FIV 57

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

AVALON am primit PM-ul ,tinem legatura.

KLA si mie mi s-a intimplat la fel ,eu am singerat mult ,m-am mirat ca la 4 saptamini dr. a spus ca vede ceva in uter dar nu bine ca e prea mic.Dupa aceea au inceput durereile pe care le cunosteam si nu-mi placeau ca eu stiam de la ce sunt,oare unii de ce pot sa descopere o extrauterina la 3 saptamini si altii nu.Nu vreau sa te sperii dar trebuie sa fii atenta la toate simtomele tale.
Tu iei ceva medicamente acum?
Iti doresc sa ai o sarcina fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, Liana, se vede, nu? Stau cu agenda si notez... sotul meu zice ca sunt 'obsedata', de aceea nu raman... dar nu ma pot opri... astept de atat de mult timp ca uneori ma si mir ca nu mi-a crescut o barba lungaaa si albaaa...

Gina, sa ne spui ce ai mai facut!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

AVALON speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avalon iubita io vad..mai ales acum cand mi'am pus
...aaaaaaaaa mie mi'a crescut......barba mey

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Sa speram ca te aude cine trebuie , Avalon
O sa ma vedeti cat mai des pe aici si o sa tot va stresez cu intrebari
Veronicibafta multa.
Tabitha iti multumesc pentru informatie si pe tine ,Iliutasigur o sa te contactez.
Intre timp pupici la toate aspirantelesi viitoarele mamici

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

GINA-eu n-am nici un fel de simpton doar Ciclu..atat.....si din cauza asta mi-a zis ca sunt suspecta de SEU cica in extrauterina sangerezi....nu stiu ce sa mai cred...eu cred ca trebuia sa am si ceva dureri ...mai astept 2 zile imi fac un test si apoi voi stii care e problema....oricum m-am linistit si orice ar fii merg inainte ca degeaba ma tot stresez ca nu rezolv nimic....daca bebe e la mine in burtica e super ok daca am avut un avort spontan merg spreurmatorul FIV ....nu mai iau nici un medicament....am luat progesteron pana saptamana asta dar mi-a spus dr sa nu mai iau....

LIANA- de ce sa ma supar???crezi ca sunt gaina ?nu s-a nascut persoana aia care sa ma supere pe mine!suntimpielitat

VERONICI-iti doresc mult noroc si sper ca acesta sa-ti fie primul si ultimul FIV!!!

ILIUTA-cum stai cu analizele???ai mai fost la dr???

fetelor voi chiar credeti ca obsesia de a avea un bebe ne afecteaza negativ???eu nu prea cred....in toti ani mei de tratamente si sunt destui am avut luni de zile in care ma enervam si ziceam gata ..nu mai vreau nici un bebe...m-am saturat <de medicamente ,monitorizari,emotii etc...ma linisteam si tot n-am ramas,...

v-am pupacit pe toate

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata si o duminica splendida tuturor!

Kla eu sper din tot sufletul ca peste 2 zile cind vei mai face un test sa fie pozitiv...sa ai un simburel in burtica si sa ramina acolo timp de 9 luni...
Iliutule tu ce mai faci?...ai terminat analizele,faci tratament?...mai dureaza mult?....hai ca te-am bombardat cu intrebari...
Liano mey olteanco,la orice subiect intru dau de tine...de fapt te urmaresc
Dasha esti in Nord sau in Sud?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Buna dimineata fetele... ce mai faceti...eu tot cu injectiile de stimulare...deja a inceput sa ma doara o mana de la GonalF...vom vedea pe 1 februarie daca am "produs" ceva foliculi si ce marime au...
Andicu nasico...cum a fost la botez...sa te bucuri de finut...produsele de la Forever Living nu le gasesti decat prin distribuitorii lor...programul "Clean 9" costa vreo 50 EURO si cel de 30 de zile "Life style 30" vreo 100 EURO.
Lucia1 sa stii ca primul program de 9 zile este putin mai dur...trebuie sa bei putin mai mult gel de aloe si sa mananci destul de putin plus ca trebuie sa faci 20 de min. miscare pe zi...Celalalt program de 30 de zile este mai usor...Eu m-am simtit bine si nu am suferit de foame...Spor la slabit si sa ne spui ca te-ai facut
Hai ca am cam fost off topic...
Am citit din catalogul lor despre "Forever Multi-Maca" si in afara de cresterea libidoului, reducerea simptomelor premenstruale, contribuie si la stimularea ovulatiei si a spermatogenezei-creste numarul de .
Hai ca am scris cam mult si trebuie sa plec la injectii...
Sa aveti un sfarsit de week-end super si

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Kla nici nu stiu ce sa-ti spun, imi pare rau pentru sangerarile acestea care nu se mai termina. Eu iti tin pumnii sa fie totusi bine in final! Cat despre partea cu obsesia pentru bebe, nu prea cred ca ne afecteaza chiar asa de mult incat sa nu ramanem. Si eu am avut perioade in care ma linisteam si tot nu am ramas.
Veronici iti doresc succes!
Dasha sper sa reusesti sa gasesti o rezolvare la problema ta cat mai curand.
Iliuta tu cand incepi FIV-ul?
pentru toate fetele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis succes! Tu faci si Dipherelin in timpul stimularii cu Gonal F?

poze

Mergi la inceput