FIV 57

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

De ingrasat am luat si eu citeva kg. dar eu am zis ca le-am luat din cauza ca am stat la pat o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gina, eu m-am ingrasat in timpul tratamentului. Dupa ce am intrerupt tratamentul am stagnat. Deci pentru mine este clar ca de la medicamente. Mai am de dat inca 3 kg ca sa fiu ca in toamna. Daca reusesc mai mult cu atat mai bine.

Crinuta fericit-o (ca nu te-ai ingrasat).

Dar grase sau slabe vom fi cele mai frumoase

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Monica nu m-am ingrasat deloc de cand am inceput injectiile si nici nu mi s-a umflat burtica...dar mai am destule de facut asa ca...
Gina de ce ai stat in pat o luna ? daca ai spus alta data si eu nu am retinut...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Salutare tuturor,

Am reusit sa gasesc putin timp sa va salut

Piccaflor ,eu locuiesc in Milanodar tu?
Sper ca anul acesta sa ma inscriu si eu in randul FIV-oaselor acum ca m-a mai luminat
Pana atunci am de asteptat rezultatele unor teste aici si apoi vom vedea ce va mai fi. Oricum sa stiti sa sunt alaturi de voi si va tin pumnii la toate .
Va pup

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Draga Avalon, eu nu am luat anticonceptionale,pe mine m-a prezentat d-lui dr. Marinescu doctorita mea (Moisa) care imi facuse 7 IA. M-am dus cu rezultatele (pe care le aveam) mi s-a facut dosar de FIV si imediat m-a vazut dl.profesor.Dupa consultatie si ECHO m-a intrebat in ce zi sunt si a hotarat pe loc tratamentul si ziua primului ECHO(in a 14 zi de CM indus).
Deci,analize:
ambii soti: HIV 1+2,VDRL,Hep B si C
eu: tozoplasmoza,chlamidia,listeria,ureaplsma,micoplasma,estradiol,fsh, lh,prolactina,hemoleucograma,coagulograma,glicemie,uree,creatinina,HSG-ul si cam atat.
Ne-a supus asistenta care ne-a intocmit dosarul la un interogatoriu pe ambii soti,boli,mama,tata,operatii,alergii,a notat in dosar rezultatele la analizele de mai sus si gata.Apoi ne-a vazut dr.,am cumparat medicamentele(o groaza de bani)si am plecat spre casa increzatori.
Cred ca am fost cam dezordonata in idei dar....sper ca ma intelegeti !
Va pupic pe toate si va doresc bebici frumosi si....muuuuuuuuulti ! (asa cum am vazut eu la avizier la Giulesti:putini cu unul,mai multi cu gemeni si si mai multi cu tripleti !!!!!!! )

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Eram sa uit, stiti cumva daca in cazul FIV cu ovocite donate este obligatoriu sa ai deja donanta.Va multumesc si astept sa imi raspundeti

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

'Neata fetelor!
Si eu cred ca ingrasatul depinde de la caz la caz. Eu am tendinta de ingrasare, in general, iar pe timpul stimularii am slabit cateva kg la inceput si de ingrasat am inceput sa ma ingras cu adevarat abia la o luna de la fiv. Si in total am pus 8 kg. Dar cunosc personal fete care nu s-au ingrasat de la tratament sau daca s-au ingrasat a fost vorba doar de vreo 2-3 kg. Pe mine una nu m-a interesat cat ma voi ingrasa, am spus ca daca reusesc sa raman insarcinata-a meritat, daca nu le voi da eu jos cumva.
Mult succes celor care sunt in focuri!
Dasha, nu stiu cum e cu donanta, stiu doar ca in Ro daca vrei sa faci cu mama purtatoare o aduci tu. Dar intreab-o pe Iliuta cum e cu donanta, ea trebuie sa stie ca face cu ovocite donate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Buna dimineata,
Nu am mai intrat de mult,dar v-am urmarit din cand in cand.
Pis cred ca suntem in acelasi lot la Medsana. Ai idee cand va avea loc ET? Pe 1 feb. la 13,45 m-a chemat pentru Eco.

O zi buna tuturor,
Floran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

bafta multa Floran!

Mergi la inceput