FIV 57
Raspunsuri - Pagina 12

kla78 spune:
multumesc frumos la toate si va doresc si eu voua mult mult noroc si sa dea d-zeu ca in curand sa fugim toate la mamici!!!
as vrea sa va scriu la fiecare in parte dar cum sunt mai prostana mereu uit dupa ce citesc cine ce a scris......dar stiu ca voi ma intelegeti
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Liana30 spune:
kla esti prea incalzita fatoooooo nu prostana...
te pupacesc de nu te vezi..azi m'ai facut fericitaaaaaaaaaaa...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Fabya spune:
alinuk si mie mi-sa intimplat tot la fel in noiembrie in urma trat. de stimulare(clomifen+entynilestradiol+predalon) 4 test pozitive si o intirzie de 18 zile peste termen.Med.a zis gata pozitiv test de sarcina (in urina) asteptam o sap. ca nu avem ce sa vedem si la saptamana viitoare nimica nu se vedea la ecog.iar test de singe a iesit negativ dar nu va zic cum m-am simtit.
De atunci mi-sa dereglat ciclu si in decembrie si luna asta la fel 10 zile mai tirziu.
De ieri am inceput tratemetul pt. a doua stimulare vedem ce iese ,poate aveam noroc a doua ora.
KLA ma bucur pentru tine,sa ai o sarcina usoara si mergi mai bine si fa un test de singe care e sigur 100% .
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Pis spune:
Fetele de abia acum pe seara am reusit sa intru si eu...si ce-am citit...Kla va avea un ...Felicitari din tot sufletul si ai grija de tine si de samburel...
Legat de SE asa este cum spune Lachione nu la toate se pozitiveaza testele de urina. Eu am avut una din SE cu test pozitiv si alta cu test negativ... Culmea este ca la cea cu test pozitiv era cat pe ce sa-mi cante pentru ca a fost gemelara si un embrion a coborat in uter si unul a ramas pe trompa...nu vreau sa-mi mai aduc aminte cum am ajuns la spital...
Cristini multumesc pentru urare...raman la parerea ca FIV-ul este un fel de loterie...trebuie sa crezi in sansa ta...Tu te-ai mai gandit, mai vrei sa mai incerci?
Floran poate ne intalnim maine, eu am sa stau putin mai mult la iesirea din cabinet poate te vad intrand.Multa bafta maine!
Liana sa stii ca si eu am "cochetat" cu FIV in afara tarii, dar in Germania...pana la urma m-am hotarat sa-l fac aici in Romania la dr.Protopopescu...
Maine am sa stiu cum "stam" cu foliculii...asa ca alte vesti maine seara...
Somn usor si
Pis

dodo23 spune:
Felicitari, Kla, ma bucur mult cand vad ca reuseste o fata care se chinuie de mult timp sa ramana insarcinata.
Dodo.

luli spune:
KLA - traieste clipa, si bucurate de marea ta reusita, mai viitoare mamica draga
Keep in touch!!!!
Behind every love is a great story
Luli

luli spune:
Floran, Pis, Iliuta , urmati la rand pe firmament
Behind every love is a great story
Luli