FIV 57
Raspunsuri - Pagina 7
Pis spune:
Floran eu am programare pentru eco pe 1 feruarie la 13,15...asta inseamna ca vom da nas in nas , eu ies tu intri...
Poate ne cunoastem...
Din ce stiu eu pana acum pe 11 si 12 februarie sunt programate ET...
Multa bafta si sa ne vedem amandoua
Pis
kla78 spune:
ILIUTULE-sunt aici cu ochii in patru pe voi!nu puteti face nimic fara mine...n-am putut intra ca mi-a venit barbatoiul acasa(cica a venit in weekand si azi dimineata a plecat)eu maine fac testul ...sper sa fie ok...daca nu asta e...am facut tot ce am putut .
va doresc mult noroc celor care sunt aproape de ET....va tin pumnii stransi tare tare.
pupici pt toate .
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
Tia spune:
antosit
nou venit
Romania
bucuresti
0 Posts
NE-MODERATE!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetele! Sunt noua pe acest forum si am nevoie de ajutorul vostru.Povestea mea seamana probabil cu a multora dintre voi si de aceea m-am hotarat sa va cer ajutorul. Dupa 7 ani de analize,tratamente, 2 interventi chirurgicale si 7 IA nereusite FIV-ul este singura sansa pt. un bebe... Voi cum ati procedat pt. a va inscrie in programul pt. FIV?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)
Liana30 spune:
kla io tin pumnii pentru maine...mamaaaa sa vezi ca o sa fie bine..si atunci poti sa te superi tu pe mine ca am fost asa a drakului si am tot tinut in coarne si nu te'am lasat deloc in pace..
atunci chiar vreau ..na...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
kla78 spune:
ANTOSIT-eu nu te pot ajuta dar sigur o va face una dintre fetele de pe forum....eu vreau doar sa-ti urez bun venit si sedere cat mai scurta.....sa fugi repede la mamici!!!
LIANO- deja te visez si noapte fatooooooooooooo...........dar auzi :cum facem sa-mi dai mie nepoteii aia ai tai????iti promit ca poti veni sa-i vezi oricand......creata aia de fetita mi-a luat mintileeeeeeesi cel mic la fel!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
Kariris spune:
antosit in Bucuresti sunt cateva clinici unde se face FIV: Spitalul Giulesti, Medsana, Sabyc si New Med Life (parca). Daca stai cat de cat printre noi si pui intrebari vei putea afla detalii despre aceste clinici, te putem informa cu ce stim si noi si tu vei putea alege unde sa faci
Liana30 spune:
Kla
eeee ai vrea tu..nici la mine nu reusesc sa'i tin mult ca fug la mamica lor..
da stiii ceva???ia mirate matalutza de ei un picutz ca stii cum e vorba aia...poate se prinde
aaaaa de fapt am vrut sa spun ca se prinde cretzul
ca la tine bb e deja prins sti io...na sic..sic..nu te las deloc..asa ca o sa mai ai multe nopti de acum incolo in care o sa ma tot visezi...ca io sunt
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
lachi tot astept o explicatie de la tine dar vaz ca nu vrei sa mi'o dai..de ce fatalica ma certai cand am spus ca m'am hotarat sa fac FIV?...ha???
kla creatza este acum in clasa I...si e si mai frumoasa
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
se pare ca te'am suparit rau da'tot de nu ma bagi deloc in zeama...lachi..ete acum ca o zisai si io si credeam ca nu o sa o zic niciodata...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"