Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Irina eu am fost la doctor acum o saptaman si mi-a zis sa nu-l mai strig pana nu nasc.
Fetelor simt ca o iau razna - am aflat ca reteaua de cartier de la care an netul nu poate sa-mi puna in noul apartament, se pare ca sunt probleme cu adminul de bloc care nu-i lasa sa traga fire acolo (vesnica poveste). Deci se pare ca nu o sa am net dincolo. RDS dureaza 60 de zile... si oricum am probleme cu ei.

J 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Daniela deci miercuri esti pe ele. Lasa ca nu i_a crescut capul in trei saptamani asa mult. Sa vedem restul cat a crescut dar cred ca sare lejer de 3.500 mai ales ca ieri ai bagat gratare si carnati la greu.
Ingrid stiu ca pare urat sau bizar dar sa stii ca aici in ciuda faptului ca se gasesc manusi multa lume prefere sa le puna in manutze sosete pentru ca au elasticul mai strans sinu cad asa usor ca manusile. Si eu am tot o pereche pe care m_am plictisit sa le spal ca meru sunt ude ca le baga in gura insa acum iitai bine unghiile si parca nu se mai zgarie asa des.
Giova si eu am zis ca poate il indes insa papa cam de 5 ori pe zi maxim de 6 ori . Si de fiecare data 130 ml si doar masa de seara ii da tasu 160( nu stiu cum face da rade biberonul). Si ma gandesc ca nu e mult pentru ca asa mananca de vreo 3 saptamani chiar 4 si credeam caar trebui sa pape mai mult.
Janine eu una nu pricep cum naiba poate sa zica un administrator ca nu vrea cabluri . Doar dc e vreun comunist tampit. Asta mi se pare o aiureala cand auzi asa ceva. Eu cred ca l_as fugari in tot artierul. Adica vrei sa zici ca din cauza unui tampit un bloc nu poate avea internet? Cred ca au o problema la cap aia.
Si eu astept sa se faca 15 sa papam si sa iesim afara un pic ca e soare . Ma ia durerea de cap cand ma gandesc ca tre s acar iar caruciorul si cosuletul pana jos. Dar asta e ......ce nu fac eu pentru gogosarul meu?
Monica vrem vesti de la botez.
Irina

Mergi la inceput

Irina in general adminii de bloc sunt pensionari. Evident ca nu inteleg ce e aia net. Si cablurile alea sunt urate, domne.

J 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA incerc sa scriu da' nu ma lasa nora-ta!
Am pus o poza cu echipamentul de botez (mortal!) si cu...POMPITZA deocamdata...Si mai am de citit din urma! Apoi va povestesc...ca am avut si ...surprize!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna mamici si burtici!

Felicitari tuturor mamicilor, sa va traiasca puiutii, sa creasca mari, sa fie sanatosi si mancaciosi!

Sunt zile cand n-am timp nici sa m-apropii de calculator..asa se explica lunga mea absenta!

Si acum despre noi...

Datele prichindeilor:
Daniel Cornel, ora 6,10, SA = 10, greutate = 2.200 g, lungime = 48 cm
Eduard Mihai, ora 6,35, SA = 6/8, greutate = 2.400 g, lungime = 50 cm

Eduard s-a nascut mai greu - poate mai vroia sa stea in burtica -, era pozitionat transversal si a iesit cu piciorusele. L-am privat un pic de oxigen si-i multumesc lui Doamne-Doamne ca e sanatos (putea sa fie rau de tot). Am avut o nastere rapida, usoara si frumoasa, dar o sa revin cu povestea nasterii...

Acum au 7 saptamani, au crescut mult, Daniel are 4,26kg, iar Eduard, 4,34kg. Pana acum aveau aceeasi greutate (!!!!), saptamana trecuta s-au distantat unul de altul. Mananca exclusiv lapte de la mine, singura problema e ca trebuie sa ma mulg si sa le dau cu biberonul. Fiind micuti, fara putere si in maternitate primind lapte cu biberonul 3 zile (pana mi-a venit laptele), nu se saturau de la san si tot la biberon ajungeam. Ajungand acasa si fiind obosita de nesomn, n-am avut rabdare sa-i tin la san, mai ales ca nu puteam, decat pe rand, si de cele mai multe ori se trezeau deodata. Asa ca am ramas la muls si la biberoane. De la inceput luasem o pompa tip seringa, dar am facut febra musculara de la atata muls, asa ca m-am "motorizat" si e mult mai usor. Mai ales ca in acest timp pot sa fac si altceva.

Au 7 mese pe zi, la 3-4 ore, aproximativ la orele 2-6-11-14-17-20-23. Suntem in perioada colicilor, ziua n-au nimic dar seara si noaptea avem spectacol cu plansete. De cand am venit acasa n-am dormit doua ore legate, fie zi-fie noapte. M-am obisnuit cu starea asta de "zombi", nu mai stiu cum e sa fiu odihnita. Ziua nu mai dorm asa de mult, exista perioade cand stau treji de la o masa la alta. Vor multa atentie, sa-i plimb, sa le vorbesc, deci imi solicita la maxim timpul. Ma ajuta mama, in primele saptamani statea tot timpul cu noi (mai putin in we), dar incet-incet ma lasa pe cont propriu. Din fericire, m-am descurcat destul de bine si singura.

Inca n-am iesit la plimbare, dar ii scot zilnic pe balcon, la soare, unde au dormit chiar si o ora jumate. E mai greu sa ma mobilizez cu caruciorul dublu si doua cosulete.

Ank, dupa ce-am nascut-o pe Clara am avut sterilet (vreo 8 luni, caci pe urma mi-a trebuit bebe 2, si-am ramas gravida imediat in luna urmatoare). Avantajul e ca nu ai batai de cap cu pilulele (pe care eu sigur as uita sa le iau) si nu intervine in functionarea ovarelor.

Va doresc o saptamana frumoasa si calduroasa, multa rabdare cu piticii si multa odihna pentru burtici (caci vedeti ce va asteapta in curand...).

Avem poze la POZE NOI!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Canda, cu multe, multe arsuri Asta e reteta pt bb frezat Eu eram ca un vulcan in sarcina. Ma bushea acidul gastric direct in gura, asa soi de arsuri aveam. Acu pot sa fac petrecerea de taiat motzul deja Pana la un an o sa trebuiasca sa ii pun agrafe sa nu ii cada parul in ochi

J, eu m-am gandit la contraceptie locala caci e cea mai inofensiva pt organism, chiar daca nu e cea mai sigura. Acum, daca o veni si bb2 pe nepregatitelea, e binevenit. Pilulele ies primele din calcul. Tratamentul hormonal e cel mai naspa. Steriletul la fel. Asta nu e metoda contraceptiva ci metoda de avort spontan. Mai ramane prezervativul, care asa sfant cum e el, nu ofera nici o satisfactie Deci, tot la pelicule sau ovule am ramas, chiar daca nu sunt cu garantie.

March, fa si tu mai cald in casa, sa creada bulina ca a venit primavara si sa iasa afara Rabdare, ca vine dintr-un min in altul

Irinel, multumim pt material

Ingrid, eu nu i-am pus manusi niciodata, si nu s-a zgariat. I-am taiat unghiutele in fiecare zi, dar nici ea nu e agitata ca sa dea cu manutele pe fata. Mai bine astepti sa vezi cum e bb, caci daca e linistit, nu ai nevoie de manusi.

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

mai fetelor, ce stiti de Nicoleta? a nascut?

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

OK Deea, am inteles. Credeam ca si tu, ca si mine, cauti o metoda sigura - noi nu vrem bb2 foarte curand, asa ca ce aleg trebuie sa fie garantat. Adica prezervativ sau AC.

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cum se pun poze pe albumul cu mamici si puiuti??? Nu stiu, va rog sa ma invatati si pe mine.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

paula, intrii pe http://photos.yahoo.com cu parola contului nostru comun, creezi un nou album, si adaugi poze. Asta nu stiai? sau e altceva?

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput