele,
Am inima cat un purice. Stiti ca eu cochetez cu ideea de FIV, in urma a trei extrauterine. Ideea e ca mai am inca o trompa (doua din extrauterine au fost depistate in timp util si le-am tratat, asa incat o trompishoara a supravietzuit) si ca prof marinescu de la Giulesti mi-a recomandat sa mai incerc "normal" pana in martie (ma rog mi-a facut el niste investigatii, instilatii si alte cele).
Pe langa rugile mele la doamne doamne, am facut in paralel si un tratament homeopat (care mai stiti, e o doctoritza pe care o recomanda dr. tutunaru de la Elias). In acest context (nu stiu exact daca de la rugi, de la ce am facut la giulesti, de la trat homeopat sau de la obsesia din capul meu)in decembrie si ianuarie am simtit si am stiut exact cand a fost ovulatia - ma rog am facut si monitorizare folicuara. Va mai spuneam in decembrie despre foliculul de 30mm de pe ovarul drept, si in ianuarie tot pe acelasi ovar a fost!!
Asadar, in ianuarie, nu va spun ca a 13-a zi a cm imi simteam ovarul ca si cum ar exploda (din pacate ovarul de pe partea opusa trompei supravietzuitoare). Doc a zis cand mi-a vazut babanul de folicul de 22mm la echo in ziua 13: repede un pregnyl si maine prestati...ca e posibil sa fie preluat de trompa, chiar si asa -fiind pe celalalt ovar.
Zis si facut. Prestat vinerea trecuta, au trecut 8 zile si simt ca ceva se petrece acolo. Oare e posibil sa simt asa de repede? Nici nu ma gandesc sa fac vreun test barza...ca mai stiu eu ca la extrauterinele anterioare, mi-am facut si am trecut de la extaz la agonie. Mai stiu ca de la pregnyl e posibil sa iasa fals pozitiv testul...dar nu stiu exact la cat timp de la administrarea lui.... Voi stiti???
Incerc sa va explic care sunt senzatiile pe care le am si care ma bulverseaza putzin:
*nu am acele "crampe" ca la extrauterine (va dazti seama ca dupa trei SEU sunt speriata ca de bombe de o astfel de varianta)
*acolo jos, sub buricutz - in zona pelviana - o usoara senzatie de arsura, nederanjanta. Pana acum un an cred ca nici nu as fi bagat-o in seama, dar acum orice senzatie, orice indigestie sunt tentata sa o interpretez in fel si chip.
*mi se pare chiar ca in autobuz aveam niste stari de greatza (uff si transportul asta in comun din buc e infect incat e normal ca si unui om normal sa i se faca greata - sau poate sunt eu prea fitzoasa, sau poate imi umbla prin tartacutza tot felul de chestii si e vreo autosugestie...)
Credeti-ma ca am inima cat un purice, nu stiu ce sa cred. Mi se pare totusi prea devreme si parca nu mai am rabdare sa treaca inca 10 zile sa vad ce-i cu mine.
voi ce credetzi?
Ori la bal ori la spital!!! cam asa ma imbarbatez, adica daca (doamne ajuta!) e sarcina normala, dau party!, daca e extrauterina merg la operatie si imi scot si trompa asta si merg pe FIV. Credeti-ma ca de multe ori ma gandesc ca mai bine una din variantele astea doua decat sa-mi vina cm..si sa zic...las' ca mai incercam si luna viitoare si o luam de la capat.
Ma rog la doamne sa fie bine. Si pentru voi toate ma rog si pentru tine KLA in mod special.
alinuk
Avalon spune:
Crinuta, FIV 56 este aici (pagina 2) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67098&whichpage=10
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Liana30 spune:
pica nu ma las fatooo de loc... ma mut di colo colo poate prin si io un
Avalon pe bune ca mii dor de tineeee..
pis mult noroc...
crinutzalasa mama ca scapi tu si de asta..
te'ai hotarat unde faci?
Kla apai io stiam ca nu esti gaina..da te'am vazut io mai rece asa fata de mine
da mai drak ca mine nu esti..sic..sic.. ete'ma
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
crinuta71 spune:
Avalon multumesc. Am sa intru de aici de unde mi-ai scris. Nu stiu de ce la mine nu se mai vede subiectul pe pagina 2 (nici pe 3), oare de ce? La voi se vede? Ce ciudat.
Liana sper sa scap, ca iau deja doua tipuri de plantute. Cred ca la Szeged am sa fac urmatorul FIV. Este putin mai greu pentru noi sa-l fac in alta tara, dar o sa gasim noi o modalitate sa-l facem acolo. Tu te-ai hotarat unde il faci?
poze
Liana30 spune:
crinutza inca nu...astept un raspuns din Austria..si daca nu vine..atunci cred ca o sa fac si io tot la szeged..doar ca o sa.mi fie mai greu cu limba,,ca io engleza ioc..ungureste nici atat...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
crinuta71 spune:
Liana nici eu nu stiu ungureste. Si engleza putin, dar vine si sotul cu mine (sper). Eu pe el ma bazez. In Austria cam cat costa FIV?
poze
Kariris spune:
Hai salut gagici!
In primul rand, Moni, vreau sa-l pup pe "dintzosul clubului" si sa-l felicit pentru primul dintishor...sa vezi acum rontzaiala pe capul tau...
In al doilea rand, Andicu si celelalte fete care vor sa slabeasca inainte de fiv... vreau sa va spun ca v-ati ales cea mai proasta perioada, nu este deloc indicat. Pe mine Denisa P. nu m-a lasat sa tin nici macar o cura foarte ushoara de slabire in lunile dinaintea fiv-ului, cu toate ca aveam 78 kg (maximum de pana atunci, ca acum am mai mult) motivandu-mi ca oricat de ushoara ar fi cura tot creeaza un dezechilibru in organism. Nu m-a lasat sa iau nici un fel de vitamine inainte ci doar sa ma hranesc bine si sanatos. Sa nu-mi lipseasca nimic din alimentatie. Si ma vedea si dansa grasa, chiar mi-a spus ca sunt cam zdravana, dar asta este, in nici un caz sa nu tin cura de slabire. Aveti timp destul dupa nastere sa slabiti, nu va mai ganditi cat o sa luati pe timpul sarcinii, etc. Sau daca chiar verti sa slabiti faceti-o cel putin cu 3 luni inainte de fiv. ultimele 3 luni sa fie cu alimentatie echilibrata si buna.
In rest... eu sunt bine si va pupicesc pi toate!