Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
ank si bb spune:
buna mamicilor!!!

nu am mai intrat de ceva vreme sa va scriu... dar sper sa imi reintru in obiceiuri... ![]()
nu-mi vine sa cred cum arata listuta noastra... parca mai ieri eram toate in asteptare, iar acum suntem mai multe cu
decat in asteptare... ![]()
in primul rand, tuturor celor care ati nascut si nu am apucat sa va felicit va urez: sa va traisca bebelusii, sa fie sanatosi, cuminti si papaciosi! sa aveti laptic mult si bun si sa va refaceti cat mai repede!
pentru gravidute, va tin pumnii fetelor, sa aveti o nastere usoara si sa stiti ca nimic in lume nu o sa va faca mai fericite decat aducerea unui
pe lume!
va pup pe toate!!!
hai sa va pun la curent, mai intai. dupa care o sa incep sa citesc cate ceva din ce ati scris voi... pana se trezeste bamboocha ![]()
asadar, ieri am implinit o luna, suntem ok, avem 56 cm si acum 2 zile aveam 4550 grame (cu 4 cm in plus si 1050 grame fata de data la care ne-am nascut)
suntem bb cuminti, de obicei, zambim frumos, papam bine, ne trezim de doua ori pe noapte si toata lumea ne iubeste.
avem o gramaad de pozici si mami le-a pus pe cateva in album (linkul din semnatura)la albumul bebe karina.
va pupam si .. revenim cat de curand!
ank & karina
albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: 1 luna + 1 zi
T_Ioana spune:
Irina esti o norocoasa, eu sunt disperata cu vomitatul asta, vorba Giovei, imi vine sa sun pediatra.Am tot citit despre refluxul gastro-esofagian dar o sa cer parerea doctoritei despre asta, ca daca cred tot ce citesc ma dilesc. Sper sa ne vedem la vara la mare, poate veniti in tara. Noi mergem in ultimele 2 saptamani din iunie ca sa nu prindem super caldurile.
Giova, controlul a fost exact asa cum iti e tie frica, si nu numai ca a bagat degetele dar a bagat si ceva instrument ca sa vada starea colului si m-a durut ca dracu' iar acasa m-am si speriat cand am vazut sange pe chilot, dar vorba mamei "O fi smintit ceva pe acolo!"
Pup toate fetele si merg sa fac macar o ora nani-nani cu baietii mei!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ana_m spune:
Buna mamicute si burticute,
Slaba activitate pe aici, mamicile sunt ocupate cu bebelasii, iar burticutele trandavesc.
Clara a dormit f. bine asta noapte, s-a trezit de 2 ori ca de obicei sa pape. De la 9 pana la 12 la pranz in schimb nu a dormit deloc. O durea burtica, mai plangea mai sugea. Acum doarme dar astept sa se trezeasca in orice clipa.
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
marchplayer spune:
Hello fetele!
Si noi prezente pe forum! Se pare ca de unde imi era frica sa nu nasc prematur acum ma apropii vertiginos de termen si in afara de durerile de burta de acum doua nopti nu prezint nici un alt simptom. Pe 1 februarie merg la control, atunci se decide si daca imi face cezariana sau nasc natural, asta bineanteles daca nu am vreo surpriza pana atunci!
Deci azi avem si primul bebe crestin, Felicitari Moni pentru increstinarea Dienutei si va urez petrecere frumoasa in continuare.
FELICITARI LACRAMIOARA PENTRU NASTEREA LUI STEFANEL! TE MAI ASTEPTAM PE FORUM!
Ursina, vai mama ce te-ai mai chinuit cu nasterea, senzatia aia de sufocare am avut-o si eu cand m-am operat de chist si de atunci nu mai vreau anestezie generala fie ce o fi! Nu stiu cum se numeste fobia asta dar eu cu siguranta o am!
Ana de ce zici ca n-ai talent de narator ca ai povestit foarte frumos, pacat ca nu ti-a prins anestezia si a trebuit sa simti durerile.
Pupici restul fetelor!
daniela 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Hello burtici si mamici,
Anka si bb sa va traiasca printesuca
consideram ca a fost ziua ei ieri
sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii
E scumpa foc,m-a terminat in poza cu baticutzul
Cred ca printesa voastra si cea a Deei, au cel mai mult par![]()
Monica sa va traiasca fetita,sa fie cumintica dupa increstinare si sa doarma bine de acum incolo
Sa ne povestesti cum a fost la botez
Ioana daca e asa cumintel Razvanel,de ce nu ai timp sa intri in cursul saptamanii la noi?Da-i pupici multi
de la mine si mai pune poze cu el ca am intrat la tine in album si nu am vazut noutati![]()
Irina nici Angelo nu eructeaza, foarte rar asa cum ai spus tu de Mario.Ca sa nu dea afara ce a mancat, trebuie sa stam cu rabdare pana scoate aerul afara dupa fiecare masa.Eu am patit-o acum pt. prima oara, nu prea am avut rabdare sa astept si drept urmare a scos cam jumatate din ce papase.
Astazi a implinit Angelo 1 luna
Consideram ca este ziua lui
Ieri a venit socrosenia la mine,cand a plecat iar a scuipat
iar socra-miu s-a uitat la mine si a spus ca lasa saliva
si socrosenia a raspuns: nu pe baiat, pe paturica
![]()
Oare Alina cum se descurca cu socrosenia ei? O are si la ea in bloc....Alina daca ne citesti sa ne scrii ce faceti 
Ana am vrut sa o vad pe Francesca si nu am gasit unde....
pentru printzesa![]()
Mirela ce face Dani? I-a mai trecut eczema? Ai incercat sa il stergi cu musetel? pupici multi pt. el
e un scump![]()
Giova m-ai terminat cu pozele
Marcolino e un scump
Sa imi treci pe lista te rog, ora nasterii 15.41 si scor apgar 10/10
Janine cand trebuie sa te muti? Cate zile aveti la dispozitie? Iti doresc sa reusesti faza cu mutarea si numai dupa aceea sa nasti
Nu stie nimeni nimic de Nicole?
pupici la
si 
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Lacra felicitari pt. bebe Stefanel

Sa va traiasca, sa fie sanatos,papacios, cuminte,norocos si sa va aduca numai bucurii
Ioana ai reusit sa ma convingi sa nu ma duc la controlul de 6 saptamani
M-am saturat de atatea controale dureroase!!!
March adineauri te-am citit dar nu in intregime ca m-am grabit sa scriu mesajul asta sa nu uit ce am de zis
Ai fost si tu sa vezi marea inghetata?
mamica de ingeras
Monica
maraki spune:
Fetelor am o intrebare, sa stiu daca m-am facut de ras sau nu
Ce este eructarea? Cand da aerul afara sau cand vomita? la Teolinda am citit si am preluat cuvantul
ma duc sa curat cartofi ca fac salata orientala...
mamica de ingeras
Monica
T_Ioana spune:
Maraki draga mea, e musai sa mergi la control,pentru linstea ta sufleteasca si ca medicul sa-ti de ok-ul la diverse....Din cate stiu eu eructat=ragait iar regurgitat=putin laptic iesit pe gurita (parca ar putea iesi si pe....
)Nu prea intru pentru ca am compu in dormitorul cel mai indepartat de camera unde e bebe si e destul de frig sa-l aduc pe el aici iar sa-l las singur nu mi-e tot una pt ca mai vomita si Doamne fereste de ceva....
Azi am incercat si noi pentru prima data si a fost un esec total, am crezut ca mor de durere, cred ca de la consultatia de vineri mi se trage, ca sigur mi-a zgandarit nenea dr ceva cu metalelel alea. Banuiesc ca asa te simti la un viol
, stiu ca suna super aiurea dar a durut c dracu', asa ca pana vine tati din delegatie de la Cluj (pleaca marti si sta 5 zile) nu mai incercam nimic. Si cel mai amuzant a fost (in rima faza) ca noi ne pupam de mama focului iar Razvan (care se trezise intre timp) se benocla cu niste ochi cat farfurioarele la noi....
Pozici sunt la "Pozicile mele"la albumul Razvan, ca daca nu prea am vreme de calculator am bagat acolo la gramada.....
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
maraki spune:
Ioana superbe pozele, a crescut Razvanel si e un scūmp
tu arati de nu se poate
Ti-ai revenit, cand erai gravi erai mult mai rotunda la fatza
Multumesc pt. lamuriri, ai dreptate
Cat priveste prestatul, nu e din cauza controlului la dr.....asa este prima oara, zici ca esti domnisoara
v-am avertizat acum vreo doua luni ca asa va fi![]()
mamica de ingeras
Monica
Giova spune:
Buna gagici!!!
Sa raportam si noi: a papat la 2, a dormit, dar la 5 dim. a inceput circul, se caznea saracul sa faca kk, dar nimic. Abia pe la 9 a adormit si noi cu el pana la 12 cand a papat. L-am schimbat si nici urma de kk.
Am fost la plimbare si la mall. A fost un cuminte, a dormit toata plimbarica. Am ajuns acasa, schimbat pampers si numai putin kk, cred ca s-a constipat. O vai saracutul!!!!
Si acum se screme sa scoata ceva, dar vad la urmatorul schimbat.
Raluca mersi de info despre Alina.Mattei. Stiam ca a nascut, dar nu stiam ziua, si de aceea am apelat la toate mamicile sa ma ajute cu datele complete.
Monica felicitari pt. prima crestinutza. Asteptam pozici!!!Sper ca va distrati!!!
Maraki mersi. Nu prea suntem normali, dar ne place sa-l necajim pe bebe.
Ioana, o vai, deci asa cum mi-am imaginat e controlul. Cred ca merg mai tarziu, mi-e frica, ca eu am fost toata rupta inautru si mi-a zis dr. ca se vindeca, dar mai greu.
Janina uite ca mai e putin si vine bebe.
fetele.
Ma uit la niste poze si rectific lista.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!