Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova ne_am amuzat rau cu pozele voastre.Bag de seama ca Marcolino trage spre mingea de fotbal. E bun asa . De l_am vedea la televizorpeste vreo 20 de ani . Si auzi la ea sa ii puna ochelari baiatului. Tu cred ca esti mai "sarita" ca mine. Pe pariu ca o sa te certe fiitu peste cativa ani ? A si pare ditamai grasanul . A luat bine in greutate cred. Bravo lui. Si tie.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aida eu am Pampers. Am luat prima data nr.2, dar l-am schimbat cu 1. Acum, vorba irinei, am trecut din nou pe 2, ca are urme pe picioruse de la 1.
Irina, suntem cam "sariti" amandoi. Sa-l vezi pe Clau cum ii da sa linga mar, sau banana. Sau il sacaim, saracul, ca s-a saturat de noi. In poza cu mingile ii era foame si cauta cu gurita dupa tzitzi. Asa face tot timpul.
As vrea eu sa devina fotbalist. nu vezi ce bine le merge astora?
Monica are maine botezul la Diana?
Am rectificat lista, daca mai aveti alte date sa mi le spuneti si modific imediat.
Fug la un dus.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara burticute si mamici!
Mi-e dor de voi dar nu apuc sa va citesc, mai fetelor, voi cand aveti timp sa stati si pe forum, ca eu abia apuc sa atipesc cate ceva in timpul zilei. Si Razvan e un ingeras super cuminte, de nu l-ar chinui colicii astia nenorociti (sau sunt de genul feminin?) Si mie imi vine sa ii mai dau cate o trantulitza cand nu are chef sa doarma si ma tine planton langa el,dar cred ca toate trecem prin asta....
Azi am implinit 8 saptamani si avem 54 cm si 4.650 gr.Giova, am rugamintea la tine sa treci si la noi ora nasterii 13.40.Multam fain!
Ieri am fost la controlul de ....6 saptamani , ce sa fac daca am ajuns abia la opt. Nenea dr a zis ca totul e foarte bine, epiziotomia s-a vindecat perfect, colul s-a retras foarte bine si mi-a dat liber la , problema e ca dupa controlul de ieri m-a durut burta destul de rau si am si sangerat asa ca n stiu cand imi voi relua activitatea de nevasta....plus de asta ma simt destul de ...nefeminina. Oricat m-as spala si m-as schimba tot timpul miros a voma de bebe.
Puiul meu vomita aproape dupa fiecare masa, si nu ma refer la regurgitat, el da afara cantitati impresionante ....unori vomita la mijlocul suptului, in timp ce e cu sanul in gura, si vomita tot ce a mancat pana ain momentul respectiv....Voi aveti proobleme de genul asta?
Noi deja am trecut la Pampers nr 3 ca nr 2 ii faceu urme la picioruse, e drept ca sunt putin mai mari dar deocamdata ii prind elasticele laterale pana ramane intre ele cam o jumatate de cm si totul e ok!
Mie seara si in week-end imi tot vine sa sun fetele de pe orange, dar imi este tarsha sa nu deranjez, ca poate atunci doarme bebe sau alapteaza sau mai stiu eu ce...Asa ca daca se poate dati un beep in we sau seara si sun sa mai povestim....
Irina, e drept ca nu apuc sa citesc retroactiv dar sunt curioasa cum e cu bb SAGETATOR?!!Mie mi-a trecut obsesia cu nasterea lui Razvan sub semnul Capricornului si incerc sa ma mobilizez. Cica bebeii sagetatori sunt hiper activi si vor tot timpul joaca si afara si alergaturi, iar cum eusunt o PUTUROASA care nu si-ar misca fundul plin de vergeturi de pe canapea cred ca o sa trag ca un caine...
Apropo de vergeturi, continua sa imi apara pe masura ce slabesc, cu toate ca am inca un surplus de 11 kg, si mai nou am vergeturi de la fund pana in spatele genunchilor, ca sa nu vorbim de fese, coapse, solduri si sani, poate intr-o zi imi fac curaj si pun o poza ca sa va ingroziti.....
Va pupam mult de tot!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Apropo, noi botezul il facem in 25 februarie ca atunci pot veni nsi nashii de la Bucuresti! Abia astept sa il crestinam pe puiut!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ok, Ioana, modific.
Si al meu vomita, aproape dupa fiecare masa. ASzi chiar mult, ca-mi venea sa o sun pe dr. sa-i zic.
Si eu tot asa, miros a voma, pe bluza, sau pantaloni. macar port sutien, ca sa nu mai murdaresc hainele cu lapte din sani.
Ioana am o intrebare: cum s-a facut controlul de 6 sapt.? A bagat nea dr. degetele pe acolo? mie mi-e o groaza de mor, daca isi baga degetele in mine. Si nu stiu exact in ce consta acest control, macar sa ma pregatesc psihic, 3 sapt.cat mai am pana merg.

Fetele va pe burtici si pe mamici si bebici.
o noapte placuta va doresc la toate.
pe maine!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pupicei mamici, bebei si burtici!

Parca s-a mai animat forumul ... de cand a aparut si GIO pe-aici. Sa stapaniti sanatosi computerul GIO.Si nu te mai supara pe Marcolino ca ai vazut defapt ce ingeras dragalas e el.Nu vrea sa o supere pe mami dar nu stie nici el ce face... inca .

MEXXA - felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa ne dai vesti cum cresteti .

IRINA - deci "fratii " s-au inteles si noaptea trecuta. Cred ca MArio l-a educat pe Nicolas ... totusi din ce povesteai tu despre programul lui.

FELICITARI LACRAMIOARA, sa creasca mare bebe si cumintel!

MONICA - petrecere frumoasa maine. Asteptam poze cu Diana. Cred ca este primul botez din secta.

DENISA, MARAKI, MIRELA, URSULINA... nu stiu ce trebuia sa mai raspund.

Noi azi am fost in vizita la nasii lui Nicolas. A fost F cumintel. A dormit, a papat, a facut kk, a stat la ei in brate si le-a zambit cuceritor... adica s-a comportat exemplar. VAd ca i-a priit in vizita la ei... il mai duc. Macar pentru faptul ca a facut kk( nu mai facuse de miercuri) si tot merita sa fac vizite.

Fug sa vad pozele din contul comun si va doresc o noapte usoara mamicilor si gravidutelor cu cat mai putine drumuri la pp.

Pupicei tuturor!

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor!
Vin si eu cu o rugaminte speciala la Giova. Acum vreo doua capitole am anuntat ca a nascut alina.mattei, dar probabil ca nu ai observat pt. ca vad ca nu e trecuta pe listuta. Revin din nou cu datele ei : bb Carla Maria, nascuta pe 25.01, ora 11.10, 3870 kg, 52 cm, Elias, natural cu epidurala. Multumesc mult!

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza fetelor, ce liniste e pe aici!
Eu am o dimineata nasoala, ma dor soldurile si burta de abea am reusit sa ma ridic din pat, de imbracat nu mai vorbesc... sunt si cu moralul la pamant cand vad ca mai am de mutat multe in celalalt apartament si vreau sa las curat aici, dincolo ce sa mai spun!
Cred ca mai mare ghinionista ca mine sa te muti de 2 ori cand esti gravida nu exista! Dar ce sa fac, ma descurc eu cumva.
Stiti ca eu chiar credeam ca o sa nasc mai devreme... si uite cum ajung incet-incet la termen.
HAi ca poate imi mai revin, ma apuc sa fac curat in bucatarie.
Mai ziceti si voi ceva!

J 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Buna dimineata fetelor cucuietelor

Giova, sunt trecuta pe listuta ca am nascut pe 9 ianuarie, insa nu erau celelalte detalii. Asadar, revin: Ilinca Ioana s-a nascut pe 9 ianuarie, cu cezariana, la ora 10,25, la Spitalul Municipal, cu doamna doctor Corina Grigoriu; a avut 3150 gr., lungime 51 cm, scor Apgar 9/10.

Cata, m-am conformat si am pus pe contul comun un PDF slideshow (se incarca mai repede asa, decit bucata cu bucata) cu pozici ale Ilincai. In primele doua pozici sintem cam galbioare de la icter.

Irinel si bebe Ilinca Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana ce ma bucur ca ai scris si ca ne_ai mai zis de Razvan care si cum e treaba. Ma bucur ca si tu esti bine si ca ai scapat de control. In ceea ce priveste vomitatul al meu nu vomita doar din cand in cand cand se agita mult ii mai iese un pic de lapte la coltul guritei deci nu stiu ce sa zic .In ceea ce priveste bebe sagetator eu nu le am cu zodiile insa ce pot sa iti spun e ca de cand l_am nascut pana acum a dat dovada de o energie iesita din comun. In sensul ca nu sta o secunda fara sa dea din maini si picioare. Pana si dupa ce mananca e agitat si zbuciumat ,vrea sus sa se uite dupa tot. Deci in mare mullta energie. Chiar am sa ma uit si eu sa vad care e treab cu zodia asta.Si apropo de vergeturi ale mele sunt pe burta de zici ca m_a batut unu cu nuiaua.Va pup si mai fa-ti timp si mai intra.
Teolinda raportez program identic si ieri 20 papat 22 culcat , 04 trezit papat si 07.45 iar papat.
Janine ia fa tu curat ca poate nasti. Si dc ajungi la termen , asta e. Sa nu il depasesti cu vreo 10 zile.
Monica sa iti traiasca DIANA si sa dea Dumnezeu sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata.Sa o pupi dulce din partea noastra , iar pentru voi distractie placuta la botez( sa nu papi prostii ).
Si uite asa avem primul copil botezat. Si mai ales ca e noramea.
Irina

Mergi la inceput