FIV 57
Raspunsuri - Pagina 11

antosit spune:
Felicitari si sarcina cit mai usoara Kla! Reusita ta imi da speranta sa pot merge mai departe, ca sa pot striga AM REUSIT!!!Ai grija de tine si de bb!!!!!!!!!!PUPICI pt. toate fetele!

Liana30 spune:
quote:
Originally posted by Liana30
[quote]Originally posted by Liana30
Kla
eeee ai vrea tu..nici la mine nu reusesc sa'i tin mult ca fug la mamica lor..
da stiii ceva???ia mirate matalutza de ei un picutz ca stii cum e vorba aia...poate se prinde
aaaaa de fapt am vrut sa spun ca se prinde cretzul
ca la tine bb e deja prins stiu io...na sic..sic..nu te las deloc..asa ca o sa mai ai multe nopti de acum incolo in care o sa ma tot visezi...ca io sunt
............................................kla
veziiii fatooooo ti'am zis io...doamne nici nu stiii cat ma bucur uite mi'au dat lacrimile de bucurie..pe cuvant...felicitariiiiii...felicitariiiii...doamne ajut'o te rog frumos pe kla sa duca sarcina la bun sfarsit ..doamne te rog io..te.rog...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

cristinici spune:
Kla sa fie intr-un ceas bun!
Pis din cate am citit avem aceleasi antecedente, cu extrauterinele, doar ca eu am la activ mai multe FIV-uri. Tie iti doresc sa fie bine din prima.
Antosit pt a intra in orice program de FIV tb sa te programezi la o consultatie si sa discuti cu dr pe care o sa-l alegi, iar apoi ti se spune ce urmeaza, de regula analizele si se hotaraste cand si cum vei incepe tratementul , monitorizarile, punctia, ET si abia la urma partea cea mai grea asteptarea
rezultatului
Alinuk sa inteleg ca si tu ai avut 2 extra. la toata lumea

Kariris spune:
nu la toate extrauterinele se pozitiveaza testele de urina. Cand am avut io si am dus-o pe trompa pana trecusem de luna a 2-a toate testele mi-au iesit negative. si facute acasa si in maternitate unde imi faceau teste de sarcina zilnic (cu urina e drept, ca pe vremea aia nu se facea din sange in brasov) si toate au iesit negative. Asta a fost unul din motivele pentru care mi-au pus diagnostic gresit si am ajuns la un pas de moarte.

iliuta spune:
KLA, FELICITARI, ITI TIN PUMNII PANA LA CAPAT.STIAM CA ASA VA FI.
Lachione, mersi, sa-mi tii pumnii, donanta mea e bine, am eu grija de ea. Luni vom fi prezente amandoua la Medsana si ne va zice d-na dr. cand incepe stimularea.
Speram sa fie bine sa mergem inainte.
Pupici.
Mihaela

Kariris spune:
Iliuta ma rog pentru voi sa reusiti; si va admir pentru "echipa" pe care ati format-o; m-as bucura enorm sa reusiti...

andicu spune:
Lachi, merci, am scris si la Aspirante.
Kla, sa dea Dumnezeu sa fie sarcina unde trebuie! ma bucur mult ca ti-a iesit pozitiv testul, ai grija de tine si sanatate multa!
Eu maine plec in sfarsit la Bucuresti cu al meu sot ptr spermograma...nu spun ca m-am dezumflat complet acum ca mi-a iesit tot pozitiv testul de Chlamydia!tind sa cred ca nu mai scap vreodata de ea din sange!
Cat despre extrauterine, mie la ambele mi-au iesit testele super pozitive, dar sangerarea am avut-o de prin a4a saptamana. Durerea pe o parte s-a manifestat numai la prima SEU, la a2a nu m-a durut nimic...testul Beta HCg mi-a iesit in limite normale ptr sarcina, asta a2a oara si l-am repetat la 2zile; nu zic ca scria pe fisa de internare " sarcina in evolutie poz. trompa stanga" ...deci era in evolutie..in fine, nu merita sa ma mai gandesc, dar analiza asta de Chlamydia mi-a adus aminte prin ce-am trecut din cauza nesabuintei mele!!!
Andreea.Pozele mele

denisa73 spune:
Kla,totul va fi bine,ai sa vezi si sangerarea se va opri.
Pupici pe burtik. Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73