FIV 57

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

crinutza inca nu stiu..astept..dar te anunt...
lachi ezista o explicatie!!!..io inca o astept

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alinuk, da Doamne sa fie bine, sa fie sarcina si una normala.
Si sa faci party.
Nu stiu ce sa zic de simptomele tale pentru ca nu am fost niciodata gravida, si nu stiu cum e.
Dar oare nu te-ai linisti daca ai face un test?
Iti tin pumnii sa fie bine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Alinuk ma rog si eu pentru tine sa se fi intamplat minunea si sa nu ajungi la fiv! Pregnylul iese cam la o saptamana -10 zile din organism. Cat ai facut? 5000? sau 10.000? Daca ai facut pregnyl 5000 poti sa faci testul dupa o saptamana de la pregnyl. Dar vezi.... ca daca e sa fie sarcina e foarte mica... si s-ar putea sa nu se pozitiveze testul! Asa ca eu in locul tau as sta cumintica si as astepta pana in ziua cand ar trebui sa-mi vina rushii si daca nu vina, as mai astepta vreo 2 zile si abia atunci l-as face. Ca sa fie relevant, nu de alta!

Olteanco... ma prind cam greu... de ce ezplicatie e vorba??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Crinuta, tebuie sa setezi optiunea "toate subiectele" in casuta din dreapta sus cand te afli pe pagina cu subiecte, e posibil ca la tine sa fi fost setata optiunea "subiectele din ultima zi".

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Avalon multumesc mult de tot. Asta era, din cauza asta nu il vedeam. Am reusit, multumesc.
Alinuk si eu zic sa faci testul cam la 14-16 zile de la ovulatie. Bafta! Sa speram ca nu vei mai ajunge la FIV.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetelor.
Crinuta, si eu as vrea sa stiu cand incep Fiv-ul, dar din pacate depinde de analizele ce le fac pe data de 8 februarie.Daca o sa-mi iasa bune sun la medic si-mi zice cand sa ma prezint.Apoi mai este si uterul. Nu mi s-a facut inca un ecograf sa stiu cum e. Din Spania stiu ca era bine uterul meu, dar cine stie...........
Kla, abia astept sa vad rezultatul testului. Eu inca sper ca va fi pozitiv.
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Kla, gandeste pozitiv, puiule! N-o sa ai tu asa ghinion sa faci extrauterina cu fiv!

Iliuta, ma gandesc la tine si ma rog ca toate eforturile pe care le faceti sa aiba un rezultat pozitiv!

Mergi la inceput

Iliuta iti doresc sa reusesti sa-ti implinesti dorinta cat mai repede.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Liana multumesc ...cred ca tot ce se intampla la FIV depinde de sansa si norocul fiecaruia...
Iliuta tu faci la dr.Protopopescu nu ? Bafta multa la analize...
Crinuta vad ca esti din ce in ce mai hotarata pentru Szeged...

Apropo, pe mine ma "inteapa" din cand in cand ovarul drept...voi ati simtit ceva in timpul injectiilor de stimulare?

Pis

Mergi la inceput

Pis si eu aveam intepaturi in zona ovarelor in timpul stimularii, iar in zilele din apropierea punctiei aveam un fel dureri, dar nu foarte mari. Si eram si putin mai umflata (ma strangeau pantalonii).

poze

Mergi la inceput