Mamici de ianuarie-febrarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 10
irinadum spune:
Teolinda ce sa mai zic: baie la 20.00 , papat 160 ml, culcat la 23.00 trezit la 05.15 papat si culcat la 06.00 si apoi la 09.00. Diferenta e ca de la 09 se uita pe pereti si maraie.
Irina
utocatalina spune:
Buna fetelor...intai scriu si apoi citesc din urma...Bia de vineri a inceput sa faca caca apa chiaora asa ca simbata m-am crizat de-a dreptul si mama a venit...a zis sa incercam 30 de ml de lapte praf la o singura masa si tot asa a facut, am incercat la alta masa si 30 de ml de lapte ....dupa care am trecut pe smecta in ceai de menta indulcit cu glucoza...a inceput sa faca ok, dar de duminica deja cazuse in extrema cealalta, nu mai facea...se constipase...nasol..azi i-am bagat nitel supozitor in fundulet si a iesit in fine afara...URA! Victorie!...Ieri am fost la Unirea sa-mi caut blugi...nu am gasit ca eu sunt super pretentioasa si e nasol ca aia pe elastic de gravida imi cad de pe mine iar in aia dinainte de sarcina nu intru inca...nu am mai gasit nici pulovere cum am vazut acum 2 luni si mi-au placut, asa ca nu m-am innoit deloc...Bia cred ca are in jur de 4100 ca imbracata si papata cintarul imi arata 4400
O sa o cintaresc pe 2 cind facem si noi 1 luna!
Azi am facut 4 sapt...o sa fac poze si o sa le pun...abia astept sa vad ce poze a-ti mai facut voi...Pe de alta parte vreau sa ies cu ea afara, dar e naspa ca liftul e tot in reparatii si nu pot sa cobor pe scari cu ea de la etajul 7 ca mi-e frica...asa ca azi o scot tot pe balcon si de maine i-am zis lui Dan sa vina cite 1 ora la prinz acasa ca sa coboram cu ea afara..Abia astept! Ma duc sa o scot 30 de minute la fereastra si revin!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
teolinda spune:
IRINA

deci eu raportez si tu confirmi!
Si Nicolas s-a uitat pe pereti de la 9 la 10:30 dar l-am dus la el in patut pe burtica, s-a mai muncit el putin si l-a luat somnul.
Doarme tun si acum... sper sa se trezeasca pe la 1 sa ii dau papa si sa fugiiiim la cumparaturi.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE SI MAMICUTE!
MARAKI, merci ca intrebi de mine
! Felicitari pentru Angelo, am citit ca a implinit o luna multi ani inainte!
Eu scriu stand in picioare, tot ma doare taietura, nici pe colac nu stau comod.
Ayan doarme toata noaptea, dar ziua vrea sa suga in continuu, la 15 minute ma solicita. Dr. mi-a zis sa nu-i dau asa des sa suga, in maternitate ne-a zis sa le dam la cerere, nu stiu care este varianta corecta.
Buricul i-a cazut la aproape doua saptamani, dar dr. cu care am nascut, dupa ce ca m-a chinuit atat, i-a taiat si lui Ayan buricul prea de sus si a facut un granulom care a trebuit tratat, acum vine asistenta sa vada daca mai trebuie tratament sau nu si in functie de asta sa incepem si noi baita generala.
Fug sa mai fac cate ceva ca Ayan doarme acum si am multa treaba.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Dragutele de voi! Ce de probleme aveti cu bebeicii! Va mai amintiti cum era cand erau in burtica? Cam ca acum la mine, masaj intens pe interior, da din toate alea de nu stiu cum sa ma mai feresc, ma bubuie cam peste tot, dar placerea ei este sa-si frece un picior de coastele mele, cred ca o mananca talpa
, vrea sa iasa la plimbare!
daniela 38++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
irinel2005 spune:
Deea, si Ilinca mea a facut la fel ieri. Nu la baita, ci pe cind terminasem sa o schimb. Tocmai ce aruncam scutecul murder, cind o aud urlind ca din gura de sarpe, cum nu mai facuse niciodata pina atunci. Mi-a inghetat inima, mai ales ca ma uitam la ea si nu-mi dadeam seama ce are; mai intii am crezut ce i-am agatat cercelusul cind am schimbat-o si i-am ranit urechiusa. Cind colo, o vad cu mina in cap, smulgindu-si parul si urlind ca din gura de sarpe. Abia i-am desclestat degetele din par. Mi s-a rupt sufletul de mila ei, dar nu m-am putut abtine sa nu rid.
Giova, mersi de completarea datelor in listuta 
Fetelor, pun pe contul comun un material despre somnul bebeilor, care mie mi-a parut foarte interesant si prin urmare l-am scris din Enciclopedia Larrouse pentru parinti si pentru voi.
Irinel si bebe Ilinca Ioana
irinadum spune:
Dana pai stai mama ca iti vine randul. Si ai sa vezi ca dc Ioana se zbenguie de pe acum ai ce vedea.Bine ca aiajutoare asa ca nu ai scuza sa nu intri sa ne spui care e treaba. Apropo de asta cand mai mergi la eco sau la doctor . Vad ca nu mai zice nimeni cand merge la eco , cat egrame mai au puii, acum toate suntem cu biberoane sau cu bagaj de materniate.
Alina pupici lui Ayan si lasa treaba. O sa treaca si buricul si incet incet intra lucrurile in normal. Bine ca doarme noaptea.
Teolinda sa stii ca asa e. Nici nu mai imi vine sa scriu cand vad c au program identic baietii nostri ci doar sa spun: si noi la fel.
Mira deci mai ai putin . Bafat multa si pupa piticotii. Apropo de ei cum vad ei ca mai vine un fratior sau o surioara?
Mirela tu cemai faci? Bebe e mai bine acum?
Catalina deci incet incet se regleaza Bia dar nu aminteles care e problema dc cobori 7 etaje? Ca doar nu ai 5 ani sa te impiedici? Poate nu am inteles eu bine ca am un stil de a citi de nu mai stiu nimic pe urma.
Janine chiar ma gandeam azi ca s_a nimerit si voi sa va mutati tocmai acum. Cred ca e nasol. Ia_o si tu usor sa nu nasti intre "apartamente"
.
Angi mai e putin de tot . Lasa ca vine bebe cand vrea el. Dc mai sta inseamna ca ii e bine unde e.
Giova ce sa mai zic de Marcolino? Eu ziceam fotbalist dar vad ca e si fotogenic tare.
Ana sa iti traiasca Tiberiu si asteptam sa intri mai des.
Ioana nimic nou?
Irina
marchplayer spune:
Irina, eu miercuri ma mai duc la dr.(o sa am 39 Fix), atunci imi si spune cum o sa nasc, natural sau cezariana, este in functie de dimensiunile bebelinei ca acum 3 saptamani avea 3kg si daca i-a mai crescut putin capul nu mai are loc de iesire naturala
...vedem noi daca mai ajung pana miercuri la control...eu sper ca da!
Pupici la toti grasaneii si la toate printesele!
daniela 38++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ingrid S spune:
Irina, Deea, Giova 

!
Chiar azi il iau pe sotz si tragem o fuga pana la magazinul din centru. Acum imi dau seama cat de putin timp mi-a mai ramas..pana duminica. Cred ca intru intr-o usoara stare de panica
Noroc ca am majoritatea lucrurilor luata.
Giova, poate stii unde sa-i gasesc si manusi mici, ca sa nu se zgarie, al meu a fost la Chicco, la Terra, mai multe magazine pt bebelushi si nu a gasit. Am doar o singura pereche primita, dar e mare.
Ma duc iar in pat, am obosit deja.
Ingrid S
36+
Giova spune:
Ati scris ceva nu gluma.
Alina
si lui Ayan.
Daniela, asa era si Marco tare iute in burtica. asa e si acum, asa ca pazea...![]()
Deea si Irinel, vedeti ce se intampla daca au parul mare? de pe acum sufera, dragele de ele.
Irina si Teolinda nu cumva sunt gemeni?
Lasa ca si marco va ajunge din urma. Cel putin cu greutatea stam bine, m-a linistit Liliana. ca eu mama nebuna, vreau sa-mi indop bebele, ca am impresia ca nu trage destul la san.
Cata cobori incet scarile, ca doar nu e asa de grea Bia, incat sa te epuizeze.
Ieri am coborat e drept 2 etaje, dar pe tocuri si mi-era cam frica, dar m-am tinut strans de balustrada. sa nu radeti, dar eram ca un copil de 2 ani.
Ingrid eu am primit din Italia de la sora-mea o pereche de manusi.Daca ai stii cat am spalat pe ele!!!
Sa mai mearga in Kappa, Galeria, Mall, Miniblu.Poate gaseste.Imi pare rau, dar numai cu atat te pot ajuta.
Merg sa pap o ciorbitza si sa ma pregatesc, la 3 cand se trezeste Marco sa pape si sa plecam afara. a iesit si soarele...
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!