FIV 57
Raspunsuri - Pagina 5
lucia1 spune:
Pis,si tu cat ai slabit cu cel de 20 zile?Imi poti spune si mie unde gasesc pachetul?Eu am de slabit cam 10 kg.PUPICI!
Moniland spune:
Pis si eu in timpul stimularii sinteam ceva in dreptul ovarelor. Ar trebui sa fie de bine pentru ca acolo se intampla ceva.
Dar la mine "intepaturile" s-au transformat in dureri pentru ca si numarul foliculilor au crescut prea mult.
Deci in 1 februarie vei face prima monitorizare de la stimulare?
Succes!!!
Monica
Moniland spune:
De umflata eram si eu umflata.
Am spus medicului ca m-am ingrasat. El, dragut cum e, mi-a zis ca mi se pare, dar mi-a mai spus ca in organism se produc multe modificari, si nu ar fi deloc neobisnuit daca m-as ingrasa.
Pe toata durata tratamentului pentru FIV m-am ingrasat 7 kg. Acum incerc sa le dau jos, caci altfel la sfarsitul urmatorului FIV nu o sa ma recunosc .
Monica
Pis spune:
Crinuta, Monilad m-ati mai linistit...sunt niste mici intepaturi si cateodata " simt" ovarul drept...
Da, pe 1 februarie fac prima monitorizare, la 6 zile de la inceperea stimularii. Voi ati facut-o mai repede ?
Pis
Aaa...sa nu uit Crinuta e frumusica foc catelusa ta...Am si eu un caine lup...poate-poate...
Pis spune:
Monica 7 kg ??? Nu ma speria ...eu m-am chinuit 3 luni inainte de FIV sa dau jos 7 kg cu chiuc-cu vai si acum sa le iau inapoi???
Si asa nu sunt o silfida...
Pis
Moniland spune:
Draga Pis, depinde de organismul fiecarui om. Eu am avut toate reactiile adverse care sunt trecute in prospect, si la diphereline, si la puregon, prin urmare nu m-am mirat prea tare ca am facut hiperstimulare.
Pana acum ai pus ceva kg. pe tine de la tratament?
Monica
crinuta71 spune:
Pis eu am facut o ecografie la sfarsitul celor 14 zile de inhibare a hipofizei cu Dipherelin (in ziua a 15-a, cand am facut si prima injectie cu Gonal F). Apoi tot la 6 zile de la inceperea stimularii (cu Gonal F) am facut si eu prima ecografie din timpul stimularii. Eu nu m-am ingrasat deloc pe timpul tratamentului. Doar burta imi era umflata putin la sfarsitul stimularii.
Pis multumesc, in locul catelusei, pentru compliment. Cine stie, poate, vreodata.....
poze
saftoiu_gina spune:
Moniland de ce te-ai igrasat ,din cauza tratamentului?
Eu nu mi-am facut nici o analiza de atunci ,m-am simt bine, sper sa fie bine si dupa al doilea FIV.
La o luna dupa fiv am plecat la mare si la baile Felix,acolo la baile Felix stateam in apa aproape toata ziua ,oare m-a ajutat cu ceva apa aceea de acolo?