Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata Monica parca imi aduc aminte de ceva cu moasa asta cred cae si pe la noi . Nu e aia care face ceva cand imbaiezi copilul sau il aduce ea la biserica ? O chestie de asta . Parca acum imi aduc si eu aminte de o moasa .Eu am glumit cu moasa de la spital pentru ca eu credeam ca ai scris din greseala moasa in loc de nasa.
Alina Mario a luat cam un ks as zice eu si sunt tot nemultumita . As fi vrut 1.200 sau 1.300, dar sunt multumita si asa. Stai sa vad ca la cantarul antic si de demult al doctoritei sigur imi zice mai putin.Cat are Ayan acum?
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lasati ca imi vine mie soacra, maine si sta pana joi.A vrut ea sa stea mai mult, dar i-am zis la Clau ca ma oftic de sta mai mult de 3 zile.
Am inceput sa-mi chem prietene la mine, merg la dentist, numai sa nu stau cu ea acasa.

Monica e super haioasa Diana!!!Sa va traiasca micuta crestina!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, am vazut pozele cu Bia! Chiar ca grasa si frumoasa! E superba! Sa va traiasca!
MONICA, sa ii fie de bine botezul bebelinei tale!
Astazi facem si noi baita generala!
Am mai pus poze cu Ayan.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IRINA, Ayan la doua saptamani avea 4,100 kg. El s-a nascut cu3,800 kg. Asistenta a zis ca e ok. Tot cantar din ala avem si noi, cu plasa. Ni l-a imprumutat cineva si n-am mai cumparat altul.
CATA, vad ca Bia e imbracata cu costumasul pe care i l-ai cumparat cu mine, cand ne-am intalnit prima data.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Alina pai e bine dc la 2 sapt avea atat ca banuiesc ca nu a iesit din maternitate cu 3800. Lasa ca un cantar de ala cu plasa e bun sa vzi ce cantar are docotra mea zici ca il are de pe vremea razboiului. Pai mai bine ma las pe mana mea si il cantaresc la mine in bratze .
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ingrid nu inteleg de ce te-a programat asa devreme sa nasti...ca din cate vad eu la semnatura abia ai 36+.
Giova distractie placuta cu soacra
Tatiana sunt superbi puiutii tai si niste grasuni! Sa-ti traiasca! Te cred si eu ca nu ai mai dormit 2 ore legate, doar ai 3 copii din care doi noi nascuti!
Monica, este o scumpica Di, eu cred ca cine-ti face tie poze te cam saboteaza ca misca mai mereu aparatul!
Irina, pupici!

daniela 38++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BUNA FETELOR!
ALINA,ma bucur ca ai intrat si tu mai des,inseamna ca A yan e mai cumintel?
raportez si eu azi bebe kakacios,a facut de 4ori deja... a inceput de aseara cand am fost in vizita la niste veri si ca de obicei ma plangeam ca e const`pat.si el nic una nici doua,a tras doi kaki de ne-a mutat nasul.si de aseara tot asa o tinem.cred ca de asta azi a dormit ceva mai mult.ieri si azinoapte insa a avut colici...
MARAKI,eczema i-a trecut in mare parte insaacum i se ia pielea de pe fata,si o are asa de uscat(crapata,ca arsa de soare).i-au aparut si niste bubite rosii in cap,si am impresia ca s-a cam oparit intre picioruse.sper ca e Angelo bine si cumintel,sa ne dai vesti de la control.
BEE,iulian a inceput sa se implice si el mai mult dupa o discutie in care eu am facut o criza.dar a picat in extrema cealalta si doua zile nu a dormit mai deloc,noaptea la munca,asa ca eram unul mai zombi ca altul...printesa lenesa
azi am fost si eu la controlul de 6 sapt,dr nu m-a durut si a zis ca e ok.pe bebe l-am lasat cu iulian cam 2ore,dar am fost superstresata,si cand am venit ascultam dupa scara sa vad daca plange.cand colo bebe dormea,si eu sa-mi rup gatul pe scari la metrou alergand.
IRINA,pupicei lui mario cel cumintel.si ai dreptate,noi ne plangem cu unul,dar daca erau doi odata?
ANAM,SUPER `POVESTEA.DAR BEBELINA CE MAI FACE?
TIOANA
PUP TOATE MAMICILE,BURTICILE SI BEBEII,CA BEBE PLANGE SI NU MAI POT SA SCRIU,,,

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pupici multi Alina...ai dreptate, Bia era cu costumul pe care l-am luat cind ne-am vazut noiBag seama ca sunt de o seama acum la kg ea si Ayan..am vazut si eu pozele cu Ayan si este asa scump si mare...ai avut tu de asteptat ceva pina sa nasti, dar l-ai si facut de 3800Tot asa program de ziua are...noaptea ioc papa? Eu azi i-am dat numai sin Biei, deci nu bibe, dar acum chiar ca trebuie sa ma mulg ca am sinii plini si e clar ca din supt nu-i goleste...Merg sa pompez!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Daniela, miercuri fac 37, deci duminica ar fi 37 si 4 zile! Poate e bine, poate nu, nici eu nu stiu, ramane la latitudinea medicului sa decida.
Pana una-alta, am pus 2 poze pe albumul comun (initial am vrut sa pun mai multe, dar am uitat ca nu sunt micsorate si nu a mers), una cand aveam aproape 4 luni si ultima acum. Maine mai incerc sa pun poze, in "stadii intermediare"
Ingrid S 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti fetele si bebicii.
Raportam si noi ca de cand ne-au scos astia de la RDS cablul netul merge cu spatele.
Gagica mea a inceput sa se regleze cu kk si partzulicii in urma debridatului; are colici in continuare, dar de scurta durata si fug de frica Gripe Water-ului. De aseara a inceput sa pape mai bine pentru ca a tratat-o mami in gurita. Lipsa poftei de mancare s-a dovedit a fi o stomatita, acele bubite albe de pe limbuta, doar ca avea in toata hura. Ne-a dat nenea doctorul un preparat cu glicerina, stamicina si vitamina A, plus ca o curat cu ceai de mustele+salvie+bicarbonat si acum papam mai bine.
Eu cu productia de lapte stau din ce in ce mai rau. Am ajuns sa alaptez de doua ori pe zi si nici atunci fara completare. Pot sa ma dau eu si peste cap si tot nu rezolv nimic. Beau si Galactogil, iau si Nutrinatal, beau la lichide incat merg la baie mai acatari ca in luna a noua, pap ca o purcelusa doar doar si tot nu rezolv nimic..scade de la o zi la alta.
Am pus si eu poze cu Anastasia in albumul comun ca eu m-am desfatat de-a dreptul uitandu-ma la pozele voastre...unul mai frumos ca celalalt.
Va pupic pe toate.

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput