FIV 57
Raspunsuri - Pagina 9

andicu spune:
Buna dimineata! intr-un tarziu. N-am apucat sa intru ca sunt racitaaaa
;se pare ca dupa ce mi-am facut datoria de nasa pana la capat
,constiinta a intrat in repaus si mi s-a declansat raceala din greu! asa ca stau acasa de ieri
,dar mai mult am lenevit in pat.
Pot sa va zic ca botezul a fost super! bebele un cumintel si-un frumos si ne-am distrat la maxim! cu scaldatoarea a fost mai greu, s-a scaldat nasha in sudori ,de curgeau siroaie pe ea, dar ne-am descurcat pana la urma. In seara asta sper sa va pun si poze!
Azi am luat o alta parte din rezultate, si am facut si progesteronul din ziua 21. Mai grav e ca nu stiu cum sa interpretez si sunt cam panicata : Chlamydia din secretie negativ, iar Iga : Anticorpi- Chlamydia =pozitiv ; Asta ce inseamna, stie cineva? ca am avut si acum am ramas cu anticorpi sau ca o am inca in sange, desi local nu mai este ? sunt cam disperata cand ma gandesc ca e posibil s anu scapat!!
Andreea.Pozele mele

kla78 spune:
mor de nerviiiiiiii mi-am scapat testul in wc..am avut emotii si tremuram toata ,acum ma gandesc ca trebuia sa iau urina intr-un paharel si puteam sa bag acolo testul...dar fapta e deja consumata.....ma duc sa-mi cumpar altul .
ANDICU-nu stiu ce sa-ti zic despre analize...eu n-am avut probleme cu clamidya.....dar te si sper sa-ti treaca raceala cat mai repede.
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Liana30 spune:
andicu imi pare rau ca nu ti'a trecut raceala..ma bucur ca au iesit toate bune la botez..asteptam pozele...la analize nu ma bag...ca nu stiu..
lachi nu'i nimic ca io zic de cate ori e nevoie...
io...
-- tr dr infundata descoperita la HSG-ul din octombrie ..
--o sarcina la 3 juma in '95
--una la 5 juma in 2001
--3IA la activ
el...
--oligoastenotermospermie...eee cam lung da asta e descoperirea dc.M
in oct....pana atunci a avut oligospermie..sau ma rog cica au fost dc handi si nu au stiut sa puna diag...
de aceea m'am hotarat pentru FIV..nu mai vreau IA...vreau FIV si poate o laparo..inca nu stiu..nu m'am hotarat pt laparo...da ma gandesc ca nu ar strica...
da cel mai nasol eeee ca nu vrea sa'mi faca FIV pana nu trec prin toate alea..stii tu "politica sp G"....na ca o zisai...
da io nu ma las si tot fac FIV de'ar fi sa merg pana la capatul lumiii...tot o fac...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
kla doamneeee fatooo ma doare burta
pai asa se face fatoooo testul la tine???
hai da fugutza si ia altu ca io te astept aci....
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Kariris spune:
Liana, m-ai lamurit...sa inteleg ca ai doar o trompa? sau doar una e infundata iar celalata ok? Sarcinile mentionate au fost oprite in evolutie? Daca da, analizele de sange pentru hipercoagulabilitate le-ai facut? Nu ai desfundat trompa? (nu ca ar fi mare scofala, ca se infunda la loc).
Cat despre politica sp. G. nu stiu ce sa zic... eu m-am dus initial acolo, am vorbit cu dr. i-am spus ca vreau sa fac fiv, i-am spus antecedentele, i-am subliniat ca eu nu mai fac laparoscopie sau HSG nici moarta si ca vreau fiv. Si a mers; mi-a facut dosarul, mi-a dat analizele de facut si... i-am abandonat!
Deci nu cred ca sunt foarte tari la capitolul politica; sunt destul de flexibili daca esti suficient de incapatanat cu ei!
din cate mi-ai spus.... da si eu m-as gandi la fiv.
Bafta multa, in drumul pe care il vei alege si daca ai intrebari ref. la fiv sunt aici!

andicu spune:
Claudia, hai cu testul ala odata, si ai grija cum il tii de data asta!!iti tin pumnii sa fie bine!
Andreea.Pozele mele

iliuta spune:
Claudia, sper ca macar sa fie bine al-2-lea test.
Andicu, si mie mi-a iesit la fel Clamidya(masii), si de asta am intarziat cu Fiv-ul. Maine imi fac analiza din nou si sper din tot sufletul sa nu mai vad pozitiv acolo.
Luni am programare la 13.30 la Medsana, si m-au programat pt. lotul de februarie-martie pt. Fiv(numai sa scap de Clamidya asta)
Pupici.
Mihaela

antosit spune:
Buna fetele, si multumesc ca m-ati acceptat printre voi!Sper sa nu va suparati ca va bombardez cu intrebari dar am foarte multe dileme!!!Sa va spun pe scurt povestea mea...sau mai bine zis finalul ei!!!In urma investigatiilor concluzia este ca: una buc. trompa st. este total obturata iar uan buc. trompa dr. este "inexistenta"(in urma laparoscopiei) deci concluzia este.. fiv, eu vin si va intreb:unde ma indrumati Medsana sau Giulesti?Pt.a te inscrie in program cum se procedeaza, iti trebuie recomandare de la medic sau te duci pur si simpul si spui ca vrei sa faci fiv? Sincer eu as opta pt. Medsana ... voi ce parere aveti?Dr.Denisa Protopopescu?Deocamdata cam atit, asta nu inseamna ca scapati de mine, astept cu nerabdare un raspuns de la voi!