Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Ioana ce mare e Razvanel!!!
Anca e o grasuna Karina!!!
Am modificat lista cu ultimele date.
Am facut poze, mai decente, dar numai maine le pun, ca imediat vin nasii lui Marco.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Denisam spune:
Salutare,
Si eu mai tarziu,de..Emma e mai lenesa la mincat uneori, dar la somn s-ar baga vad, asa ca Bee-am inteles
si cred ca is surori mindrele noastre, am zis ca dc nu e suficient laptele meu, vedem maine la control, sa introducem un bibe de formula si gata,important e sa fie sanatoasa!
Monica-
sa va traiasca fetita crestina,sa fie cumintica dupa increstinare si sa pape bine de acum incolo
Sa ne povestesti cum a fost distractzia la botez
Cuscra si Bombo- 
la multi ani pt copilasii vostri ca au facut 1 luna!Sa fie sanatosi, baftosi si cumintzi in continuare!

Ioana- bine ca mai intri pe aici-super pozele si Razvanel e un dulce
,iar cu prestatul, o sa-ti revii, ai sa vezi,rabdare
.
Irina si Ioana- sa raportam si noi- baie 9, mincat pina la 10pm- 60 ml bibe, sculat la 3- eu pe ea si mincat maxim 50-60ml si dormit pina la 7.10am
Am fugit sa dorm si eu 1h pina se trezeste iara si treb sa ii dau papa si apoi sa si mulg ceva!Pe seara ,avem si musafir, de!
Pupam toate mamicilie, bebelasii si burticile
- JG si Daniela si Astery- mai avetzi putin, lasa-ti a vor veni bebelasii repede si sanatosi, o sa vedetzi, de acuma incep grjile
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Lacra- 
SA VA TRAIASCA STEFANEL- sa fie sanatos si mincacios si mult laptic tie!
Giova- Emma a avut 51cm la nastere!Multumim
Ank- frumusica foc Karina si grasunica
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Laura Ioana spune:
FELICITARI MAMICILOR SI SA VA FIE PUII SANATOSI, NOROCOSI, FRUMOSI SI LA PUNGA GROSI
Fetelor am si eu o intrebare
: vergeturile nu apar numai in timpul sarcinii? Ca am vazut ca unele va plangeti ca apar si cand slabitzi!!
Pai ma apuca groaza: pana acum nu am facut vergeturi (m-am ingrasat doar 6 kg) dar sunt predispusa la ele, ptc am de mai multi ani niste vergeturi!
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Bee spune:
Buna seara fetele!
Fiica mea vrea neaparat sa fie fotomodel (cine se ofera sa ne incuscrim?). A crescut 7 cm in prima luna,
(cica la nastere avea 50, acum eram de fata la masurat si are 57!) si acum cred ca are vreo 4 kg 200. DEci lungutza si nu prea grasutza.
. Clar nu seamana pe mine!Pediatra a vazut-o a consultat-o si una peste alta suntem bine. Daca fata e sanatoasa si nu pofteste decat 5 mese pe zi, n-am ce sa-i fac! Astazi am fost mai mult de doua ore la plimbare si fata a dormit aproape non stop! Am avut si marele curaj de a ne opri la o bere si o pizza, moment in care fata s-a trezit urland si am stat si eu si Radu s-o hatanam cu carutzul. DE cand ne-am intors (acum 3 ore, nu mai vrea sa doarma- cu asta ne-am obisnuit- si cere mancare non stop).
Iar eu tb sa fug ca tipa din nou!
Bee si Ana Teodora
Kariris spune:
Salut mamici si burtici!
Intru si eu pe aici din cand in cand sa va citesc... si sa ma bucur alaturi de voi... dar nu scriu, ca nu prea am ce.
Insa azi vreau s-o "trag de urechi" pe Astery pentru ca nu-mi raspunde la telefon, pentru ca nu da si ea un semn de viata si sa-i spun ca daca o sa aflu de aici cand a nascut,... ma supar, pe bune!
Astery mi-am facut griji pentru tine, cu gerurile astea care au fost... ma gandeam ca poate ai nascut pe asa ger... da si tu mai fato un semn cand se apropie momentul te rog!
laura.carolina spune:
Ciao burtici si mamici, sunt si eu o viitoare mamica
de februarie 2006 si o sa nasc la Elias cu dr.Filipescu.Termenul ar fi 15 februarie si o sa nasc prin cezariana pt ca am facut 2 operatii la ambii ochii, cu laser pt micsorare dioptrii.Ma bucur mult
ca existati pt ca am invatat mult de pe acest site si forum.
Bee spune:
Maraki sa-ti traiasca piticul si sa creasca mare si sanatos, ca frumos e sigur!
Irina si Teolinda, pai flacaii vostri de asta sunt atat de mari, ca sunt cei mai cuminti! Pai daca se consumau si ei in tipete, zbierete si multe altele, nu puneau atata pe ei! Stiti ce cred eu? La asa mame asha copii! Nu degeaba m-a intrebat pediatra daca am fost agitata in sarcina! PAi cum sa nu fiu cu toate belelele de analize. Si intreba cineva de activitatea din sarcina si ce e acum! Pai in sarcina dormeam noaptea si eu si fiica-mea. SI acum la fel. In schimb dupa plimbarile si baile pe care le-am bagat la greu in sarcina, se pare ca tot astea n-o obosesc deloc pe ANA! Pai dupa baitza sau dupa plimbare cascam niste ochi fermecatori! SI mama si tata sa doarma ei daca vor ca fata sigur are chef de "vorbe". Uffff, dupa 2 ore de plimbare, au urmat 4 ore de papa si etc si abia acum a inchis ochii!
.
Din pacate eu ma consum dar nu prea slabesc! Zicea cineva de vergeturi! EU am pe sani din sarcina (acum si mai urate). Dar pe burta n-am avut nimic inainte, dar au aparut la o luna dupa nastere! LA inceput am crezut ca sunt urme de la pantalon, dar sunt vergeturi!
. Soarta! Bine ca macar sunt simetrice:2 stanga, 2 dreapta. Si bine ca e semn ca burtica mea se duce!
irinadum spune:
Bee pai nu sunt chair asa de mari copii nostri ca al meu are doar o luan si o saptamana si un pic . Deci nu e chiar mare. Iar de cuminte nu pot sa ma plang ca nu a avut decat 4 hai 5 nopti in care a tipat din care vreo doua in care a urlat vreo 8 or ein continuu dar asta la inceput. Iar de semanat cu mamele eu nu stiu ce sa zic ca eu eram zi si noapte pe forum plus acum ca imi aduc aminte eu in vara am fost acasa si am stat la plaja de am rupt cum am prins ocazia iar serile umblam creanga prin baruri , terase si tot ce mai gaseam prin Mamaia. Asa ca la cum ma amenintau toti ca o sa fie "nelinistit" baiatul meu s_a gandit sa le faca in ciuda cred. Sau sa nu semene cu mine..
Maraki sa iti traiasca baiatul si la multi inainte.
Ioana imi pare rau ca ati dat "rateuri" azi dar lasa ca nu o dura la infinit. Ai sa vezi ca os a fie mai palpitant dupa. Si ai grija cu Razvanel adoarme_l bine ca dc invata " scheme" la varsta asta e nasol. Cu cine te mai incuscresti apoi pe aici ?
Giova mai lasa_l pana maine sa vezi dc face si dc nu atunci ajuta-l. Si vezi sa nu fie de la banana ca aia constipa
.
Denisa imi pare rau ca Emma nu papa asa bine dar nu ebai oricum pare grasunica. Asa ca rabdare. Mie mi se pare ca seamana cu Bianca lui Catalina.Nu stiu de ce am impresia ca fiecare bebe la noi pe aici are cate un "fratior".Ce face mama ta? Nu ne_ai zis mai nimic de ea.
Laura vergeturile apar de la slabit sau ingrasit brusc deci pot apare in timpul sarcinii ca se intinde pielea sau dupa ca slabesti . Dar sper sa nu fie cazul tau.
Lachione te stiu de la aspirante unde va citeam si imi placeau comentariile tale. Sper sa te vad la mamici cat de curand si sa mai intri sa o " certi" pe Astery care intra cam rar ca o doare tare spatele . Insa sunt sigura ca o sa te anunte , insa dc nu apuca nu te supara pe ea
.
Ce o face noramea ? E in petreceri acum, rasfatata mica.
Irina si bebe Mario
maraki spune:
Bee multumesc, la fel si pt. Ana 
O sa isi regleze ea si programul de somn,vad ca a crescut super bine in lungime
Mi-a spus si mie moasa sa nu il mai trezesc pe Angelo pt. masa, sa il las sa doarma dar sa nu depaseasca 5 ore,deocamdata vad ca este ceas bebu meu,se scoala singur fix la 3 ore
Maine ne ducem si noi la dr.problema este ca santem programati foarte devreme( 8.30 ) si trebuie sa ma gandesc cand sa manance Angelo si cand sa fiu eu pregatita de plecare( spalat,machiat,imbracat ) Pai numai pt. mine dureaza o ora si ceva
Vergeturile cred ca sant din timpul sarcinii dar incep sa se vada cand slabim
Ele se formeaza cand luam in greutate si incepe pielea sa se intinda.
Cuscra iar aveti musafiri
Da-i pupicei Emmei

Am uitat sa va spun: socrosenia mea si-a facut planuri
PEste doua saptamani are liber 6 zile si spunea bebului ca va veni zilnic la el
Trebuie sa-i dau de inteles ca nu are ce face aici![]()
Monica la ora asta este in

mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36