Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 14
Denisam spune:
Buna tututror,
Monica- Scumpa foc Diana, sa va tariasca si sa fie sanatoasa!
Irina-
la baiatul tau si nu mai fia sa pretentioasa cu ingarsatul, doar nu il vrei obez? mama face prajituri si icnare buan si ma indoapa si mai sta si cu Emma ca sa mai fur eu ziua cate 1h de somn, azi noapte a fost mai isterica si am recurs la un biberon de formula, azi sper sa ma ajute pompa si sa nu ii mai dau.
Daniela, Ingrid si restul burticilor, nastere usoara si numai bine!
Cuscra- multumim si pupicie lui ANgel
- si noi am fost la medic si al clinica de alaptare si mai avem de recuperat inca 90 de grame, nu mi-au dat pastile de crescut productzia de lapte, dar mi-a inchiriat popmpa electrica dubla, care iti goelste sanii in acelasi timp in 10 min, acuma sa o incerc dupa ce ii dau sa manince, cica e ok sa pape 60 ml pe masa, la varsta ei, sa vedem pina miercuri cand mai mergem cat mai recuperam.
Mirela, Giova,Alina, AnaM, Tatiana, Anda, Florininin, Bee, Bombonica si restul mamicilor va pupam si numai bine la bebei!
Poate revin dupa ce papa daca mai apuc dupa ce ma si mulg
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
IRINA, eu stiu ca bebelinii trebuie sa ia 700g. pe luna. dar eu zic ca fiecare bebelin are ritmul lui, nu este o regula.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Ingrid ce graviduta sexoasa esti! WAW! Si eu am desene ca tine pe pereti!
Rali, Anastasia este foarte frumoasa si fotogenica, iti vine s-o mananci! Ma si ce frumos sta ea in patutul ei de printesuca! Iti doresc sa mai ai laptic dar sa stii ca si formula este foarte buna, nu trebuie sa te stresezi!
Denisa, multumesc mult de urari, sa dea domnul sa fie usor si sa fim sanatoase! Ma bucur ca-ti face mami tau mancare buna si prajituri si te mai ajuta si cu Emma!
Alina este un scum Ayan. Ma bucur ca ti-ai revenit si ai trecut peste trauma cu spitalul, Ayan are mare parte din "vina" cred ca te-a ajutat foarte mult!
Cata este superba printesuca ta! Pupici!
daniela 38++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
miraklucker spune:
Ingrid, eu sunt programata la cezariana de la 12 saptamani. E cumva ciudat sa stii cu 6 luni inaite data nasterii bebelui, dar la mine marti in 7 sunt deja 38 saptamani! De fapt nici nu am crezut ca voi ajunge pana aici!
Mira
37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
irinadum spune:
ALINA si eu tot asa stiam ca trebuie sa ia in jur de 750 insa ....... la capul meu... nu e suficient.
Denisa imi pare rau ca Emma face nazuri la mancare dar lasa ca te descurci tu ca ai acolo tot ce vrei la dispozitie. Si 90 de grame de recuperat nu e mult deci.... dai bataie.
Ingrid chiar ca esti "sexoasa". Uau ce mamica o sa fii.
Raluca ce frumoasa e Anastasia si ce camera frumoasa are. Sa iti traiasca.
Irina
maraki spune:
Buna seara fetelor,
Astazi am dormit de la pranz pana pe la 19.00 ( cu o pauza de o ora )Dimineata am fost la dr. cu Angelo si pt. ca nu dormisem de la 2.00 la 6.00 a trebuit sa recuperez( poate la noapte nu va dormi bebu si trebuie sa fiu pe metereze
) Angelo nu are colici dar sta treaz si cere atentie
La dr. i-a facut tot felul de controale, ochi, gat, urechi, bazin( ecografie )picioruse,etc.Au iesit toate testele perfect si am aflat ca a crescut cu 4 cm( a ajuns la 52 ) si are deja 3550 gr.
Fetelor ma apuc sa va citesc si revin
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Cuscra-bravo pt vestile bune! Ce bine ca Angelo e ok si a luat asa bine!
Irina- si eu sper ca va fi bine cu greutatea ,incercam orice! Daca ar`lua si a mea 700gr as fi super happy! Desi mi-au spus ca unii copiii iau mai incet in primele 2-3 saptamini si apoi recupereaza!Speram sa fie bine!
Raluca ce frumoasa e Anastasia! 
Mira- numai bine si va fi bine cu nasterea!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Anasebe am intrat in album si am vazut pozele cu Tiberiu
in poza 2 seamana cu Angelo iar poza 7 m-a terminat definitiv
E un dulcic bebe Tiberiu!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
Giova eu nu am iesit pana acum cu carutzul,pe tocuri inca nu m-am incumetat sa ies
Hai ca revin ca sant abea la inceput cu cititul
mamica de ingeras
Monica
Giova spune:
Ingrid misto
. stiu de unde ai luat patutul.
Stati la casa de aveti geamurile asa? ca la bloc nu am prea vazut.
Maraki vezi ca a crescut flacaul tau!! Felicitari!!
Irina asa e, de-l pozam pe marco la tat-su la birou, cine stie in ce pozitii il mai puneam. gata stiu, acum mi-a venit una in minte. data viitoare ii fac poze. abia astept.
Denisa nu mai fi naca, lasa sa vezi ca recupereaza Emma. sau poate vrea sa fie silueta ca mama ei, nu?
ca doar e fetita.
Ralu frumoasa foc Anastasia!!!
Sunt putin naca: mi-a vomat putin dupa ce a papat, dar cu sange. am sunat la dr., a mai sunat si mama o alta dr., mi-au zis sa nu ma speriu, ca e hapor- asta stiu, si inghite mult aer si din cauza asta, a ragait si si-a iritat gatul sau stomacelul. Mi-au zis ca atata vreme cat mananca, e vioi, nu are febra sa nu-mi fac probleme.
Voi deschide acum un nou cap. si pe urma o tai la somnic.
Nu am nici un chef sa vina soacra-mea maine. sper sa fie bebe cuminte si sa dormim cat mai mult, pana la pranz daca s-ar putea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
Janine inspiri pe nas prelung,cat poti de mult, si expiri pe gura la fel, cat poti de mult,pana la limita!!!Astea le faci cu rabdare, fara sa te grabesti, de cate ori simti ca vin contractiile. Crede-ma ca la primele nasteri am tipat timp de 3 ore de m-a auzit tot spitalul, de data asta nu mi s-a auzit vocea deloc
Primele dati nici nu stiam cum sa respir...
mamica de ingeras
Monica