Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Incerc sa va povestesc de la botez cate ceva pe scurt...
Intai am avut o surpriza cu nasa! Cu o zi inainte,adica sambata ma suna disperata ca i-a venit ciclul! Eu zic...si ce daca ? Ea nu si nu,ca sa i-o dau pe mami la telefon sa vada ce zice. Mami se consulta si cu matusa-mea...si ele stiau ca nu-i voie cica,dar ii zice lui nasa-mea sa stea linistita ca vor merge si il vor intreba pe popa,inainte de a intra in biserica si in cel mai rau caz,boteaza nasul. Dar nasa-mea zice...ca a fost la catedrala si l-a intrebat pe preot si a zis ala..."Si de ati intrat aici doamana...???" " Pai ca sa ... intreb!!!" zice ea. Am crezut ca mor de ras cand am auzit! Parca vad moaca preotului
Si uite asa a ajuns bietul nas (care e politzai) sa citeasca CREDEIUL dupa popa...au povestit ai mei ca era tot transpirat,ii venea sa tuseasca si o tinea pe DIANA pe bratele intinse inainte ... va dati seama ce incomod
Asta in timp ce nasa statea la intrare,ca n-avea voie
A profitat o verisoara care e moasa...si asa ar fi vrut ea sa fie nasa. asa s-a mai bagat ea pe felie...
In rest a fost super ok, in timp ce sambata DIANA a fost groaznic de rea si smiorcaita,ieri a fost atat de cuminte canu ne-a venit sa credem! Azis frate-meu ca am drogat-o
Si a fost smotiocita in brate de toti,schimbata si ras-schimbata de haine,doar a dormit si a papat,numai cand au piscalit-o la haine in biserica a plans putin. Si n-au dezbract-o de tot,daor la picioruse,la gat etc.
Echipamentul cumparat de nasa a fost foarte figura,mai ales,caciulitza
Mai pun eu si alte poze...acum a inceput sa tipe ca din gura de sarpe,iar a reluat programul de sambata 
revin...daca pot 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

utocatalina spune:
Paula felicitari pentru Paul..fain baiat! Irinel sueprba fetita ai! Sa-ti traiasca! Anca am vazut-o pe Irene...mare galuscuta! Cred ca mai sunt poze noi si de la alte fete..o sa verific! Am pus si eu poze in album la " Bia la 4 sapt."...eu nu stiu cum sa fac cu pampersii...si la mine la nr. 1 ramin dungi la picioruse, dar sapt. trecuta cind am incercat 2 era plina de kk pina la mijloc...o sa incerc sa termin nr.1 pe care ii am ca mai vreo 60...oricum eu 7/zi cel putin schimb..hai ca revin!A..Irina si Giova eu as cobori cu Bia 7 etaje, dar eu de felul meu sunt cam impleticita si mi-e frica....basca ca de urcat ieri cind am iesit la intoarcere abia am putut sa ma urc pe mine, ca mi-am iesit din mina, atitea etaje..sigur cu ea nu as reusi...m-am babit de tot! Dar sa vedem maine cum e cu Dan si om stabili intr0un fel in zilele urmatoare....Principalul este sa iesim afara...basca ca fara carut...ca nu avem cum acum cu liftul!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
pisoi3 spune:
Buna fetele
N-am mai intrat pe net ca am avut musafiri in ultimele trei zile, de, familia care vrea sa il vada pe bebe. Ieri nu mi-a mers netul, abia se deschidea site-ul, m-am umplut de nervi, nici pe PM nu puteam sa intru ca imi dadea unavailable, desi imi spunea ca am un mesaj nou.
Am pus poze cu bebe al meu pe contul nostru comun in albumul numit "Mark". Unele poze sunt mai intunecate ca nu am stiut eu sa fac poze cu camera video, am uitat sa aprind blitzul, ametita ce sunt, m-a invatat sotul acum cum se face, sper ca data viitoare sa ma descurc mai bine! Pana una alta am stricat pozele copilului! Pozele care se vad bine au fost facute de sot. O sa mai pun poze, imediat ce ii mai fac.
Fetele
, ma uitam la pozele bebeilor, toti sunt superbi, sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Gravidutelor
, hai ca mai aveti putin, mult a fost putin a ramas si va treziti mamici!
Janina
, imi pare bine ca ai reusit sa te muti, sper sa nu te mai muti curand.
Irinel
, multumim pentru articolul din Larousse, e marfa!
Eliza
, nu, nu stim nimic de Nicole, speram ca e ok, si ca daca a nascut e ok si ea si fetita. Asteptam vesti de la ea.
Moni
, sa iti traiasca mica crestina, e o fetita superba!
In rest, toate bune, bebe al meu papa si doarme, ne jucam cu el, noaptea doarme ok, se trezeste o singura data sa pape, in rest somnic. Am descoperit ca daca avem musafiri nu vrea deloc sa doarma, ma chinui sa il adorm, plec cu el in dormitor dar el nici gand sa adoarma, plange daca il las singur.
Acum ma duc sa il hranesc, ca s-a trezit.
Pup toate fetele
.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Giova spune:
Tatiana super pusti ai!!! sa va traiasca, sa creasca mari si sanatosi!!!
Monica misto faza cu nasa, hai ca n-am stiut ca nu trebuie sa fie la ciclu.
Acum ma uit in pozele din cont, daca ma lasa marco ca incepe sa maraie.
Am fost si noi in oras, 2 ore,si la tati la birou. sa vedeti cum statea marco al meu pe biroul lui tati. pacat ca nu i-am facut poza.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
alina80 spune:
CATA, felicitari si tie pentru Bia! Multi ani inainte!
Am citit doar cateva mesaje, pe sarite.
Va multumesc la toate pentru aprecierile referitoare la Ayan.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Tatiana felicitari . Pe mine m_ai pus pe ganduri. Pai tu te descurci cu doi si eu ma plang de unu ca nu doarme si el ziua un pic. Pai dc aveam doi ce faceam? Inca o data felicitari.
Monica deci noramea si_a facut datoria : a stat cuminte , a fost ok. Dar faza cu nasa e tare.I_a explicat popa de ce nu are voie?
Mie mi se pare cam aiurea asta dar ... te pui cu popa. Si nasul tau a patit ca Marian al meu in vara cand am botezat ca el a trebuit sa tina fata , el sa o imbrace ca eu nu puteam din cauza problemelor cu sarcina. Diferenta a fost ca el nu e politist.Dar voi stiati ca nas e doar unul adica cel care poarta copilul ? Adica normal Di are doar un nas adica pe el nu si pe ea. Dar la noi cum sunt mereu cupluri se zice nasi.Sa o pupi mulllllllllllllltttttttttttttttttt pe Di si uite Mario aici langa mine a aprobat , a zis :GA. Cred ca are o problema cu ga -ga-ga asta ca numai asta zice . Poate se crede gasca
.
Catalina lasa aiureala si coboara scarile ca ai sa vezi ca ai sa mergi ca si cu oul . Deci nu ai sa te mai impiedici nici de frica. Asa mai si slabesti. Ca bine zici : eu stau la 8 ia sa o iau su eu de coada.
Anda sa iti traiasca baiatul .Am vazut pozele . Se vad bine toate. Pare mare Mark pentru doua saptamani. Papa bine?
Giova pacat ca nu ai mai facut poze la birou ca la imaginatia voastra aveam si noi cu ce delecta.
Irina
irinadum spune:
Monica chiar ca printesa a fost Di la botez. Beton de nora am. Cred ca o sa ii faca ochii lui Mario ca in desene cand o sa o vada. Auzi da ce naiba cauta moasa in poze?
Nu te_ai saturat de ele pe la spital si ai adus_o si la botez?
Irina
alina80 spune:
MARAKI, socrosenia e pusa la punct, vine numai o data pe saptamana! Mai suna ea, dar e bine ca nu vine aici toata ziua!
IRINA, sa-ti traiasca grasunelul! Are 5,100 kg.? A luat foarte bine in greutate! Felicitari!
GIOVA, pupici si lui Marco!
CATA, tu cum te mai descurci? Dormi noptile?
ANDA, e superb Mark, sa va traiasca!
Fetele care mai trebuie sa nasteti: sa fiti tari, curajoase si sa nu va speriati de unele povesti ale nasterii. Dupa cum am vazut majoritatea fetelor nasc usor, sunt doar cateva exceptii! Va tin pumnii! Oricum va fi, o sa vedeti ca atunci cand o sa va tineti bebelinii in brate o sa ajungeti la concluzia ca ei au meritat si merita orice efort!
Fug sa vad ce face Ayan.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Giova, inca nu am apucat sa merg. Sotzul meu vrea sa-si tina maine ziua, (el e in 3 febr nascut)ca sa nu se apropie de data nasterii (5 febr) si sa fie agitatie. Asa ca azi... el cu socrela s-au ocupat de papica pt maine. Eu, ca de obicei, am stat.
O sa merg zilele urmatoare la cumparaturi pt fetitza mea.
Deea, ai dreptate. Dar daca ma trezesc ca e agitata si se zgarie? Mai bine sa am macar o pereche de manusi, ca sa fiu sigura. Daca nu gasesc, asta e. Ii pun ciorapei, vorba lui Irina.
Am vb cu medicul, e de parere sa mai astept. Dar, o sa se decida joi sau vineri, daca nasc duminica sau mai stau. A mai fost cineva dintre noi programata? Sau sunt singura?
Va
pe toate, mamici si burtici!
Ingrid S
36+
monica70 spune:
IRINA "moasa" asta e verisoara mea,aici e obiceiul sa aiba copilul si o ...moasa,n-are legatura cu alea de la spital
si verisoara-mea ar fi vrut sa fie nasa si ca s-o consolez i-am dat "functie"...Nasii sunt cei de cununie,n-am vrut sa-i schimb...
Nu mai apuc sa va scriu atatea aveam...dar recuperez eu! Ma mai chinui sa pun ceva poze,daca apuc!
MONI si
DIANA (01.01.2006)