FIV 57

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Pis,si tu cat ai slabit cu cel de 20 zile?Imi poti spune si mie unde gasesc pachetul?Eu am de slabit cam 10 kg.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pis si eu in timpul stimularii sinteam ceva in dreptul ovarelor. Ar trebui sa fie de bine pentru ca acolo se intampla ceva.
Dar la mine "intepaturile" s-au transformat in dureri pentru ca si numarul foliculilor au crescut prea mult.

Deci in 1 februarie vei face prima monitorizare de la stimulare?

Succes!!!

Monica

Mergi la inceput

De umflata eram si eu umflata.
Am spus medicului ca m-am ingrasat. El, dragut cum e, mi-a zis ca mi se pare, dar mi-a mai spus ca in organism se produc multe modificari, si nu ar fi deloc neobisnuit daca m-as ingrasa.
Pe toata durata tratamentului pentru FIV m-am ingrasat 7 kg. Acum incerc sa le dau jos, caci altfel la sfarsitul urmatorului FIV nu o sa ma recunosc .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Crinuta, Monilad m-ati mai linistit...sunt niste mici intepaturi si cateodata " simt" ovarul drept...
Da, pe 1 februarie fac prima monitorizare, la 6 zile de la inceperea stimularii. Voi ati facut-o mai repede ?

Pis

Aaa...sa nu uit Crinuta e frumusica foc catelusa ta...Am si eu un caine lup...poate-poate...

Mergi la inceput

Monica 7 kg ??? Nu ma speria ...eu m-am chinuit 3 luni inainte de FIV sa dau jos 7 kg cu chiuc-cu vai si acum sa le iau inapoi???
Si asa nu sunt o silfida...

Pis

Mergi la inceput

Pis, nu draguto, tot la 6 zile.
Iti voi tine pumnii ca sa fie bine.

Monica

Mergi la inceput

Draga Pis, depinde de organismul fiecarui om. Eu am avut toate reactiile adverse care sunt trecute in prospect, si la diphereline, si la puregon, prin urmare nu m-am mirat prea tare ca am facut hiperstimulare.

Pana acum ai pus ceva kg. pe tine de la tratament?

Monica

Mergi la inceput

Multumesc, Monica

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis eu am facut o ecografie la sfarsitul celor 14 zile de inhibare a hipofizei cu Dipherelin (in ziua a 15-a, cand am facut si prima injectie cu Gonal F). Apoi tot la 6 zile de la inceperea stimularii (cu Gonal F) am facut si eu prima ecografie din timpul stimularii. Eu nu m-am ingrasat deloc pe timpul tratamentului. Doar burta imi era umflata putin la sfarsitul stimularii.
Pis multumesc, in locul catelusei, pentru compliment. Cine stie, poate, vreodata.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Moniland de ce te-ai igrasat ,din cauza tratamentului?
Eu nu mi-am facut nici o analiza de atunci ,m-am simt bine, sper sa fie bine si dupa al doilea FIV.
La o luna dupa fiv am plecat la mare si la baile Felix,acolo la baile Felix stateam in apa aproape toata ziua ,oare m-a ajutat cu ceva apa aceea de acolo?

Mergi la inceput