FIV 57
Raspunsuri - Pagina 10

Kariris spune:
Kla haide mamica!!!! Ce faci? Acum nu gasesti pahar???
Da-ne vestea cea mare! Tinem pumnii!
Iliuta bafta multa luni la consultatie! Ce face donanta? Cand incepeti tratamentul? mai e putin..

alinuk spune:
KLA
Iti tin pumnii din toata inima.
Vreau doar sa stii ce am patzit eu: Am facut de vreo doua ori testul de sarcina si mi-a iesit pozitiv (atat ala cu banda, cat si dozarea bhcg). Ma bucuram si eram in al 9-lea cer. Intr-un final cand la echo (asta e cea mai buna investigatie la suspiciunea de SEU) nu s-a vazut in uter nimic, s-au uitat cu trei perechi de ochelari si au vazut in trompa sarcina.
Asa ca nu stiu in ce masura testul de sarcina pozitivat e verdictul clar. Departe de mine gandul de a-ti opri avantul, insa vreau din suflet sa ai asteptarile corecte si sa nu patzesti ca mine care m-am amagit o saptamana ca doar doar ..o ajunge in uter.
te pup, si sa dea doamne doamne ca samburelul sa fie la loc bun!

kla78 spune:
fetele am venit din oras de vreo ora si inca nu ma scapa pipisi nici nu vreau sa beau apa mult sa nu cumva sa-mi dea un rezultat fals.dupa ce-l fac voi sunteti primele care afla rezultatul....de data asta mi-am pregatit paharelul!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

alinuk spune:
PE scurt:
o sarcina, oriunde ar fi ea in organism (am auzit orori ca e posibil si pe ovar si mai rau pe col) determina in organism declansarea hormonului hcg, ceea ce pozitiveaza testul banda si depistarea lui in sange. Dozarea in dinamica a testului de sange mai poate da informatii despre natura sarcinii (eu nu stiu exact cum se interpreteaza).
Iti pot spune ca la mine de la 400 (nu mai stiu in ce unitate se masoara) mi-a crescut in doua zile la 1100, asta asta la extrauterina din primavara, iar la aia din toamna prima data cand am facut testul era 900, mi-a scazut la 300...ca apoi sa-mi creasca la 500 din nou.Eram cu nervii tzandari.... la echo era clar (pentru doc si ce-i drept mi-a explicat si mie) ca era vorba de extrauterina.

crinuta71 spune:
Kla lasa, mai bine ai rabdare cu testul, nu bea apa multa. Iti doresc sa fie pozitiv si sa fie totul bine! pentru toate fetele de aici
poze

Liana30 spune:
kla io astept pana iti vine tie sa faci pipilica....si tin pumnii stransiiii.stransiii...
lachi...cam asa dr e infundata..si stanga e buna...
analizele alea in ce constau ..ca spre rusinea mea am auzit de ele.. da nu's daca le'am facut...
iar in privintza "alora" inca nu m'am dus sa'mi pun poalele in cap..cum facem noi oltencele
dar sa vezi cand o sa ma duc
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kla78 spune:
POZITIVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
am sunat la dr meu si merg la eco in 9 februarie....chestiune este ca inca tot sangerez....putin dar vine.......si am uitat sa-i zic dr-ului dar sun maine si-i spun...mi frica sa ma bucur pana nu-mi face eco sa vad ca totul e ok
v-am pupacit
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Kariris spune:
KLA!!! MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL PENTRU TINE NOROCOASO!!! SA DEA DUMNEZEU SA FII BINE, SA AI O SARCINA NORMALA SI SA O DUCI CU BINE PANA LA TERMEN!!!
BRAVO! FELICITARI! SA STAI LINISTITA ACUM, SA NU TE MAI STRESEZI SI SA NU TE MAI AGITI PENTRU NIMIC!

Tabitha spune:
Kla: felicitari. Stai linistita acum, astfel incat totul sa decurga bine. Ai vazut ca a fost bine? Acum mai ai un hop: ecografia, si dupa aia vei fi f. f. linistita, promiti?

saftoiu_gina spune:
KLA ma bucur pentru tine.
Iti doresc sa ai o sarcina usoara .
Andicu insanatosire grabnica