FIV 57

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Doina, si eu tot la McGill la chinezu'. Tocmai ce am facut vinerea trecuta o laparoscopie. Mi-au cauterizat un chist endometriozic si au scos si ceva puncte de endometrioza de la intrarea in uter. Deocamdata stau cuminte, nu mai fac nici un tratament cateva luni (asa zic acum), in speranta ca se va intampla natural daca acum sunt "curata".
Tu cum te simti, cand faci testul? Cum s-au purtat cu tine la spital?
Ai ceva simptome?
Fetelor, am si eu o intrebare: pe foaia de iesire scrie la o trompa NORMAL TO LATENT si la cealalta LATENT. L-am intrebat pe medic ce-a vrut sa zica cu asta dar nu m-a lamurit. Zicea ca totul e OK, trompele sunt in regula. Dar mie cuvantul LATENT nu-mi suna bine. Daca totul e normal, de ce n-a scris NORMAL la amandoua?
Poate ma lamuriti voi, ca am mai multa incredere in experienta voastra.
Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Kla ,

Chiar daca sunt nouta pe aici sa stii ca ma bucur tare mult pentru tine
Sa fie intr-un ceas bun si sa vedem cat mai curand poze cu
Te pupacesc
Mamaa , ce bucuroasa sunt

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cristinici

eu am avut 3 extrauterine,nu doua. Numai ca la prima habar n'aveam ce mi se intampla si am cazut pe strada fara sa stiu ce am. Am ajuns totusi in timp util (adica inainte sa dau coltzu') pe masa de operatie si de atunci nu mai am trompa stanga.
In ceea ce priveste urmatoarele doua extrauterine - pe care le-am depistat imediat si pe care am putut sa le tratez cu metotrexat asa incat trompa dreapta a fost salvata - am amintit despre ele pentru ca am facut toate analizele si testele posibile si pentru ca vroiam sa stiti cum sunt testele pozitivate si de asemenea bhcg ul +

Si dupa ce am crezut ca este sarcina normala (testul banda pozitiv) si eram in culmea fericirii (pentru ca dorim mult un bb - incercam de la inceputul anului trecut) si-ne facusem planuri, cand se naste, ce o fi, ce nume ii punem...nu pot sa va desriu dezamagirea cand am aflat ca de fapt este SEU. De asemenea si bhcg -ul era pozitiv. Ufff Doamne prin ce am trecut!
Eu am mai zis aici povestea mea mai putzin fericita, insa vreau sa stiti ca sunt o optimista si cred cu toata fiinta mea ca vom avea si bebele iubit.

Felicitari Kla, Iti doresc din toata inima sa fie de bine la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor. Kla,felicitari sa dea domnul sa fie bine si sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos. Nu am mai intrat pentru ca nu prea am avut ce sa spun , dar v-am urmarit pe toate . Acum am din nou o dilema , trebuia sa-mi vina CM pe 27 -28 ianuarie si inca nu a venit, cu toate ca mie imi venea ceas la 28 zile.Nu stiu ce sa zic sa ma fii dereglat asa de tare incit sa-mi intirzie asa mult ?Pentru mine e ceva anormal, am fost la dr. saptamina trecuta, marti si mi-a zis ca totul e in regula , ca nu am facut nimic in urma trat. si ca endometrul e mare semn ca se apropie CM.Vi s-a intimplat si voua asa ceva la al 2 ciclu de la fiv? VA PUP PE TOATE SI NUMAI BINE MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

medamaya: ce sanse ai sa fii insarcinata? Ai incercat vreu test? Mie, dupa FIV, nu mi-a intarziat CM. Hai, ca poate ne dai o veste super, ce zici? Ne faci o asa mare bucurie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Tabitha draga, nu am facut nici un test, mie si frica sa fac dupa atitea experiente nereusite. Dar de ce mi-a zis dr ce spui , de endometrul mare? Nu stiu ce sa cred......asa nu am nici un simptom nici ca mi-ar venii CM nici de altceva , iar de sanse avem multi dar nu si motilitate buna doar 30%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

MEDA,

Fii optimista! Poate un micutz si-a facut curaj si avant si a reusit! De ce nu?

Cand ceva trebuie sa se intample se va intampla cu sigurantza!!!!

Tzinem pumnii pt KLA si pt MEDA

sincer?? si eu am nishte emotzii luna asta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Medamaya se poate sa fi ramas, se intampla dupa FIV. Ar fi bine sa faci un test. Iar daca nu ai ramas, nu te stresa, ca si mie mi-a intarziat menstruatia in urmatorul ciclu (deci al doilea ciclu) dupa ciclul in care am facut FIV, cand menstruatia a venit in a 49 sau 50-a zi, desi niciodata nu am mai patit asa ceva. Dar la mine se explica pentru ca eu am avut probleme cu ovarele dupa FIV (si stiam ca sunt probleme de la ecografie), la tine s-ar putea sa fie altceva, adica , daca spui ca nu ai probleme.
Pis ce vesti ai? Iti tin pumnii sa fie bune, chiar foarte bune!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dodo, daca a scris doar atat, eu inteleg ca una este cu motilitate normala spre "lenesa" iar cealalta nu are motilitate foarte buna, deci e cam "lenesa". Daca as fi vazut tot ce a scris poate intelegeam mai mult.
Dar intreab-o pe danutza din SUA ca ea e medic si cu siguranta stie mai multe decat mine si vorbeste si engleza mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mama mia , Alinuk , 3 extrauterine !!
Eu am doua extrauterine si cred ca sunt putin inconstienta daca mai sper la o sarcina normala.Si eu ca si tine o trompa o am scoasa si a doua extrauterina am eliminat-o cu metotrexat.E bine ca te-ai decis sa faci FIV , la mine sotul nu vrea si prefera varianta cu adoptia.Tot e bine ca vrea macar sa adoptam, cu toate ca as fi vrut sa fiu si eu insarcinata , sa simt puiutul cum se misca si ma inghioldeste, sa fiu si eu rasfatata de toata lumeanu numai eu sa le fac pe plac altora.
Va pup si va doresc un test cu doua liniute la toate fetele !!

Dana
Poze

Mergi la inceput