Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 7
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mai intai, felicitari celor ce au nascut, sa aveti bebelushi sanatosi si mancaciosi, ca frumosi vad ca sunt!
Eu am tot avut probleme cu soldurile, stau f. greu pe scaun si abia ma pot ridica...dar nu din cauza greutatii, ci a reumatismului!
Asa ca am rarit-o cu statul la calculator. Plus de asta, trebuia sa-mi gaseasca si un stafilococ auriu la exudatul faringian, asa ca acum mai iau si tratament cu amoxicilina 5 zile (a mai avut cineva dintre voi stafilococ, si daca da, cu ce s-a tratat?)
Daca totul merge bine, duminica in 5 febr., sunt programata la cezariana si sper sa scap...Am intrat sa va anunt ca nu am disparut
si nici nu am nascut inca.
Poate cineva sa ma informeze ce material e finetul si la ce se foloseste? Ca am tot auzit: finet in sus si in jos, dar habar nu am ce e. Poate proaspetele mamici o sa-mi dea o indicatie, ca sa imi iau, ca nu mai am la dispozitie decat o saptamana si vine fetitza. Restul lucrurilor le-am luat, bagajul e gata, mai trebuie doar actele si pot sa merg...la taiere 
Va
pe toate, mamici si burtici, va las ca iar ma doare bazinul.
Ingrid S
36+
maraki spune:
Irina multumesc, la fel si pt. Mario
Stiam si eu ca banana constipa insa daca am vazut ca in spital ne-au dat sa mancam banane.....m-am luat si eu dupa ei si am mancat la greu in fiecare zi
Poate din cauza asta nu mai face Angelo kk atat de des
Mi-ai facut pofta cu iesirile prin Mamaia!!!
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monet spune:
felicitari tuturor proaspetelor mamicute!
am intrat sa o felicit pe paula pentru scumpul paul - e un dulce drag in poze! - sa fie sanatos si mincacios si focos nevoie-mare linga surioara lui mai mare!!
va pup pe toate! aveti grija de pui!
si celor care mai stau sa nasca in februarie, o experienta minunata! e extraordinar ce faceti, sa stiti. extraordinar si superb!!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
maraki spune:
Ingrid din finet se fac scutece.Nastere usoara cu bebe sanatos si papacios
mamica de ingeras
Monica
irinadum spune:
Maraki eu am zis apropo de ce zicea Giova ca ii mai da lui Marcolino sa linga si o banana si ca poate de asta s_a constipat
. Acum ca ai mancat tu si se constipa copilul asta chiar nu stiu ca eu habar nu am care e treaba cu alaptatul. Dar dc ti-a dat in spital inseamna ca e ok.Ma gandeam acum ca la cat iti ia tie sa te imbraci si sa te aranjezi pentru iesit afara cred ca Angelo papa cand incepi sa te pregatesti si cand termini, nu?
Mi_ar place si mie sa fiu asa cocheta dar am o .... lene....... de nu ma vad.
Irina
maraki spune:
Irina eu trebuie sa fiu gata in clipa in care se scoala Angelo sa manance dupa care il imbrac si plecam la dr.Iti dai seama ce chef am sa ma pregatesc de la ora 6.00
Trebuie sa ma gandesc cu ce ma imbrac pt, ca nu intru in hainele mele vechi
Tot in alea de gravi ajung
Azi am incercat sa il pun pe bebu la san,a prins, a tras.....dar nu atat de puternic cat trebuie....tot la biberon a ajuns
Imi era mila de el ca tragea si nu stiu daca s-a ales cu 15 ml...
mamica de ingeras
Monica
Giova spune:
Irina, eu chiar ma gandeam ca am mancat banana si poate de la asta.
Mai astept pana maine, daca nu il stimulez cu termometrul si ulei. Exact asa mi-a zis si mama.
Maraki noua ne-a luat peste o ora pana am iesit in oras. Pana m-am pregatit eu, Clau l-a imbracat pe bebe. Pregateste geanta pt. el, un adevarat calvar.
Bine ai venit Laura.Carolina!!! Da/ne mai multe date despre tine si despre bebe sa te trecem pe lista. Sarcina usoara in continuare.
Ingrid stiu unde este finet, daca vrei. Sa stii ca este foarte bun, eu am cearceafurile din el si ii pun si sub capsor la bebe, ca mai da afara putin scuipat, voma si sa nu-mi pateze scutecele, etc.
Au fost nasii, ne-au luat marsupiu de la Chicco pt. bebe. Maine merg cu nasica in Mall, ca i-am luat la bebe un costumas si pantalonii nu sunt de 3 luni ci de 9. Nu m-am uitat si proasta de vanzatoare nu mi-a zis nimic. Dar daca era gata compleul format pe umeras, am crezut ca e de 3 luni ca si bluzitza si body. Ce proaste!!!

Si voi folosi marsupiul. Sper sa stea bebe cat mai comod acolo, ca are si pozitie pt. nou-nascuti.
Astept sa se trezeasca bebe si sa-i facem baita. Cred ca doarme asa de la Water Gripe ala.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
miraklucker spune:
Buna seara mamici si burtici!!
Am dat si eu repede cu nasul pe aici sa va mai citesc, noi suntem bine, dar nu mai prea pot sta pe scaun. Azi am fost si la biserica si apoi s-a tinut cu chef si tot pe scaun am stat.
copii sunt inca raciti, defapt Daria e mai bine, pe david l-au apucat de ieri durerile de urechi
. Nu mai vine primavara odata poate ne-om scapa si noi de atatea raceli.
chiar nu mai stie nimeni nimic de Nicole?
multi pupici

si pe maine!!!
Mira
37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ingrid S spune:
Mersi frumos, Maraki si Giova!
Daca stii unde, spune-mi, ca m-as duce maine cu sotzul sa luam. Desi pt scutece nu vreau, dar cearsafuri da, ca nu am decat un rand, si chiar vroiam sa merg maine sa iau inca 2 asternuturi cel putin.
Am fugit in patutz.
Va
pe toate!
Ingrid S
36+
Bee spune:
Giova, pai voi mai mult v-ati pregatit decat v-ati plimbat? Noi am fost foarte rapizi cu pregatirile. Ne-am imbracat rapid pe rand, apoi eu am pregatit puiutza (mai putin inchisul la salopeta groasa), bagajul (ceaiul-pe care nu-l bea si un scutec + servetele; evident n-am folosit nimic), am fugit sa ma incalt, dupa care Radu mi-a plasat-o in brate, a luat carutul si dusi am fost! Dar eu la pregatit stau bine. Nu ma prea agit: sport e cuvantul de ordine anul asta! Haina de iarna nu mai am de mult. Dar cum mi-a luat Radu geaca de ski, profit si nu-mi iau anul asta, ca Botezul si Cununia ne costa. Blugi mi-am luat cu 350 de mii sa scap odata de cei de gravida si cam asta e tinuta mea! La asa tzoale, evident ca n-are sens sa ma machiez. Ma consolez cu gandul ca voi fi macar o mireasa dragutza.
.Dehhhh ca sa-mi iau rochia renunt la altele, ca tot noi le platim pe toate din salariu.
Irina, cand am zis de baietii vostri ca sunt mari, ma gandeam ca sunt "bine crescuti"- dolofanei.
Maraki, spre consolarea ta, nici pe mine nu ma incap hainele "dinainte". Adica blugii, ca astia erau baza. Acum ma gandesc si eu cu speranta ca poate intr-o luna voi intra macar intr-un deux- pieces frumos pe care il am de ceva vreme, sa nu mai fie nevoie sa iau ceva pt Botez.
Stiti ca noi la ora asta ne apucam de pregatit baia?
. Asta-i ora? DAca asa vrea fata, ne comformam!
si Noapte Buna!